Υπέρηχος Προσώπου

Με τον υπέρηχο προσώπου επιτυγχάνεται αποτελεσματικά η απομάκρυνση του επιφανειακού σμήγματος του δέρματος άμεσα και χωρίς κανέναν ερεθισμό. Μια απόλυτα φιλική, μη παρεμβατική για το δέρμα τεχνική που δεν περιέχει χημικά και προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Υπέρηχος προσώπου – Πώς εφαρμόζεται

Τα υπερηχητικά κύματα θεραπευτικής έντασης δεν επιφέρουν σημαντικές μορφολογικές αλλαγές στην επιδερμίδα. Μπορούν, ωστόσο, να προκαλέσουν σημαντικές μετατοπίσεις στις κυτταρικές δομές της. Έτσι, διορθώνεται η υγρασία και αποκαθίσταται η σύσφιξη του δέρματος, αφού τα προϊόντα διευσδύουν σε βάθος του προσώπου με αποτέλεσμα να βοηθούν την οπτική, να μειώνουν τα οιδήματα στα μάτια και να βελτιώσει την εικόνα των διεσταλμένων πόρων.

Tip! Μπορεί να συνδυαστεί με ενυδάτωση προσώπου.

Accent Prime Rf Ραδιοσυχνότητες

Accent Prime

Το Accent Prime σας βοηθάει να βελτιώσετε τις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση που παρουσιάζεται στο πρόσωπο, το λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.

Οι περισσότεροι βρίσκουν το Accent πολύ άνετο στην αίσθηση και παρότι η ανεκτικότητα στον πόνο είναι υποκειμενικό θέμα, πολλοί περιγράφουν συχνά αυτή την αίσθηση σαν αυτή του “ζεστού μασάζ”.

Αποκτήστε πιο σφριγηλό & λείο δέρμα

H μέθοδος των υπερήχων βασίζεται στην αξιοποίηση συγκεκριμένων ηχητικών κυμάτων με σκοπό τη μεταφορά των βιταμινών μέσα στο δέρμα. Ο ιονισμός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μεγαλύτερων περιοχών όπως το πρόσωπο και ο λαιμός, ενώ οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία σε μικρότερες περιοχές, όπως το άνω χείλος και κάποιες ουλές ή λεκέδες στο δέρμα. Όπου κριθεί απαραίτητο, οι δύο μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν για να πραγματοποιήσουμε μια πιο εντατική θεραπεία.

Το πρόγραμμα θεραπειών σχεδιάζεται ιδιαίτερα προσεκτικά, έτσι ώστε τα προϊόντα περιποίησης δέρματος να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

υπέρηχος προσώπου. Αποκτήστε πιο σφριγηλό & λείο δέρμα
LDM SONOSKIN

LDM-SONOSKIN 

Το LDM-SONOSKIN είναι μια συσκευή για ειδικές θεραπείες στην κοσμητολογία που έχει κατασκευαστεί βάσει της τεχνολογίας υπερήχων. Η συσκευή αυτή διαφέρει από τις συμβατικές συσκευές υπερήχων και προσφέρει, εκτός από τις παραδοσιακές δυνατότητες θεραπείας με υπερήχους, δύο τεχνολογίες οι οποίες καθιστούν ακόμη πιο αποτελεσματική τη θεραπεία.

Πρόκειται για τη νέα συσκευή τεχνολογίας LDM (Local Dynamic Micromassage – Τοπικές ∆υναμικές Μικρομαλάξεις) που δημιούργησε η WELLCOMET για τη χρήση υπερηχητικών κυμάτων συχνότητας 10 MHz. Eκτός από τις παραδοσιακές χρήσεις και δράσεις, με το LDM πετυχαίνουμε παλμική κίνηση διακυμάνσεων με εναλλαγή υπερπίεσης και υποπίεσης στον ιστό. Αυτό ανοίγει τον δρόμο προς μια θεραπεία μεγάλου όγκου που θυμίζει ηλεκτρικό σίδερο. Στην κοσμητολογία αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για την περίπτωση της κυτταρίτιδας.

Εάν η τεχνολογία αυτή εφαρμοστεί για τις συχνότητες 3 και 10 MHz, τότε αυτή η μέθοδος «σιδερώματος» μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε ενδείξεις στην επιφάνεια του σώματος και του προσώπου.

Το πολυμηχάνημα στην υπηρεσία της αισθητικής

Στην κοσμητολογία χρησιμοποιούνται υπερηχητικά κύματα συχνότητας μεταξύ 1 και 3 MHz, τα οποία μπορούν να διεισδύσουν στο σώμα έως 3 cm και 1 cm αντίστοιχα και έτσι, απορροφώνται όχι στην επιδερμίδα αλλά πολύ βαθύτερα.

Στις δερματολογικές ή καλλυντικές χρήσεις οι σημαντικότεροι στόχοι της θεραπείας είναι όμως η επιδερμίδα και η δερμίδα που βρίσκονται στην επιφάνεια. Για επιφανειακή εφαρμογή (κυρίως στους τομείς της δερματολογίας και της κοσμητολογίας) συνιστάται ο υπέρηχος συχνότητας 10 MHz λόγω της απορρόφησής του από την επιδερμίδα.

Μια μικρής διάρκειας εφαρμογή του υπερήχου σε σχετικά χαμηλή δοσολογία, ελάχιστα επηρεάζει την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και την αναλογία ινοβλαστών/ινοκυττάρων. Ωστόσο, με μεγαλύτερης διάρκειας εφαρμογή παρατηρείται σαφής αύξηση του αριθμού ινοβλαστών με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού ινοκυττάρων.

Το πολυμηχάνημα στην αισθητική
4 αποτελέσματα της θεραπείας

01

Ενίσχυση και εξισορρόπηση του δέρματος

02

Αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης

03

Μείωση των δυσχρωμιών

04

Οξυγόνωση του δέρματος & καλύτερη κυκλοφορία αίματος

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20-40 λεπτά
  • 1 φορά την εβδομάδα
  • Τεχνολογία: Accent Prime
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
Περισσότερες θεραπείες προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!