Οι κλινικές μας

Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια

Το Μet Cosmetic, μέλος του Iassis Medical Group αποτελεί την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας, της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και της Αποτρίχωσης Λέιζερ. Μένοντας πιστό στις αξίες του και έχοντας πάντα στο κέντρο τον Άνθρωπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η βραβευμένη ιατρική ομάδα και το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, αφουγκραζόμενοι τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και ακολουθώντας πάντα όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, αναβαθμίζουν συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θεραπείες. 

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Ομίλου αποτελεί σταθερή αξία, που τιμά από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, ενώ η γνώση και η κατάρτιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού πιστοποιεί τον σεβασμό προς τους ασθενείς του. 

Η Πάτρα, η Αθήνα, η Γλυφάδα, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα και η Πρέβεζα αποτελούν τις βάσεις του Met Cosmetic, με υπερσύγχρονους, πλήρως εξοπλισμένους, άνετους και φιλικούς χώρους που παρέχουν ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα σε υπηρεσίες και θεραπείες στους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας, της Αισθητικής Ιατρικής και της Μεταμόσχευσης Μαλλιών. 

Που θα μας βρείτε...

Subtitle text example

ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

Πάτρα
Met Cosmetic

Ερμού 51 & Μαιζώνος

Το πολυϊατρείο "Met Cosmetic", βρίσκεται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Πάτρας.

Γλυφάδα
Met Boutique

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21

Το Ιατρείο, “Met Boutique”, βρίσκεται στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα

Ζάκυνθος
Met Cosmetic

Μαντζάρου 8

Το Πολυϊατρείο, “Met Cosmetic”, βρίσκεται στην Πόλη της Ζακύνθου. 

Λευκάδα
Met Cosmetic

The City - Ι. Καραβέλα

Το Πολυϊατρείο, “Met Cosmetic”, βρίσκεται στην Πόλη της Λευκάδας. 

Πρέβεζα
Met Cosmetic

Λεωφόρος Ειρήνης 27

Το Ιατρείο, “Met Cosmetic”, βρίσκεται στην Πόλη της Πρέβεζα. 

Είπαν για εμάς...

Met Cosmetic
4.7
Με βάση 65 κριτικές
powered by Google
...ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ,ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ,ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΨΟΓΟΙ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ...
Eleftheria GiannouEleftheria Giannou
15:07 12 Jul 23
Koralia mantaKoralia manta
15:02 12 Jul 23
Filippa MFilippa M
10:42 26 Jun 23
Ο χωρος ειναι καθαρος, ευχαριστος και ανετος.Η μουσικη ειναι ιδανικη για χαλαρωση.Τα κοριτσια εΙναι περιποιητικα και πολυ ευγενικα.
js_loader
Play Video about reception1home