ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

Το Μet Cosmetic, μέλος του Iassis Medical Group αποτελεί την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αποτρίχωσης Λέιζερ. Μένοντας πιστό στις αξίες του και έχοντας πάντα στο κέντρο τον Άνθρωπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η βραβευμένη ιατρική ομάδα και το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, αφουγκραζόμενοι τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και ακολουθώντας πάντα όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, αναβαθμίζουν συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θεραπείες. 

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Ομίλου αποτελεί σταθερή αξία, που τιμά από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, ενώ η γνώση και η κατάρτιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού πιστοποιεί τον σεβασμό προς τους ασθενείς του. 

Η Πάτρα, η Αθήνα (Γλυφάδα), η Ζάκυνθος, η Λευκάδα και η Πρέβεζα αποτελούν τη βάση του Met Cosmetic, με υπερσύγχρονους, πλήρως εξοπλισμένους, άνετους και φιλικούς χώρους που παρέχουν ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα σε υπηρεσίες και θεραπείες στους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής. 

ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

Subtitle text example

ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

MET COSMETIC ΠΑΤΡΑ

Ερμού 51 & Μαιζώνος, 4ος Όροφος

Το πολυϊατρείο “Met Cosmetic”, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα, την τεχνολογία,  και την πολυτέλεια σε συνύπαρξη με το αίσθημα εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Η βασική ιδέα εξυπηρετείται μέσω του μινιμαλισμού και της κυριαρχίας του λευκού χρώματος, σε διαφορετικές υφές, συνδυάζοντας τόνους από στοιχεία της φύσης, τα οποία εναρμονίζονται στο χώρο και εντάσσονται στον σχεδιασμό με σύγχρονο τρόπο, προσφέροντας ηρεμία. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ.

MET BOUTIQUE ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21

Το Ιατρείο, “Met Boutique”, στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, χαρακτηρίζεται από την καθαριότητα, την τεχνολογία,  την πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα σε συνύπαρξη με αίσθημα εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Η βασική ιδέα είναι να προσφέρει εξατομικευμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες, σε έναν χώρο που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MET COSMETIC ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μαντζάρου 8, 2ος Όροφος

Το πολύϊατρείο, “Met Cosmetic”, στην Πόλη της Ζακύνθου, χαρακτηρίζεται από την καθαριότητα, την τεχνολογία,  και την πολυτέλεια σε συνύπαρξη με το αίσθημα της εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Ένας άνετος και πρωτοποριακός χώρος, στον οποίο παρέχονται  υπηρεσίες, όπως Αισθητική Ιατρική, Πλαστική Χειρουργική Δερματολογία, Αποτρίχωση Laser, Θεραπείες Σώματος και Μεταμόσχευση Μαλλιών. 

Με τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων  παρέχεται ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών κοσμητικής ιατρικής.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MET COSMETIC ΛΕΥΚΑΔΑ

The City – Ι. Καραβέλα

Το Μet Cosmetic, αποτελεί την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αποτρίχωσης Λέιζερ. Μένοντας πιστό στις αξίες του και έχοντας πάντα στο κέντρο τον Άνθρωπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λευκάδα.
Θα μας βρείτε στον καθαρό, μοντέρνο και άνετα προσβάσιμο πολυχώρο “The City”, στο κέντρο της πόλης.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ.

MET COSMETIC ΠΡΕΒΕΖΑ

Λεωφόρος Ειρήνης 27, 1ος όροφος

Το Μet Cosmetic μας υποδέχεται στο νέο του χώρο στο κέντρο της Πρέβεζας. Η σύγχρονη και καινοτόμος πρόταση στο τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αποτρίχωσης Laser.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ.

MEN COSMETIC & MY HAIR GREECE

Ερμού 51 & Μαιζώνος, 4ος Όροφος

O ιατρικός ομιλος Iassis σε συνεργασία με την My Hair Greece ασχολείται  με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και το πιο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Εφαρμόζοντας την τεχνική F.U.E. σας παρέχουμε την πιο ασφαλή και αποτελεσματική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που προσφέρει το μέγιστο αριθμό τριχοθυλακί- ων ανά συνεδρία. Η τεχνική F.U.E. μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, προσφέροντας μόνιμα αποτελέσματα, παρέχοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Met Cosmetic
4.7
Με βάση 65 κριτικές
powered by Google
...ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ,ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ,ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΨΟΓΟΙ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ...
Maria ChrysanthopoulouMaria Chrysanthopoulou
15:27 08 Aug 23
δυσάρεστη εμπειρία!δυστυχώς έχασα τα χρήματα μου και το χρόνο μου,κανένα αποτέλεσμα στο λειζερ μετά από 6 συνεδρίες, μεγάλη ασυνεπεια και αδιαφορία,πίσω από την επιφανειακή ευγένεια, πολυ λαθος η επιλογή!γράφω αυτό το σχόλιο για να μην την πατήσει και κάποιος αλλος!
Helen RoupasHelen Roupas
16:19 17 Jul 23
Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και επαγγελματικό. Το περιβάλλον καθαρό και γαλήνιο. Ωστόσο, δεν ήμουν ευχαριστημένος με τη φροντίδα που παρέχεται. Η θεραπεία κράτησε μόλις 2 μήνες. Ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι ο γιατρός είναι διαθέσιμος μόνο την Παρασκευή. Αν λοιπόν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να περιμένει κανείς μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να κλείσει ραντεβού. Δεν είδα ποτέ τον γιατρό πριν από την ημέρα της θεραπείας. Και η τιμή ήταν αρκετά υψηλήΓια αυτούς τους λόγους δεν θα συνιστούσα το Met.
Eleftheria GiannouEleftheria Giannou
15:07 12 Jul 23
Koralia mantaKoralia manta
15:02 12 Jul 23
Filippa MFilippa M
10:42 26 Jun 23
Ο χωρος ειναι καθαρος, ευχαριστος και ανετος.Η μουσικη ειναι ιδανικη για χαλαρωση.Τα κοριτσια εΙναι περιποιητικα και πολυ ευγενικα.
Ήταν πολυ όμορφα και εξυπηρετική η κοπέλα και τέλειος χώρος 🫶🏽Και καθαρά όλα το προτείνω ανεπιφύλακτα 🫶🏽
Αψογη εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και ευδιάθετο!Έμεινα απολύτως ευχαριστημένη από την Κυρία Μπακοπούλου Νικολέτα και την Κυρία Καψή!
Lydia gbLydia gb
13:30 14 Jan 23
Υπέροχος χώρος με άψογο προσωπικό! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με οποία θεραπεία έχω κάνει!
Aggeliki GiotiAggeliki Gioti
12:35 14 Jan 23
Άψογοι επαγγελματίες απο το τηλεφωνο εως την παροχή Υπηρεσιών και πραγματικα υπέροχοιατρείο σαν χωρος
Foteini RoumeliotiFoteini Roumelioti
09:39 14 Jan 23
Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Καταρτισμενοι γιατροί, ευγενικό προσωπικό, καθαρό περιβάλλον και εκπληκτικό design του ιατρείου.
ANTONIS DENDISANTONIS DENDIS
09:20 14 Jan 23
Εκανα πρόσφατα αποτρίχωση.Εχω μεινει απόλυτα ευχαριστημένος.Η συνεργασία μας ήταν άψογη.Το προσωπικό ήταν αρκετά ευγενικό .Το προτείνω ανεπιφύλακτα
Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών.Υπευθυνότητα, γνώση και σοβαρότητα.
Ζωή ΚαββαδάΖωή Καββαδά
10:36 13 Jan 23
Εκπληκτικό ιατρείο.Είναι σύγχρονο και πολύ καθαρό!Ο καλύτερος καθαρισμός προσώπου εβερ🥰
Dimitra TetradiDimitra Tetradi
15:04 18 Dec 22
Άριστες υπηρεσίες, φοβερά μηχανήματα, άψογο προσωπικό,κ πολύ καλές τιμές!!
Evangelia GralistaEvangelia Gralista
13:09 15 Dec 22
Καθαρός χώρος & ευγενικό προσωπικό. Απόλυτα ευχαριστημένη από τις θεραπείες που έκανα!
IOANNIS PLARINOSIOANNIS PLARINOS
13:06 15 Dec 22
Καταπληκτικό μέρος, άψογοι επαγγελματίες , απάντησαν σε όλες τις απορίες μου!!!
Nick KosmatosNick Kosmatos
19:20 23 Jun 22
Επαγγελματίες με ιατρικές υπηρεσίες, φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό, μοντέρνος και καθαρός χώρος με σύγχρονα μηχανήματα.
Despina NiforaDespina Nifora
16:33 27 Sep 21
Όλες οι χειριστριες των μηχανημάτων αποτρίχωσης λέιζερ είναι επαγγελματίες και πολύ ευχάριστες. Προσαρμόζουν τις εντάσεις των μηχανημάτων ανάλογα με τον φωτοτυπο του δέρματος σου και σε χτυπάνε πάντα με την κατάλληλη ένταση. Έχοντας επισκεφθεί και άλλους χώρους αισθητικής ιατρικής, θεωρώ πως στην αποτρίχωση λέιζερ είναι οι καλύτεροι στην Πάτρα!
js_loader