Βραβευμένη θεραπεία

Medical Beauty Award

Medical Awards 2023

Υαλουρονικό Οξύ

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια δημοφιλή, φυσική εφαρμογή ιατρικής αισθητικής, με σπάνιες αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Στηριζόμενη στα μοναδικά οφέλη του υαλουρονικού οξέος, η εφαρμογή προσφέρει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα φυσικής αναζωογόνησης με άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη, που καταπολέμα τη φυσική φθορά, συμβάλλοντας στην ανανέωση της λάμψης των ευαίσθητων περιοχών του προσώπου και στην αποκατάσταση ατελειών.
Medical Beauty Award

Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2023

FACTS!

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ

Πριν μιλήσουμε για τα οφέλη της θεραπείας, πρέπει πρώτα να πούμε για ποιο λόγο, το υαλουρονικό οξύ είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό. το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται από τους ινοβλάστες και έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Σε νεότερες ηλικίες, το σώμα μας παράγει καθημερινά 3 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος.

Με την πάροδο του χρόνου, όμως, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραστικά όσο λιγοστεύουν και τα λειτουργικά κύτταρα που το παράγουν, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητα της και να φαίνεται θαμπή, αφυδατωμένη, γεμάτη ρυτίδες ή σημεία ατροφίας. Έτσι, η θεραπευτική ανανέωσή του είναι μια φυσική μέθοδος που διενεργείται από ειδικούς με στόχο την κάλυψη των ποσοτήτων που χρειάζονται τα σημεία του προσώπου για να παραμένουν λαμπερά και υγιή.

Περιοχές Εφαρμογής

Υαλουρονικό οξύ στα μάτια

Υαλουρονικό οξύ στα μάτια

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα vibes που εκπέμπει ένα καθηλωτικό βλέμμα; Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η θεραπεία υαλουρονικού οξέος στα μάτια εστιάζει τόσο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, όσο στις παρειές και τους κροτάφους, χαρίζοντας ένα ολοκληρωμένο, φυσικό αποτέλεσμα υψηλής διάρκειας, που μαγνητίζει με την πρώτη ματιά.

Μην ξεχνάτε ότι… Οι δακρυϊκές αύλακες (tear trough) τραβούν την προσοχή και μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την όψη της περιοχής των ματιών. Ακόμη, η χαλάρωση των παρειών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την όψη της περιοχής των ματιών.

Ενισχύστε το φυσικό περίγραμμα του προσώπου σας

Ο πιο φυσικός τρόπος για αυθόρμητα χαμόγελα! Μετά την καταγραφή του προσώπου τόσο σε ακινησία (στατικότητα) όσο και σε κίνηση (δυναμική) για τον σχεδιασμό της εφαρμογής, τα fillers προσώπου ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος διασφαλίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που διατηρεί το περίγραμμα του προσώπου σε κάθε αντίδραση.

Μην ξεχνάτε ότι… Η απώλεια όγκου στα ζυγωματικά και τους κροτάφους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της περιοχής των ματιών.

Υαλουρονικό στο πρόσωπο
Υαλουρονικό στα χείλη

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη για extra όγκο

Πείτε «τέλος» στα άτονα χείλη με χαμένο όγκο, αλλά και στην εξάρτηση από κραγιόν και μολύβι περιγράμματος. Η φυσική αύξηση του χείλους και η αποτελεσματική ανόρθωσή του με υαλουρονικό οξύ, όχι απλώς επαναφέρει την εικόνα και τη σαρκώδη όψη τους όπως ακριβώς ήταν και πριν μερικά χρόνια, αλλά χαρίζει ένα μόνιμο αποτέλεσμα που παραμένει εντυπωσιακό σε καθημερινή βάση.

Μην ξεχνάτε ότι… Η ηλικία αφήνει το αποτύπωμά της στα χείλη, προκαλώντας ατροφία στην περιοχή τόσο σε γυναίκες, όσο και άνδρες, με αποτέλεσμα τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά. 

Αναίμακτη ρινοπλαστική με υαλουρονικό οξύ στη μύτη

Αν η εικόνα μιας δύσμορφης μύτης προκαλούσε κάποτε ανασφάλεια, σήμερα με τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος μπορείτε να απολαμβάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς παρεμβατικές χειρουργικές μεθόδους. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή, γεμίζουν σημεία του σκελετού της μύτης που παρουσιάζουν ατροφίες ή βαθουλώματα και επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα που χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Μην ξεχνάτε ότι… το σχήμα της μύτης παίζει άμεσο ρόλο στην όψη του υπόλοιπου προσώπου, αποτελώντας μια ιδιαίτερα συχνή πηγή ανασφάλειας για άνδρες και γυναίκες.

Ρινοπλαστικη με υαλουρονικό
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τη θεραπεία με υαλουρονικό

• Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα χείλη, στις ρινοπαρειακές αύλακες, στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, οι οποίες «γεμίζουν» και το αποτέλεσμα διαρκεί 7-10 μήνες.

• Με το υαλουρονικό οξύ έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε σαρκώδη χείλη και μεγαλύτερο όγκο στα ζυγωματικά.

• Οι ενέσεις είναι πολύ ασφαλείς και οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και παροδικές (πρήξιμο, μελανιές).

• Η τιμή του υαλουρονικού οξέος είναι προσιτή, καθώς προσφέρει ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα και έχει πλήθος εφαρμογών.

Υαλουρονικό οξύ πριν και μετά

Απολαύστε κάθε σας ημέρα με λαμπερό πρόσωπο! Αφεθείτε στα χέρια της έμπειρης ιατρικής ομάδας του MET Cosmetic και δείτε άμεσα τα αποτελέσματα!

Γιατί με το Met Cosmetic

• Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουμε τον κατάλληλο σχεδιασμό για την εφαρμογή της εκάστοτε θεραπείας, προσφέροντας τη συμβουλευτική καθοδήγηση της πεπειραμένης ιατρικής μας ομάδας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

• Χρησιμοποιούμε fillers προσώπου, που είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου, ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Κορυφαία, πιστοποιημένα υλικά, που εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα εφφαρμογής, με υψηλή διάρκεια και αδιαπραγμάτευτο επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής.

Υαλουρονικό Θεραπεία Ομορφιάς, υαλουρονικο οξύ Juvederm
Υαλουρονικό Θεραπεία Ομορφιάς, υαλουρονικο οξύ, Restylane
Υαλουρονικό Θεραπεία Ομορφιάς, υαλουρονικο οξύ
Υαλουρονικό Θεραπεία Ομορφιάς, υαλουρονικο οξύ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Υαλουρονικό Οξύ

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2 φορές / έτος
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 7-10 μήνες

Υαλουρονικό Κόστος (Τιμές & Προσφορές)

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Από το χειρουργό B. Τσάκαλη

Από τον πλαστικό χειρουργό Φ. Βασιλείου

Περισσότερες θεραπείες αισθητικής ιατρικής προσώπου

Μάθε περισσότερα / Κλείσε Ραντεβού

Αν αναζητάς ένα φυσικό αποτέλεσμα τόνωσης, αποκατάστασης ή διόρθωσης στο πρόσωπό σου, η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις! Σε περιμένουμε!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κατηγορηματικά, όχι! Οποιοδήποτε άτομο μπορεί να εμφανίσει πρόωρα σημάδια γήρανσης σε κάποιο σημείο της ζωής του. Το κάπνισμα, ο ήλιος και ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι παράγοντες που μπορούν να επιταχύνουν την εμφάνιση ρυτίδων. Σε κάθε περίπτωση, σας περιμένουμε να εκτιμήσουμε την έκταση του προβλήματος και να προτείνουμε την ιδανική θεραπεία.
Το botox είναι νευροτοξίνη, η οποία επιδρά πάνω σε συγκεκριμένους μυς του προσώπου, εμποδίζοντας τις μυϊκές συσπάσεις. Αντίθετα, το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό που έχει την ιδιότητα να συγκρατεί το νερό, ώστε να προσφέρει στο δέρμα πιο ενυδατωμένη όψη.

Καθοριστικός παράγοντας σε μια επιτυχημένη εφαρμογή υαλουρονικού οξέος, είναι ο γιατρός σας. Η θεραπεία προϋποθέτει άριστη γνώση της ανατομίας, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματισμό. Σε συνεννόηση με τον ασθενή, θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους και περιορίζουμε την εφαρμογή στην απαραίτητη ποσότητα, χωρίς ποτέ να ξεπερνάμε τα όρια της καλαισθησίας.

Όχι, δεν πονάει. Κατα τη διάρκεια των εγχύσεων υαλουρονικού οξέος μπορεί να επέλθει μία ανεκτή τοπική ενόχληση. Εάν το επιθυμείτε, πριν τη θεραπεία μπορεί να γίνει τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Αν και είναι μια ιδιαίτερα ασφαλής θεραπεία, δεν υπάρχουν μελέτες για την περίοδο της εγκυμοσύνης και θηλασμού. Γι’αυτό το λόγο και μόνο, προτείνουμε την αναβολή των εφαρμογών για αμέσως μετά.

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου