Μεσοθεραπεία Σώματος

Η γυμναστική, η καλή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής μας βοηθούν να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας, σφιχτό και καλλίγραμμο. Η κυτταρίτιδα, όμως, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην επίτευξη του ιδανικού, καθώς μπορεί να εμφανιστεί σε όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικιακές ομάδες χωρίς διακρίσεις.

Η δημιουργία της οφείλεται κυρίως στην κατακράτηση υγρών αλλά και στην ανομοιογενή εναπόθεση λίπους στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Η μέθοδος της μεσοθεραπείας είναι ένας πραγματικός “σύμμαχος” στην καταπολέμηση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού», αφού δίνει μία οριστική και φυσική λύση στο πρόβλημα.

κυτταρίτιδα - μεσοθεραπεία σώματος

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Σώματος;

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Για την εφαρμογή της, τοποθετούνται ενέσιμα ουσίες με λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες, προσφέροντας αμέσως σύσφιξη και πιο νεανική όψη στο δέρμα.

Οι κύριες ουσίες που χρησιμοποιούνται στη μεσοθεραπεία είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, η καρνιτίνη, ιχνοστοιχεία, το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες C και B και διάφορες αντιοξειδωτικές ουσίες. Όλα τα συστατικά είναι πιστοποιημένα και απολύτως ασφαλή για ενέσιμη χρήση.

Περιοχές εφαρμογής

Ανάλογα τα σημεία στα οποία εντοπίζεται η γνώριμη ανάγλυφη όψη της κυτταρίτιδας, η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στα εξής σημεία:

• Γλουτοί

• Μηροί

• Κοιλιά

• Βραχίονες

• Γόνατα

• Χέρια

μεσοθεραπεία σώματος

Διαδικασία εφαρμογής

Η  διαδικασία που ακολουθείται κατά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας είναι απλή και γρήγορη. Το ειδικό υλικό με τα θρεπτικά συστατικά εγχύεται μέσω πολλαπλών νυγμών (μικρά τρυπήματα). Η μεσοθεραπεία ενεργοποιεί τη διαδικασία της επούλωσης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και την αυξημένη ανανέωση των κυττάρων στην περιοχή εφαρμογής.

4 αποτελέσματα της θεραπείας

01

Η υφή του δέρματος βελτιώνεται

02

Το περίγραμμα ανασχηματίζεται

03

Η ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής μειώνεται αισθητά

04

Η μικροκυκλοφορία ενισχύεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μεσοθεραπεία Σώματος

  • Σύντομη θεραπεία διάρκειας έως 30 λεπτά
  • Ανώδυνη εφαρμογή θεραπείας
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: 3-5 εφαρμογές συνολικά με διάστημα αναμονής 2 εβδομάδων ανάμεσα στην κάθε μία.
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος ολοκληρωμένης θεραπείας

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας: Δείτε τιμές και συνδυαστικά πακέτα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πριν την εφαρμογή της μεσοθεραπείας σώματος τοποθετείται αναισθητική κρέμα στο μέρος του σώματος που μας ενδιαφέρει. Κατά τη θεραπεία χρησιμοποιείται μικροσκοπική βελόνα που ελαττώνει στο ελάχιστο τη δυσφορία. Λόγω της μεγάλης έκτασης και το βάθος της εφαρμογής, υπάρχει ελαφριά αίσθηση “τσιμπήματος” ή “καψίματος”.
Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία των ατόμων που μπορούν να υποβληθούν στη μεσοθεραπεία. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος εμφανίζονται συνήθως στο τέλος της εφηβείας ή την αρχή της ενηλικίωσης. Γι’ αυτό όσο νωρίτερα εφαρμοστεί η θεραπεία τόσο το καλύτερο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Ο/Η υποβαλλόμενος/η δεν πρέπει να κάνει καυτό ντους για διάστημα 8 ωρών μετά τη συνεδρία.
Περισσότερες θεραπείες για την Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!