Βλεφαροπλαστική

Η περιοχή των ματιών είναι από τα πιο εκφραστικά σημεία του προσώπου. Παράλληλα όμως, είναι αυτή στην οποία αντανακλάται πρώτα η επίδραση του χρόνου, με αποτέλεσμα να προδίδει εύκολα την εμπειρία ζωής του ατόμου. 

Το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών, παρότι προσαρμόζεται στο πέρασμα του χρόνου και τον τρόπο ζωής μας, εμφανίζει χαλάρωση της επιδερμίδας και ρυτίδες, προσδίδοντας στο πρόσωπο κουρασμένη όψη.

Τι επιτυγχάνεται με την θεραπεία ενάντια στη βλεφαρόπτωση

Η βλεφαροπλαστική είναι η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση προσώπου τόσο στον γυναικείο όσο και στον ανδρικό πληθυσμό, αφού λειαίνει τις ρυτίδες, αφαιρεί τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια και προσφέρει ένα φρέσκο, ανανεωμένο και ξεκούραστο βλέμμα.

Βλεφαροπλαστική εφαρμογή

Ενδείξεις βλεφαρόπτωσης:

 • Χαλάρωση και πτώση του δέρματος στο άνω βλέφαρο
 • Λιπόπτωση στο κάτω βλέφαρο που δίνει την εικόνα πρησμένων ματιών, γνωστή κι ως «σακούλες»

Εκτός από τον χρόνο που περνάει και δεν αφήνει ανέπαφο το πρόσωπο και την κληρονομικότητα, επιπλέον αίτια που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση μπορεί να είναι:

 • Έλλειψη σωστού και καλού ύπνου
 • Κάπνισμα
 • Άγχος – Στρεσαρισμένη καθημερινότητα
 • Κατακράτηση υγρών
 • Υπερβολική έκθεση στον ήλιο

Είδη Βλεφαροπλαστικής

Ανάλογα με το υφιστάμενο πρόβλημα, μπορεί να γίνει άνω βλεφαροπλαστική, κάτω βλεφαροπλαστική ή και συνδυασμός τους.

Σε κάθε περίπτωση αφαιρείται το περίσσιο δέρμα ή και λίπος για ένα θεαματικό αποτέλεσμα, που γίνεται εμφανές από το πρώτο κιόλας 24ωρο!

Είδη Βλεφαροπλαστικής

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

Πληροφορίες θεραπείας

 • Σύντομη θεραπεία διάρκειας έως 20 λεπτά
 • Ανώδυνη εφαρμογή θεραπείας με χρήση τοπικού αναισθητικού
 • Ορατά αποτελέσματα σε μία συνεδρία 
 • Διάρκεια αποθεραπείας: μέσα σε 24 ώρες μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητές σας, ακολουθώντας το πρωτόκολλο φροντίδας που θα σας προτείνει ο γιατρός
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες του δέρματός σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η βλεφαροπλαστική είναι ελάχιστα επεμβατική και διεξάγεται με χρήση τοπικής αναισθησίας με διάλυμα ξυλοκαΐνης. Δεν απαιτεί νοσηλεία και ολοκληρώνεται σε μια μόνο συνεδρία. Ο/Η ασθενής έχει τις αισθήσεις του/ης κανονικά και μπορεί απευθείας να επιστρέψει στην καθημερινότητά του/ης.

Η αποθεραπεία είναι σχετικά γρήγορη και δεν αφήνει ουλές ή μώλωπες. Την πρώτη ημέρα θα χρησιμοποιήσετε ψυχρά επιθέματα/παγοκύστες, ώστε να μειωθεί η οποιαδήποτε εκχύμωση ή οίδημα. Ο χειρουργός θα σας συνταγογραφήσει ειδικές οφθαλμικές ενυδατικές σταγόνες και μια αντιβιοτική αλοιφή.

Την πρώτη εβδομάδα, θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση και δεν πρέπει να φοράτε μέικ-απ ματιών για δύο εβδομάδες. Ο χειρουργός σας θα φροντίσει να επανεξεταστείτε σε 10 ημέρες, για να αφαιρεθούν τα ράμματα της επέμβασης. 

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου