Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης

Η πολυπόθητη λύση κατά της τριχόπτωσης είναι εδώ! Ο συνδυασμός της αυτόλογης μεσοθεραπείας στο τριχωτό της κεφαλής πριν και μετά τη διαδικασία της εμφύτευσης μαλλιών, προσδίδει ένα ακόμα πιo όμορφο και υγιές αποτέλεσμα. 

H συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται και σε άτομα που δεν επιλέγουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης μέσω της έγκαιρης πρόληψης, αφού η έγχυση στο τριχωτό της κεφαλής εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα.

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

Καλύτερη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης

Η καλύτερη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης

Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση αυξητικών παραγόντων που απελευθερώνονται από τα αιμοπετάλια που περιέχονται στο αίμα μας. Οι αυξητικοί αυτοί παράγοντες, είναι φυσικά συστατικά του οργανισμού μας. 

Πρόκειται για πρωτεΐνες με την ιδιότητα να ενισχύουν την αναγεννητική και αναπλαστική ικανότητα των ιστών που δυσλειτουργούν ή έχουν υποστεί κάποια βλάβη. 

Ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της περιοχής, με αποτέλεσμα την καλύτερη αιμάτωση της περιοχής του τριχωτού της κεφαλής.

Αποτελέσματα θεραπείας κατά της τριχόπτωσης

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι απολύτως φυσικά, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται αμέσως ορατά με τη βελτίωση της ποιότητας της τρίχας. 

Παρατηρείται ενδυνάμωση, μεγαλύτερη διάμετρος (πάχυνση) και μήκος στις τρίχες που ήδη διαθέτουμε στο τριχωτό της κεφαλής μας. 

Με αυτόν τον τρόπο, το κεφάλι μας δείχνει «πιο γεμάτο» καθώς η κάθε τρίχα έχει μεγαλύτερο όγκο και διαθέτει λάμψη.

Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης - Αποτελέσματα

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 3 εφαρμογές / έτος
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: Ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί από τον γιατρό βάσει της κατάστασης του δέρματός σας και των αναγκών σας
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 1 έτος, εφόσον πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες συνεδρίες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η μέθοδος  είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία και χωρίς καμία παρενέργεια. Είναι σημαντικό ωστόσο η ελάχιστα επεμβατική αυτή διαδικασία να εφαρμόζεται από έμπειρους γιατρούς, σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τον ασθενή. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη για τον ασθενή.

Η εφαρμογή της θεραπείας  γίνεται μία φορά τον μήνα για 4-8 συνεδρίες [4-8 μήνες], εξαρτώμενη από το μέγεθος του προβλήματος. Στη συνέχεια απαιτείται συντήρηση της θεραπείας.

Η μέθοδος είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες. Αποτελεί ιδανική θεραπεία για τα πρώτα στάδια της τριχόπτωσης. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα σε διάστημα μόλις 6 μηνών. Η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για πλήρη φαλάκρα, παρά μόνο σε περιπτώσεις εξασθενημένων και αραιωμένων τριχών στην κεφαλή.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!