Βραβευμένη θεραπεία

Medical Beauty Award

Medical Awards 2023

Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Το συσσωρευμένο λίπος στο σώμα αποτελεί ένα χρόνιο και επίμονο πρόβλημα τόσο για την εικόνα του σώματος όσο και, μακροπρόθεσμα, για την υγεία του. Κι αν πολλές παρεμβατικές μέθοδοι ίσως να προκαλούν δισταγμούς, η ενέσιμη λιποδιάλυση δίνει άμεσα ενός τέλειο αποτέλεσμα απέναντι στο συσσωρευμένο λίπος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καθόλου κόπο.
Medical Beauty Award

Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2023

Τι είναι η ενέσιμη λιποδιάλυση

Η μέθοδος αφορά στην ενέσιμη έγχυση θρεπτικών συστατικών κάτω από το δέρμα και μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές, όπως οι γλουτοί, η κοιλιά, οι γάμπες, το διπλοσάγονο, τα μπράτσα και επίσης στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών. Η θεραπεία είναι εξίσου αποτελεσματική σε περιπτώσεις γυναικομαστίας.

Εμπιστεύσου τους ειδικούς ιατρούς

λιποαναρρόφηση

Απαλλαγείτε οριστικά από το περιττό λίπος

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που στοχεύει στην τοπική διάλυση του λίπους. Είναι μία απόλυτα ασφαλής, μη χειρουργική επέμβαση, κατάλληλη για άντρες και γυναίκες. Το υλικό εγχέεται εντός του λιπώδους ιστού υποδόρια με τη χρήση εύκαμπτης και εξαιρετικά λεπτής βελόνας.

Στη συγκεκριμένη μέθοδο λιποδιάλυσης χρησιμοποιούμε το οξύ που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός για την καύση λίπους. Γι’ αυτό και μπορούμε να μιλάμε για μία ασφαλή μέθοδο που χρησιμοποιεί τη σοφία της φύσης και της βιοχημείας του σώματος για στοχευμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ενδολιπική θεραπεία Aqualyx

Tο Aqualyx® είναι αποτέλεσμα της έρευνας του διάσημου καθηγητή Pasquale Motolese, ο οποίος ανέπτυξε μια τεχνική έγχυσης που διαλύει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να καταστρέφει τους γειτονικούς ιστούς. Η θεραπεία έγινε γνωστή ως «Aqualysis TM» ή «AquaplastyTM» και αφορά στην έγχυση του ειδικού διαλύματος σε εντοπισμένους θύλακες λίπους.

Tο Aqualyx® είναι ένα σύνθετο μικροζελατινώδες ενέσιμο διάλυμα με στοχευμένη λιπολυτική δράση. Πρόκειται για τη μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές. Το Aqualyx® υγροποιεί το λίποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται φυσικά και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μετατρέπονται σε ενέργεια.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για τη διάλυση των αποθεμάτων λίπους.

ενέσιμη λιποδιάλυση aqualyx

BCN LIPID – PEPTIDES Advanced Lipolytic Cocktail

Το BCN LIPID – Peptides είναι ένα προϊόν της BCN Advanced Line, το οποίο στη νέα του σύνθεση περιέχει τα γνωστά δραστικά συστατικά με την αναγνωρισμένη λιπολυτική δράση σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο κοκτέιλ πεπτιδίων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό μείγμα δραστικών συστατικών που αναδιαμορφώνει με βέλτιστο τρόπο το περίγραμμα του σώματος.

Πρόκειται για μία θεραπεία “σοκ” στα τοπικά αποθέματα λίπους στις κοιλιακές πτυχές, τους άνω βραχίονες, τους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και τη μέση. Η θεραπεία εξαλείφει το τοπικό λίπος, με αποτέλεσμα την ορατή βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος και το αδυνάτισμα.

4 αποτελέσματα της θεραπείας

01

Είναι απόλυτα αποτελεσματική

02

Είναι ασφαλής

03

Δεν απαιτεί νυστέρι

04

Είναι σχεδόν ανώδυνη

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: έως 30 λεπτά
  • Ανώδυνη εφαρμογή με χρήση πολύ λεπτής βελόνας και τοπικής αναισθητικής κρέμας
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: έως 5 συνεδρίες ανάλογα με την περίπτωση
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Άμεσα αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια

Ενέσιμη Λιποδιάλυση: Δείτε τιμή

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για ενήλικους άνδρες και γυναίκες. Είναι ιδανική για άτομα που δεν μπορούν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος μέσω της διατροφής και της άσκησης.
Στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία θα παρατηρήσετε συνολική ερυθρότητα. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να εμφανιστούν εκχυμώσεις στα σημεία, όπου εγχύθηκε το σκεύασμα. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται ελαφρύς πόνος ή αίσθημα βάρους σαν πιάσιμο. Τα συμπτώματα είναι ήπια και παροδικά.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο ιατρό. Στα Met Cosmetic, το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό εγγυάται την ασφάλεια της θεραπείας και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα σας.

Μετά την συνεδρία μπορείτε να γυρίσετε στις καθημερινές σας εργασίες. Για τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να προστατεύσετε την περιοχή από πιθανές μολύνσεις. Γι’ αυτό φορέστε καθαρά και όχι πολύ στενά ρούχα και αποφύγετε κοντά σορτσάκια και φορέματα αν η θεραπεία έγινε σε γλουτούς, μηρούς κτλ. Για περίπου ένα δωδεκάωρο αποφύγετε πηγές θερμότητας, όπως σάουνα, σολάριουμ, καυτό ντούζ, καθώς και την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Πάτρα

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου