LPG Endermolift

Με την πάροδο του χρόνου, όπως είναι φυσικό, το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του με αποτέλεσμα να χαλαρώνει και να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες. Η μέθοδος LPG Endermolift στοχεύει ακριβώς εκεί: να τονώσει με φυσικό τρόπο το δέρμα του προσώπου μας και να πετύχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αντιγήρανσης.

Τι είναι το LPG Endermolift

Το Endermolift (TM) ή αλλιώς «η μηχανική διέγερση κολλαγόνου» είναι μία 100% φυσική διαδικασία ανανέωσης του προσώπου. Διεγείροντας το δερματικό ιστό με ειδικές μικρο-δονήσεις, τα κύτταρα (ινοβλάστες), που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, ενεργοποιούνται και αρχίζει η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το γηρασμένο δέρμα.

Nέα γενιά θεραπειών της LPG

Η νέα γενιά θεραπειών της LPG συστήνεται με τα δύο νέα και εξελιγμένα μοντέλα Cellu M6® Alliance. Η θεραπεία LPG Endermologie® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Face Endermologie

Η νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου Face Endermologie® και η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™ επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες. Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθιά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!
Face Endermologie

Τι διαφορά έχει η κεφαλή ERGOLIFT

Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης της LPG, χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων (“mécano-stimulation”), προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™ στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF (Motorized Pulsating Flaps), δηλαδή, στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού!

Σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη που διεξήχθη από το Τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Besascon, (Γαλλία) υπό την εποπτεία του Καθηγητού Philippe Humbert (HUMBERT P. et al. Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17) – μοναδική στο είδος της παγκοσμίως μιας και στηρίχθηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες από την περιοχή του προσώπου– έδειξε ότι το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού αυξάνεται κατά 80%, η ελαστίνη αυξάνεται κατά 46%, οι ρυτίδες λειαίνονται κατά 21%, το δέρμα συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα, και η φυσική λάμψη του δέρματος αποκαθίσταται και διπλασιάζεται.

4 σημαντικά αποτελέσματα της θεραπείας

Η Endermologie® προσώπου, μέσω της εκγύμνασης του δέρματος, διεγείρει τη φυσική σύνθεση των ζωτικών ουσιών της νιότης:
01

Κολλαγόνο για περισσότερη σφριγηλότητα

02

Ελαστίνη για περισσότερη ελαστικότητα: +46%

03

Υαλουρονικό Οξύ για περισσότερο όγκο και ενυδάτωση: +80%

04

Eκγύμναση του δέρματος

Αποτέλεσμα 8 Συνεδριών
LPG 1 - before

Πριν την θεραπεία

LPG 1 - after

Μετά από 8 Συνεδρίες

Αποτέλεσμα 10 Συνεδριών
LPG 2 - before

Πριν την θεραπεία

LPG 2 - after

Μετά από 10 Συνεδρίες

Αποτέλεσμα 12 Συνεδριών
LPG 3 - before

Πριν την θεραπεία

LPG 3 - after

Μετά από 12 Συνεδρίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

LPG Endermolift

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20-40 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2-3 εφαρμογές την εβδομάδα.
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 15-20 θεραπείες σε διάστημα περίπου 2 μηνών
  • Τεχνολογία: Lpg Alliance, Accent Prime
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες
Περισσότερες θεραπείες προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου