Αυξητική Στήθους
Επεμβάσεις Διόρθωσης

Ένα στητό και συμμετρικό στήθος είναι το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας του γυναικείου κορμιού και μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Στo Met Cosmetic, θέτοντας ως προτεραιότητα την αισθητική ικανοποίησή σας με τον πιο ασφαλή τρόπο, κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό σας, για ένα όμορφο και ποθητό σώμα.

Διόρθωση του στήθους – Τι πρέπει να λάβω υπόψη

Οι έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί μας θα προβούν στην εξειδικευμένη διάγνωση της αισθητικής εικόνας του στήθους σας ως προς:

  • Την ομοιότητα των δύο μαστών (ανισομαστία).
  • Την ύπαρξη ατροφικού ή υπερτροφικού μαστού (γιγαντομαστία)
  • Την ενδεχόμενη δυσαναλογία μεγέθους του μαστού με τον σωματότυπου της γυναίκας (μεγαλύτερο ή μικρότερο στήθος από το ιδανικό πρότυπο του συγκεκριμένου σωματότυπου) λαμβάνοντας υπόψη το ύψος, τον θώρακα και το βάρος.
  • Την πιθανή χαλάρωση του μαστού κ.α.

Με άλλα λόγια, ο πλαστικός χειρούργος θα επιχειρήσει τη διόρθωση του στήθους και την επίτευξη της τέλειας συμμετρίας στο σώμα σας.

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

Αυξητική Στήθους εμφυτεύματα

Αυξητική Στήθους

Η αυξητική στήθους στις μέρες μας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, καθώς μπορεί άμεσα να αναδείξει τη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας στα ύψη. 

Στο Met Cosmetic αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα αισθητικές επεμβάσεις αυξητικής για περιπτώσεις μαστεκτομής, γυναίκες με μικρό ή απλαστικό, όπως και ασύμμετρο στήθος.

Μείωση στήθους ή ανόρθωση

Το πλούσιο στήθος αποτελεί συχνά πόθο πολλών γυναικών, όμως σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να επιβαρύνει το σώμα και την καθημερινότητα μιας γυναίκας.

Ενδεχόμενοι κίνδυνοι ενός πολύ μεγάλου στήθους είναι:

  • Κακή στάση σώματος.
  • Ανάπτυξη προβλημάτων στο μυοσκελετικό σύστημα και την σπονδυλική στήλη.
  • Αποφυγή κοινωνικών δραστηριοτήτων και άθλησης.
  • Ευκολότερη αύξηση σωματικού βάρους.

Η μείωση ενός υπερμεγέθους στήθους γίνεται πλέον με βάση τις αρχές της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής χωρίς πόνο και χωρίς μετεγχειρητικές ουλές.

ανόρθωση στήθους
γυναικομαστία

Γυναικομαστία

Η γυναικομαστία είναι ένα πρόβλημα που δημιουργείται από την υπερτροφική ανάπτυξη των ανδρικών μαστών. Αποκαθιστώντας το σχήμα και το μέγεθος του στήθους στον άντρα, του χαρίζουμε άμεσα μία πιο αρρενωπή εμφάνιση.

Η επέμβαση είναι ένας συνδυασμός λιποαναρρόφησης και αμφοτερόπλευρης υποδόριας μαστεκτομή. Οι τομές είναι αρχικά διακριτικά ορατές, όμως με το τέλος της αποθεραπείας, δηλαδή σε περίπου ένα μήνα, επουλώνονται πλήρως χωρίς να αφήνουν σημάδια και ουλές.

Η επέμβαση γίνεται με τοπική μόνο νάρκωση και είναι απολύτως απλοποιημένη, ώστε να μην προκαλεί δυσφορία στον ασθενή.

Επανορθωτική πλαστική

Εισολκή θηλών ονομάζουμε εκείνη την κατάσταση κατά την  οποία η θηλή αντί να προβάλλει  προς τα έξω είναι στραμμένη προς τα μέσα στον μαστό. Αποτελεί μορφολογική  διαταραχή που σε ορισμένες περιπτώσεις προβάλλει αν ερεθιστεί, ενώ σε άλλες παραμένει μόνιμα και σταθερά προς τα μέσα.

Αυτό η μορφολογική ιδιαιτερότητα αντιμετωπίζεται εύκολα από την πλαστική στήθους.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται έχουν ως σκοπό την άπαξ χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος και την ταυτόχρονη διατήρηση του μέγιστου δυνατού αριθμού γαλακτοφόρων πόρων, ώστε να επηρεαστεί κατά το ελάχιστο ο θηλασμός σε μια γυναίκα που ενδιαφέρεται να τεκνοποιήσει.

ανόρθωση στήθους

Λεπτομέρειες χειρουργείου για προσθετική – διόρθωση στήθους

• Η διαδικασία πραγματοποιείται εύκολα είτε στο χώρο του χειρουργείου υπό μέθη και τοπική αναισθησία, είτε ακόμη και στο εξωτερικό ιατρείο, με την προϋπόθεση πως η γενική κατάσταση του ενδιαφερομένου το επιτρέπει, απλώς υπό τοπική αναισθησία. 

• Η επιστροφή στην εργασία καθώς και στην κοινωνική ζωή είναι άμεση, με τη δέουσα βεβαίως προσοχή από τον ενδιαφερόμενο τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες.  

• Η παρακολούθηση από τον πεπειραμένο πλαστικό χειρουργό γίνεται με τυπικές επισκέψεις στο ιατρείο τις επόμενες εβδομάδες για τη βεβαίωση της ομαλής μετεγχειρητικής πορείας.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου