Μεταμόσχευση Μαλλιών F.U.E.

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών F.U.E. αποτελεί την πιο ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών για γυναίκες και άνδρες, προσφέροντας το μέγιστο αριθμό τριχοθυλακίων ανά συνεδρία.

Επισκεφθείτε σήμερα την My Hair Greece του ιατρικού ομίλου Iassis και ανακαλύψτε τις πιο ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες Μεταμόσχευσης Μαλλιών, μέσα απόσύγχρονες μεθόδους υπό την καθοδήγηση της κορυφαίας ιατρικής ομάδας του Δρ Στέφανου Μεταξά.

μεταμόσχευση μαλλιών

Απόκτησε πλούσια μαλλιά άμεσα και αποτελεσματικά

Μετά την ηλικία των 40 ετών, η τριχόπτωση αποτελεί συχνό πρόβλημα, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αντιμετώπισης, η μεταμόσχευση μαλλιών F.U.E να αντικαθιστά αυτή της FUT, αξιοποιώντας συγκεκριμένο σημείο σταθερής τριχοφυΐας, με συνέπεια να έχει θεαματικά αποτελέσματα μόνιμης διάρκειας.

Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών F.U.E. (Follicular Unit Extraction)

Πρωτοεφαρμόστηκε το 2003 και έκτοτε έχει εξελιχθεί και τελειοποιηθεί. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών με μεμονωμένη μεταφορά τριχοθηλακίων από τη δότρια περιοχή, και εμφύτευση στη λήπτρια χώρα.

 Στη My Hair Greece, την εξειδικευμένη κλινική μαλλιών του ιατρικού ομίλου Iassis, το πεπειραμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υπό την εποπτεία του Δρ Στέφανου Μεταξά, εγγυάται ένα άρτιο και φυσικό τελικό αποτέλεσμα, με μεγάλη διάρκεια.

Μεταμόσχευση Μαλλιών F.U.E.

Follicular Unit Extraction (F.U.E.)

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών F.U.E., υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, περιοχή που συνήθως δεν επηρεάζεται από την τριχόπτωση, επιλέγονται και εμφυτεύονται άμεσα- ένα προς ένα- στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. Ολοκληρώνεται μέσα από μια σύντομη διαδικασία μερικών ωρών, που δεν απαιτεί το ξύρισμα του κεφαλιού, με τον ασθενή στις περισσότερες περιπτώσεις να μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του την επόμενη κιόλας ημέρα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα εμφυτευμένα μαλλιά συνεχίζουν να αναπτύσσονται εφ’ όρου ζωής, αφού είναι προγραμματισμένα από τη φύση τους να μη πέσουν, προσφέροντας ένα απόλυτα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Μεταμόσχευση μαλλιών F.U.E. - Πλεονεκτήματα

Μεταμόσχευση μαλλιών F.U.E. – Πλεονεκτήματα

Η μεταμόσχευση F.U.E. πλεονεκτεί έναντι της FUT / Strip στα εξής:
• Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και η επάνοδο στην καθημερινότητα είναι άμεση.
• Παρουσιάζει ελάχιστη έως καθόλου αιμορραγία.
• Σε περίπτωση που ο αριθμός τριχοθηλακίων δεν επαρκεί (από τη δότρια χώρα), η F.U.E. μεταμόσχευση επιτρέπει τη λήψη τριχοθηλακίων από διάφορες περιοχές του σώματος, όπως στήθος, γένια, πλάτη και το σημαντικό, χωρίς να προκαλεί σημάδια.
• Στην περίπτωση μελλοντικής συνεδρίας έχει τη δυνατότητα αποθεμάτων της δότριας χώρας.
• Προκαλεί μικρό έως μηδενικό μετεγχειρητικό πόνο.
• Οι επιπλοκές (π.χ. οίδημα μετώπου, θυλακίτιδα) με τη μέθοδο F.U.E. είναι μικρές έως μηδενικές.

F.U.E. μεταμόσχευση μαλλιών – Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης επέμβασης είναι ορατά από τους πρώτους 2-3 μήνες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται μέσα σε 12 μήνες. Οι νέες τρίχες μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται έως και τον 18ο μήνα μετά την μεταμόσχευση. Τα μαλλιά αυτά (της μεταμόσχευσης) μεγαλώνουν φυσιολογικά και δεν πέφτουν ξανά.

F.U.E. μεταμόσχευση μαλλιών - Αποτελέσματα

Εξατομικευμένο πλάνο μεταμόσχευσης μαλλιών

Εξατομικευμένο πλάνο μεταμόσχευσης μαλλιών

Η αρχική, προσωπική, επαφή του ενδιαφερομένου-ης με το ειδικευμένο προσωπικό της My Hair Greece θεωρείται απολύτως απαραίτητη και σημαντική, προκειμένου να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες που θα διαμορφώσουν το εξατομικευμένο πλάνο της εφαρμογής. Από εκεί και πέρα, όσο εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες, το πλάνο διαμορφώνεται σύμφωνα με παραμέτρους, όπως:

• Η ηλικία και τα χαρακτηριστικά του / της  ενδιαφερομένου-ης.
• Μελλοντική εξέλιξη της τριχόπτωσης.
• Πόσο δυνατή είναι η εξαγωγή των τριχοθηλακίων της δότριας περιοχής.
• Ιδιαίτερες επιθυμίες του ενδιαφερομένου-ης.

Στάδια Μεταμόσχευσης / Εμφύτευσης Μαλλιών

1o Στάδιο

Τα τριχοθυλάκια επιλέγονται και εξάγονται ένα προς ένα από το πίσω μέρος του κεφαλιού χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο διάμετρου 1 χιλιοστού ή και μικρότερης

2o Στάδιο

Διατηρούμε τα τριχοθυλάκια σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και σε ειδικό διάλυμα που ενισχύει την ανάπτυξή τους μετά την τοποθέτηση. Δε διαχωρίζουμε, δεν κόβουμε και δεν επεξεργαζόμαστε τα μοσχεύματα ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος.

3o Στάδιο

Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται ένα προς ένα απευθείας στην περιοχή που υποφέρει από τριχόπτωση χωρίς προηγούμενη δημιουργία οπών ή σχισμών, για να παρέχει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα θεραπείας F.U.E.

01

Επιτρέπει τη λήψη τριχοθυλακίων από διάφορες περιοχές του σώματος, όπως στήθος, πλάτη, γένια, χωρίς να προκαλεί σημάδια.

02

Επιτρέπει τη διενέργεια εκ νέου εμφύτευσης μαλλιών στο μέλλον, αν χρειαστεί.

03

Ακριβής υπολογισμός του αριθμού των τριχών που θα συλλεχθούν διατηρώντας τα αποθέματα της δότριας χώρας, ώστε αυτή να επαναχρησιμοποιηθεί σε περίπτωση μελλοντικής  συνεδρίας.

04

Αναίμακτη μέθοδος η οποία επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην εργασία.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΙΧΟΜΕΤΡΗΣΗ

1. Δερματολογική και Ιατρική Εξέταση
Πραγματοποιείται ενδελεχής δερματολογικός έλεγχος στο τριχωτό της κεφαλής
Λαμβάνεται πλήρες ιατρικό ιστορικό του ασθενή – Καθορίζεται ο τύπος αλωπεκίας του κάθε ασθενή.
2. Διαδικασία Τριχομέτρησης
• Τριχομέτρηση στην περιοχή που υποφέρει από αραίωση αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
• Χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και προγραμμάτων – Αποκτάται σαφής εικόνα για το πρόβλημα
• Καταμέτρηση των διαθέσιμων προς εξαγωγή τριχών – Πραγματοποιείται μέτρηση της πυκνότητας των μαλλιών
• Αξιολόγηση του τύπου της τρίχας – Προσδιορίζεται η βαθμίδας τριχόπτωσης

Case Study [Πριν & Μετά 4 Μήνες]

Εμφύτευση μαλλιών Case study 1-1
Εμφύτευση μαλλιών Case study 1-2
Εμφύτευση μαλλιών Case study 1-3
Εμφύτευση μαλλιών Case study 1-4

Ο ασθενής ετών 39 ήρθε στο χώρο μας και πραγματοποίησε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνικη FUE (Follicular Unit Excision). Στις φωτογραφίες βλέπουμε την πρόοδο που πραγματοποιήθηκε  εντός τεσσάρων μηνών.Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης, μόλις αρχίζουν να φαίνονται και σταδιακά ολοκληρώνονται με το πέρας 12 μηνών.

Case Study [Πριν - 3 Μήνες - 6 Μήνες ]

Case Study 2-1
Case Study 2-2
Case Study 2-3

Ο ασθενής ήρθε στο χώρο μας και πραγματοποίησε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών 1100 τριχοθυλάκιων με την τεχνικη FUE (Follicular Unit Excision). Στις φωτογραφίες βλέπουμε την πρόοδο που πραγματοποιήθηκε  εντός έξι μηνών. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης, μόλις αρχίζουν να φαίνονται και σταδιακά ολοκληρώνονται με το πέρας 12 μηνών. 

Το κόστος της συγκεκριμένης επέμβασης ανήλθε στα 1200€. 

Case Study [Πριν - 4 Μήνες - 6 Μήνες ]

Case Study 3-1
Case Study 3-2
Case Study 3-3

Ο ασθενής ήρθε στο χώρο μας και πραγματοποίησε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών 2240 τριχοθυλάκιων με την τεχνικη FUE (Follicular Unit Excision). Στις φωτογραφίες βλέπουμε την πρόοδο που πραγματοποιήθηκε  εντός έξι μηνών. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης, μόλις αρχίζουν να φαίνονται και σταδιακά ολοκληρώνονται με το πέρας 12 μηνών. 

Το κόστος της συγκεκριμένης επέμβασης ανήλθε στα 2200€. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι πλέον μια συνηθισμένη, ασφαλής και σχεδόν ανώδυνη μέθοδος, όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Το κόστος δεν είναι συγκεκριμένο. Εξαρτάται:

α) από την αραίωση μαλλιών και το πρόβλημα της τριχόπτωσης,
β) τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν από την επέμβαση,
γ) τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή,
δ) από τον αριθμό των μεταφερόμενων τριχών,
ε) τη διάρκεια της επέμβασης (δηλ. αν θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες το χειρουργείο),
στ) την ύπαρξη ουλών από παλιό Strip και την επιθυμία κάλυψης αυτών, κ.α.

Καταφεύγει κάποιος στην μεταμόσχευση μαλλιών όταν η αλωπεκία είναι πια εμφανής και δημιουργεί έντονα (κυρίως) ψυχολογικά προβλήματα στον ασθενή.
Σήμερα, η διαδικασία της εμφύτευσης μαλλιών έχει εξελιχθεί και απλοποιηθεί τόσο πολύ που ο πάσχων μπορεί να επιστρέψει σχεδόν άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι θα έχει υποβληθεί σε συνεδρία εμφύτευσης μαλλιών.

 

Ηλικιακό όριο για μεταμόσχευση μαλλιών F.U.E. δεν υπάρχει. Το πρόβλημα είναι εξατομικευμένο και ο πλαστικός χειρουργός μπορεί και πρέπει να εκτιμήσει ποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος και για ποια τεχνική, χωρίς να παίζει ρόλο η ηλικία.

Φυσικά. Και μάλιστα τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Θα είναι ακριβώς όπως τα υπόλοιπα. Ακολουθούν τις ιδιότητες της τριχοφυΐας της δότριας περιοχής (απ’ όπου τα πήραμε).
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Πλένονται, χτενίζονται και κουρεύονται κανονικά.

Η εφαρμογή F.U.E. είναι μία διαδικασία της πλαστικής χειρουργικής που μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Προτείνεται καλύτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου ο ασθενής θα μπορεί να φοράει ένα καπέλο, το οποίο θα καλύψει τα προσωρινά σημάδια της επέμβασης, τις λίγες πρώτες ημέρες αυτής.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Met Cosmetic lobby

Συμπληρώστε τη φόρμα για 1 δωρεάν τριχομέτρηση
και επιστημονική ενημέρωση για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών