Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2022

Fractional Laser

Η τεχνολογία laser στην υπηρεσία της ομορφιάς!

Το “μυστικό” για τη διόρθωση των ατελειών και για ανάπλαση της επιδερμίδας βρίσκεται στην πρωτοποριακή θεραπεία Fractional Laser. Χαρίστε στο δέρμα σας βελούδινη υφή και λεία όψη.

Η θεραπεία Fractional Λέιζερ βελτιώνει την υφή του δέρματος, μειώνει τους διεσταλμένους πόρους, βελτιώνει τα σημάδια της γήρανσης, όπως καφέ κηλίδες, μικρά αγγεία, μελαγχρωματικές βλάβες, κοκκινίλες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, καθώς και ραγάδες, ουλές ακμής και άλλου τύπου ουλές, δίνοντας μια ορατά πιο φρέσκια και νεανική όψη.

Πώς λειτουργεί το Fractional Laser;

Ο όρος Laser σημαίνει την ενίσχυση του φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας. Παράλληλα η λέξη Fractional δηλώνει πως ένα μέρος της περιοχής  «τραυματίζεται». Σε αντίθεση με την ολική ανάπλαση, όπου προκαλείται τραύμα σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας, το laser επεμβαίνει στοχευμένα στα σημεία που επιθυμούμε να διορθώσουμε. Οι σπινθήρες που προέρχονται από το iPixelRF δημιουργούν ελεγχόμενες μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα, θερμαίνοντας την περιοχή θεραπείας και διεγείροντας την ανάπτυξη κολλαγόνου για πιο σφριγηλό και υγιές δέρμα. Στην ουσία το laser αναγκάζει το δέρμα να κινητοποιηθεί και να δράσει για τη γρήγορη και αποτελεσματική ανάπλασή του.

Fractional Plasma από την Alma Lasers

Ο κατασκευαστικός οίκος Alma Lasers ανήκει στους ηγέτες στην αγορά της αισθητικής ιατρικής χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρει με βάση την αδιάληπτη επιστημονική έρευνα στον τομέα. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Alma Lasers χρησιμοποιούνται ευρέως σε θεραπείες όπως η ανώδυνη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος, η απομάκρυνση μελαγχρωματικών βλαβών, ακμής και τατουάζ , η μείωση ρυτίδων και ραγάδων, η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας κ.α.

accentpro scaled
Ποια είναι τα οφέλη του Fractional Plasma

Ποια είναι τα οφέλη του Fractional Plasma;

Το Plasma είναι μια μοναδική τεχνολογία που προκαλεί μικρότερη ελεγχόμενη βλάβη, ενώ παράλληλα εισχωρεί σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με τα κοινά laser. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται αισθητά ο χρόνος αποθεραπείας και η ελαστικότητα του ιστού να αυξάνεται κατά 25%. Επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα του Fractional Plasma είναι πως προσφέρει περισσότερη άνεση στον υποβαλλόμενο κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Τέλος η συγκεκριμένη θεραπεία επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα ταχύτερα και μειώνει αισθητά τον απαιτούμενο χρόνο αποθεραπείας.

Τα αποτελέσματα του peeling χωρίς ρίσκο και αναμονή

01  Γρήγορη και εύκολη θεραπεία

02 Ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος

03 Εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 

04 Ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος αποθεραπείας

05 Ελάχιστη ενόχληση κατά την εφαρμογή

Accent Prime Rf Ραδιοσυχνότητες

Microplasma

Tο Accent Prime και η κεφαλή Microplasma με την καινοτόμο τεχνολογία της Κλασματικής Micro-Plasma™ (PIXEL RF™). χρησιμοποιεί την ενέργεια της Μονοπολικής ραδιοσυχνότητας. Η τεχνολογία PIXEL RF™ δημιουργεί μικροσκοπικές ζώνες θεραπείας και προκαλεί εξάχνωση ελεγχόμενου βάθους (μεγαλύτερη ή μικρότερη θερμική βλάβη) εντός του δέρματος για να επιφέρει ουσιαστική ανάπλαση μακριά και πάνω από το επίπεδο που βρίσκεται ο ανεπηρέαστος και υγιής περιβάλλων δερματικός ιστός.

Microplasma Κεφαλή

Microplasma κεφαλή για κλασματική τεχνολογία RF Fractional μονοπολικής ραδιοσυχνότητας με εφαρμογές σε επιφανειακές ρυτίδες, ανάπλαση δέρματος και ουλές ακμής. Οι εφαρμογές της τεχνολογίας PIXEL RF™ είναι η δερματική σύσφιξη, η ανάπλαση του δέρματος, η θεραπεία των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, η βελτίωση των ουλών ακμής, των ραβδώσεων και των ουλών της ανεμοβλογιάς, η ανάπλαση (του φωτογηρασμένου δέρματος) και οι συνδυασμοί με άλλες επεμβατικές διαδικασίες και θεραπείες φωτοανάπλασης.
Microplasma Κεφαλή

Palomar / Cynosure Emerge Fractional Laser

Το νέο Laser Fractional  είναι ένα fractional  της εταιρίας Palomar/Cynosure και θεωρείται το πιο εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση, ανάπλαση της επιδερμίδας για την διόρθωση των ρυτίδων.

Το νέο Palomar Fractional Laser θεωρείται το πιο εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση, ανάπλαση της επιδερμίδας για την διόρθωση των ρυτίδων. Παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες θερμικής ανάπλασης, microthermal ζώνες μέσω των οποίων αποβάλλονται από την επιδερμίδα επιδερμιδικά κύτταρα με αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικές αλλοιώσεις. Το laser στοχεύει στο 5 εώς και 50 % της επιφάνειας του δέρματος ενώ το υπόλοιπο 50 εώς 95 % παραμένει ανέπαφο και μέσω των ινοβλαστών του οδηγεί στην ταχύτατη επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος.

COTRA PLUS – CO2 Fractional

Θεραπεία με Laser CO2

Η θεραπεία με το laser CO2 αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των οξυτενών κονδυλωμάτων. Οι βλάβες εξαχνώνονται πλήρως, οι παρακείμενοι ιστοί παραμένουν άθικτοι, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται ταχύτερη επούλωση. Η θεραπεία δεν αφήνει ουλές ή σημάδια, ενώ ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία είναι έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η θεραπεία είναι αναίμακτη και ανώδυνη, καθώς στη στοχευμένη περιοχή γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθησίας. Για την αφαίρεσή των κονδυλωμάτων και όλες τις ορατές βλάβες απαιτείται μία μόλις συνεδρία.

COTRA PLUS – CO2 Fractional 

Τα Laser CO2 είναι τα πλέον παραδοσιακά Laser που χρησιμοποιούνται στη χειρουργική και αισθητική δερματολογία. Αντικαθιστούν τις διαθερμίες και χρησιμοποιούνται για καυτηριασμούς, εξαχνώσεις και τομές. Παρόλα αυτά η τεχνολογία των CO2 έχει αναβαθμιστεί την τελευταία δεκαετία. Tα COTRA PLUS CO2, καθώς λειτουργούν ταχύτερα, αποτρέπουν την εκτενή θερμική καταστροφή κι έτσι είναι ασφαλέστερα. Αποτέλεσμα της τεχνολογίας του COTRA PLUS είναι η ταχύτατη επούλωση των τραυμάτων χωρίς παρενέργειες και σημάδια.
Ποια είναι τα οφέλη του Fractional Plasma
Τα 4 αποτελέσματα της θεραπείας με laser

01

Ανάπλαση δέρματος

02

Ανανέωση φωτογηρασμένου δέρματος

03

Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

04

Διόρθωση ουλών ακμής

Αποτέλεσμα 2 Μηνών
Fractional Plasma before 1

Πριν την θεραπεία

Fractional Plasma after 1

Μετά από 2 Μήνες

Αποτέλεσμα 4 Μηνών
Fractional Plasma before 2

Πριν την θεραπεία

Fractional Plasma after 2

Μετά από 2 Μήνες

Πληροφορίες θεραπείας

  • Σύντομη θεραπεία διάρκειας έως 20 λεπτά
  • Ανώδυνη εφαρμογή με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: 1 εφαρμογή τον μήνα και 4 συνεδρίες συνολικά
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες

Fractional Laser

99,00

Η θεραπεία είναι διαθέσιμη σε Πάτρα & Ζάκυνθο

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες τα video και μάθε περισσότερα

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!