Σκληροθεραπεία Ευρυαγγειών

Η Σκληροθεραπεία αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη μέθοδος παγκοσμίως για τη θεραπεία των Ευρυαγγειών. Μια ασφαλής και επιτυχημένη μέθοδος που στοχεύει στην εξάλειψη των ενδοδερμικών και υποδόριων φλεβών με την έγχυση ειδικών (σκληρυντικών) ουσιών μέσα σε αυτές, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τους διάφορους σκληρυντικούς παράγοντες που προκαλούν βλάβη στο εσωτερικό τοίχωμα των φλεβών μετατρέποντάς τες σε ινώδεις (σκληρές) χορδές.

Σκληροθεραπεία Ευρυαγγειών - εφαρμογή

Σκληροθεραπεία Ευρυαγγειών – Πώς γίνεται η εφαρμογή

Η ένεση γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες. Η αίσθηση είναι ανώδυνη και πλήρως ανεκτή από τον ασθενή, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία.

Η σκληροθεραπεία με αφρό αποτελεί εξέλιξη της κλασικής σκληροθεραπείας. Πρόκειται για την έκχυση της σκληρυντικής ουσίας στη φλέβα σε μορφή αφρού ο οποίος παράγεται κατά την ανάμειξη της υγρής μορφής του σκληρυντικού φαρμάκου με αέρα. Αυτή η τεχνική ενισχύει τη δράση του υγρού σκληρυντικού, αδειάζει τη φλέβα από αίμα και επιτρέπει την επαφή της με το τοίχωμα της φλέβας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Έτσι έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας το φάρμακο σε μικρότερες συγκεντρώσεις και όγκο. Για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, οι ασθενείς θα πρέπει να φοράνε ελαστικές κάλτσες για 5-10 μέρες μετά από κάθε συνεδρία σκληροθεραπείας.

Αποτελέσματα σκληροθεραπείας

Η επίδραση των σημερινών φαρμάκων στο εσωτερικό της φλέβας είναι άμεση και αποτελεί το έναυσμα για να ξεκινήσει η διαδικασία της σκληρυντικής αντίδρασης.

Μπορεί να παρατηρήσουμε την ευρυαγγεία να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια μας, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή μιας διαδικασίας που μπορεί να κρατήσει μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά μετά από 3 έως 4 εβδομάδες.

Γι’ αυτό τον λόγο, δεν έχει νόημα να επαναληφθεί μια συνεδρία στην ίδια περιοχή, νωρίτερα από αυτό το χρονικό διάστημα. Πολλοί ασθενείς χρειάζονται περισσότερες από μία συνεδρίες σκληροθεραπείας.

Το μέγεθος, το πλήθος αλλά και η ανταπόκριση στη θεραπεία των ευρυαγγειών και των φλεβεκτασιών του κάθε ασθενή θα καθορίσουν και τον αριθμό των συνεδριών που θα απαιτηθούν, προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι αντενδείξεις;

Απόλυτη αντένδειξη της θεραπείας είναι ασθενείς με γνωστή αλλεργία στο σκεύασμα και ασθενείς με σοβαρή ή/και οξεία συστηματική νόσο. Οι επιπλοκές της Σκληροθεραπείας Ευρυαγγειών με σύγχρονα σκεύασματα είναι ήπιες και συνήθως παρoδικές. Από τις πιο συχνές είναι:

• Η μελάχρωση του δέρματος (η εμφάνιση καφέ γραμμής πάνω από την πορεία της φλέβας που υποβλήθηκε σε θεραπεία)

• Η εμφάνιση πολλών μικροσκοπικών κόκκινων αγγείων στην υπό θεραπεία περιοχή

• Εξαιρετικά σπάνια έχουν καταγραφεί σοβαρές επιπλοκές όπως θρόμβωση, νευρολογικές διαταραχές, αλλεργία.

4 αποτελέσματα της θεραπείας

01

Γίνεται στο χώρο του ιατρείου.

02

Δεν χρειάζεται αναισθησία.

03

Δε γίνονται τομές, δε γίνεται αφαίρεση της φλέβας.

04

Στοιχίζει πολύ πιο οικονομικά από μια χειρουργική επέμβαση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Σκληροθεραπεία

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 60 λεπτά περίπου
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τον γιατρό, αφού μελετήσει τις ανάγκες σας.
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας: Δείτε τιμές και συνδυαστικές θεραπείες

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου