Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Εμπιστευτείτε τη σοφία της φύσης

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι η απόλυτη μηχανή ανάπλασης! Η επιστήμη διδάσκεται από τους φυσικούς μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα μας για να αντιμετωπίζει τις εξωτερικές επιθέσεις, τους οποίους, στη συνέχεια, αξιοποιεί για να ενεργοποιήσει τη διαδικασία γρήγορης ανάπλασης και ανανέωσης. Μία τέτοια μέθοδος είναι και αυτή της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία​

Αιμοπετάλια και ανάπλαση δέρματος

Τα αιμοπετάλια καταλαμβάνουν ένα μικρό μόνο ποσοστό στο αίμα μας, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν μία πολύτιμη φυσική πηγή αυξητικών παραγόντων με πλήθος θρεπτικών συστατικών, ενζύμων, πρωτεϊνών, κυτοκινών και άλλων βιοδραστικών στοιχείων.

Μετά από τραυματισμό ή αιμορραγική κάκωση, τα αιμοπετάλια απελευθερώνουν ειδικούς αυξητικούς παράγοντες, δηλαδή εξειδικευμένες πρωτεΐνες που ενεργοποιούν τη διαδικασία της επούλωσης. Τα αιμοπετάλια είναι υπεύθυνα για την αιμόσταση, την επαναγγείωση της πάσχουσας περιοχής και τον σχηματισμό νέου συνδετικού ιστού.

Πώς εφαρμόζεται η Μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μία ιατρική μέθοδος που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που παράγονται από συγκεκριμένα κύτταρα στον οργανισμό. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα.

Χάρη στην εξαιρετική απόδοσή της, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία βρίσκει εφαρμογή σε πληθώρα περιστατικών στο τομέα της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών, της δερματικής χαλάρωσης και της τριχόπτωσης, ενώ επεκτείνεται σταδιακά σε ολόκληρο το φάσμα της Ιατρικής επιστήμης.

Πώς εφαρμόζεται η Μεσοθεραπεία
4 αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

01

Αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας πάνω από 1 χρόνο

02

Αναδόμηση επιδερμίδας με φυσικό τρόπο χωρίς κίνδυνο παραμόρφωσης

03

Εύκολη και ασφαλής εφαρμογή

04

Εξάλειψη των ρυτίδων με τοπική αναδόμηση

Πληροφορίες θεραπείας

  • Σύντομη θεραπεία διάρκειας έως 30 λεπτά
  • Ανώδυνη εφαρμογή θεραπείας
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: 3 εφαρμογές ανά έτος
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος ολοκληρωμένης θεραπείας: 1 έτος

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Δείτε τιμή

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Κόστος

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία. Το πρόσωπο αποκτά άμεσα νεανική και λαμπερή όψη.

 

Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις στη θεραπεία παρατηρούνται σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις. Περιλαμβάνουν ελαφρύ πρήξιμο, εκχυμώσεις και ερεθισμούς, όλα εκ των οποίων  υποχωρούν σε λίγες µέρες. Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη πως εγχύεται υλικό από το αίμα του ίδιου του ασθενούς, οπότε οι πιθανότητες για ανεπιθύμητα συμπτώματα μηδενίζονται.

Ναι, η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να έχει ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα, όταν συνδυάζεται με άλλες θεραπείες. 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία & Fractional Laser. Αυτό το θεραπευτικό πρωτόκολλο είναι ιδανικό για την επούλωση ραγάδων και ουλών από επεμβάσεις, εγκαύματα, τραύματα και ακμή, καθώς οι αυξητικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία έχουν αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Εφαρμόζεται κατά την ίδια συνεδρία, ενισχύοντας κατά πολύ το αποτέλεσμα της ανάπλασης που επιτυγχάνει το fractional laser. Ο συνδυασμός fractional Laser και αυτόλογης μεσοθεραπείας ονομάζεται Total  Lift.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου