Laser F.A.S.T.

Fiber Assisted Skin Tightening - Σύσφιγξη προσώπου και σώματος

Μια από τις νέες, επαναστατικές τεχνικές που έχουν εμφανιστεί πρόσφατα και που αποκτά ολοένα και περισσότερη δημοσιότητα λόγω των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων της αλλά και της ανώδυνης και εύκολης διαδικασίας της είναι το Laser F.A.S.T. (Fiber Assisted Skin Tightening)®. Πρόκειται για μια  πρωτοποριακή μέθοδο σύσφιξης, ανόρθωσης και λιπόλυσης τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιεί την οπτική ίνα διοδικού laser.

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

laserfast3

Τι ακριβώς κάνει η οπτική ίνα του Laser F.A.S.T. ®;

Η τεχνολογία της συσκευής GBOX 1470 ενσωματώνει νέα, καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσπερνούν διάφορους περιορισμούς που υπήρχαν στις τεχνικές περασμένης τεχνολογία. Έτσι δίνουν στο Laser F.A.S.T. (Fiber Assisted Skin Tightening)®  τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της τοπικής περίσσειας δέρματος και για αισθητή  βελτίωση του περιγράμματος.

Η θεραπεία Laser F.A.S.T. μέσω ειδικών μικροοπτικών ινών πάχους μόλις 200 ή 300 micron (δηλαδη σαν μια τρίχα από τα μαλλιά) εισάγονται κάτω από το δέρμα, στην επιφανειακή υποδερμίδα. Στη συνέχεια. το διοδικό laser εκλείει θερμότητα που στοχεύει επιλεκτικά στις λιπαποθήκες, της υπό θεραπείας περιοχής συνθλίβοντας τον λιπώδη ιστό. Παράλληλα, ενεργοποιείται η παραγωγή νέου κολλαγόνου καθώς και οι μεταβολικές λειτουργίες των κυττάρων. Όλα αυτά θα συμβάλουν καταλυτικά ώστε να αναγεννηθεί ένα νέο σφιχτό, νεανικό δέρμα με συμμετρικό περίγραμμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Δεν προϋποθέτει την οποιαδήποτε  χειρουργική διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής αποφεύγει γενική αναισθησία και μετεγχειρητικές ουλές, σημάδια, εκχυμώσεις( μελανιές), και φυσικά αποθεραπεία. Επίσης η τεχνολογία της συσκευής του Laser F.A.S.T.  δεν προκαλεί θερμικό τραυματισμό των παραπλήσιων ιστών όπως υπάρχει ο κίνδυνος από μια κάνουλα λιποαναρρόφησης.

Ο ασθενής πραγματοποιεί τη μοναδική συνεδρία του, σε λίγα μόλις λεπτά, με τοπική αναισθησία και επανέρχεται απευθείας στις δραστηριότητες του εξερχόμενος από το ιατρείο.

Το γεγονός ότι η συνεδρία είναι ολιγόλεπτη, δίνει την ευχέρεια στον γιατρό ώστε να δράσει σε πολλά σημεία στον ίδιο χρόνο, σε πρόσωπο και σώμα. Έτσι μόνο μέσα σε μια συνεδρία εκτελούνται θεραπείες που με παλαιότερες, κλασικές θεραπείες θα απαιτούντο αρκετές ώρες και παραπάνω από μια συνεδρίες. Με αυτό τον τρόπο, επωφελούνται σημαντικά οι ασθενείς που έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο αλλά επιθυμούν το βέλτιστο και συνάμα μακρόχρονο αποτέλεσμα.

Πραγματοποιεί ταυτόχρονα λιπόλυση και σύσφιξη, στην ίδια συνεδρία.

rfbody

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, ωστόσο  θα συνεχίσουν να βελτιώνονται σταδιακά ώστε μετά από 4-5-6 μήνες να έχουμε τα πλέον εντυπωσιακά και ο ασθενής να αντικρύσει στον καθρέπτη ένα νέο δέρμα και ένα σμιλευμένο περίγραμμα.

01

Διεγείρει το κολλαγόνο

02

Προσφέρει λύση και στα σημάδια της ακμής

03

Αντιμετωπίζει αποφασιστικά περιοχές που εμφανίζουν πλαδαρότητα

04

Σύσφιγξη σε σημεία του προσώπου που παρατηρείται συχνότερα δερματική χαλάρωση

Πληροφορίες Θεραπείας

  • Σύντομη θεραπεία διάρκειας 20 έως 40 λεπτά.
  • Προτεινόμενη συχνότητα: 1 συνεδρία
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Μεσοθεραπεία Ματιών: Δείτε τιμή

Laser F.A.S.T. Κόστος

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία από τον ασθενή. Πρόκειται για μία ανώδυνη θεραπεία, όπου ΔΕΝ γίνεται τοπική χρήση αναισθητικού.

H συνεδρία είναι ανώδυνη και πολύ σύντομη.

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Η έγχυση των συστατικών προκαλεί λευκούς πομφούς κάτω από τα μάτια, οι οποίοι εξαφανίζονται μέσα στην επόμενη μισή ώρα και η επιδερμίδα επανέρχεται πλήρως. Έτσι μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητές σας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Συνήθως πραγματοποιούνται 4 με 5 συνεδρίες ετησίως για να διατηρηθεί ορατό και φρέσκο το αποτέλεσμα της θεραπείας, με περίπου ίσα διαστήματα αναμονής ανάμεσα σε αυτές. Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, καθορίζεται η συχνότητα και ο αριθμός των θεραπειών από τον θεράποντα ιατρό.
Περισσότερες θεραπείες αισθητικής ιατρικής προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου