Γίνε Συνεργάτης

Το concept του MET COSMETIC υποστηρίζει τη φιλοσοφία της εταιρείας και απευθύνεται σε δυναμικούς επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν σε ένα καταξιωμένο ιατρικό brand, που εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς.

Η αναγνωρισιμότητα του σήματος MET COSMETIC και οι προοπτικές της εταιρείας εγγυώνται τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και αποδοτική επένδυση. Με πολυετή εμπειρία στην πλαστική χειρουργική και την αισθητική ιατρική, συνεχίζει να αναπτύσσεται, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στο δυναμικό δίκτυο των πολυιατρείων της. 

Το ΜΕΤ COSMETIC παρέχει στους franchisees συνεχή υποστήριξη από την πρώτη μέρα συνεργασίας, επιμέλεια των ιατρείων και καθοδήγηση στη διαμόρφωσή τους, εκπαίδευση του προσωπικού από ειδικά και έμπειρα στελέχη, και πάνω από όλα, χρήση αναγνωρίσιμου και καθιερωμένου σήματος στο καταναλωτικό κοινό, παρέχοντας προνομιακά περιθώρια κέρδους. Η εταιρεία ενισχύει τις πωλήσεις των προϊόντων με προωθητικό υλικό, online παρουσία μέσω του ολοκαίνουριου website της και ενεργή παρουσία στα social media σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα ιατρεία MET COSMETIC έχουν μελετηθεί για να ξεχωρίζουν με τη ζωντάνια τους και να προσφέρουν στον ασθενή μία μοναδική εμπειρία. 

033web

Τι προσφέρουμε

  • Έμπειρη ιατρική ομάδα
  • Υποστήριξη ανοίγματος νέου ιατρείου
  • Πρόσβαση στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό
  • Δυναμικό brand συνώνυμο με την υψηλή τεχνολογία και υπευθυνότητα
  • Δυναμικό marketing
  • Συνεχή εκπαίδευση προσωπικού

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!