Η Ιατρική μας ομάδα

Η βραβευμένη ιατρική ομάδα και το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, αφουγκράζονται τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και ακολουθούν  όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Στα Met Cosmetic αναβαθμίζουμε καθημερινά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θεραπείες.

Στέφανος Μεταξάς

Στέφανος Μεταξάς

Πρόεδρος και επιστημονικά υπεύθυνος

Ο Στέφανος Μεταξάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Αισθητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Καμερίνο.  Έχει εργαστεί επί συναπτά έτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Αντρέας” και Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας στο τμήμα Παθολογίας.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων με επίκεντρο την Αισθητική Ιατρική. Είναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY.

Είναι Πρόεδρος και επιστημονικά υπεύθυνος του Ομίλου IASSIS, ο οποίος περιλαμβάνει τα: Πολυϊατρεία MET COSMETIC, Ιατρεία IASSIS MEDICAL, Ιατρεία IASSIST και την Κλινική Ημερήσιας Νοσηλείας “Γαληνός”.

Θεοφάνης Σπηλιόπουλος

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Θεοφάνης Σπηλιόπουλος είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, τ. Διευθυντής ΕΣΥ της Δερματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών.

Από το Νοέμβριο 2022 συνεργάζεται με το Πολυιατρείο Met Cosmetic Πάτρας.

Θεοφάνης Σπηλιόπουλος
Παναγιώτης Ντότσικας

Παναγιώτης Ντότσικας

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Παναγιώτης Ντότσικας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, Κάτοχος του τίτλου Ειδικότητος Πλαστικής Χειρουργικής.
Έχει υπηρετήσει για 10 συναπτά έτη στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών, έχει συνεργαστεί για 2 έτη με το ΙΚΑ Αιγίου και από το 2000 είναι Ιδιώτης Πλαστικός Χειρουργός.

Dr Στέργιος Μπαρίκας MD, MSc, PhD(c)

Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Ω.Ρ.Λ.

O Στέργιος Μπαρίκας είναι Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Ω.Ρ.Λ. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Υποψήφιος Διδάκτορας Πλαστικής Χειρουργικής στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Βασίλειος Τσάκαλης

Βασίλειος Τσάκαλης

Xειρουργός Αισθητικής και Κοσμητικής Ιατρικής

Ειδικεύεται στη λείανση ρυτίδων, στις εφαρμογές Υαλουρονικού Οξέως και Λέιζερ και συνεργάζεται με το Met Cosmetic από το 2019.
Εξειδικεύτηκε και πιστοποιήθηκε διεθνώς από το London Medical Aesthetics Academy του οποίου και διατελεί ενεργό μέλος του.

Φώτιος Βασιλείου

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Φώτιος Βασιλείου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση Γενικής Χειρουργικής στην Α’ Χειρουργική Κλινική στο Γ.Ν Ρόδου (2011-2013).
Υπηρέτησε το αγροτικό του στην υπηρεσία υπαίθρου στο ΚΥ Φαρκαδόνας και στο περιφερειακό ιατρείο Κλοκοτού. Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Γ.Ν.Α ΚΑΤ (2016-2020) και εργάστηκε εκεί ως Ειδικός Πλαστικός Χειρουργός για 2 συναπτά έτη.
Στέφανη Στυλιανού

Αισθητική Ιατρική

Η Στέφανη Στυλιανού είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Faculty of Medicine, Semmelweis University και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ιατρού από το 2017.
Έχει πραγματοποιήσει ειδίκευση Παθολογίας στην Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “‘Αγιος Ανδρέας” και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Αισθητική Ιατρική.

Ιωάννης Τσιουράκης

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Ιωάννης Τσιουράκης είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Τέως ιατρός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν επιστημονικός συνεργάτης σε αυτό. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Παρακολουθεί, τακτικά, δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ιωάννης Τσιουράκης
Met Cosmetic
4.7
Με βάση 65 κριτικές
powered by Google
...ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ,ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ,ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΨΟΓΟΙ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ...
Maria ChrysanthopoulouMaria Chrysanthopoulou
15:27 08 Aug 23
δυσάρεστη εμπειρία!δυστυχώς έχασα τα χρήματα μου και το χρόνο μου,κανένα αποτέλεσμα στο λειζερ μετά από 6 συνεδρίες, μεγάλη ασυνεπεια και αδιαφορία,πίσω από την επιφανειακή ευγένεια, πολυ λαθος η επιλογή!γράφω αυτό το σχόλιο για να μην την πατήσει και κάποιος αλλος!
Helen RoupasHelen Roupas
16:19 17 Jul 23
Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και επαγγελματικό. Το περιβάλλον καθαρό και γαλήνιο. Ωστόσο, δεν ήμουν ευχαριστημένος με τη φροντίδα που παρέχεται. Η θεραπεία κράτησε μόλις 2 μήνες. Ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι ο γιατρός είναι διαθέσιμος μόνο την Παρασκευή. Αν λοιπόν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να περιμένει κανείς μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να κλείσει ραντεβού. Δεν είδα ποτέ τον γιατρό πριν από την ημέρα της θεραπείας. Και η τιμή ήταν αρκετά υψηλήΓια αυτούς τους λόγους δεν θα συνιστούσα το Met.
Eleftheria GiannouEleftheria Giannou
15:07 12 Jul 23
Koralia mantaKoralia manta
15:02 12 Jul 23
Filippa MFilippa M
10:42 26 Jun 23
Ο χωρος ειναι καθαρος, ευχαριστος και ανετος.Η μουσικη ειναι ιδανικη για χαλαρωση.Τα κοριτσια εΙναι περιποιητικα και πολυ ευγενικα.
Ήταν πολυ όμορφα και εξυπηρετική η κοπέλα και τέλειος χώρος 🫶🏽Και καθαρά όλα το προτείνω ανεπιφύλακτα 🫶🏽
Αψογη εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και ευδιάθετο!Έμεινα απολύτως ευχαριστημένη από την Κυρία Μπακοπούλου Νικολέτα και την Κυρία Καψή!
Lydia gbLydia gb
13:30 14 Jan 23
Υπέροχος χώρος με άψογο προσωπικό! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με οποία θεραπεία έχω κάνει!
Aggeliki GiotiAggeliki Gioti
12:35 14 Jan 23
Άψογοι επαγγελματίες απο το τηλεφωνο εως την παροχή Υπηρεσιών και πραγματικα υπέροχοιατρείο σαν χωρος
Foteini RoumeliotiFoteini Roumelioti
09:39 14 Jan 23
Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Καταρτισμενοι γιατροί, ευγενικό προσωπικό, καθαρό περιβάλλον και εκπληκτικό design του ιατρείου.
ANTONIS DENDISANTONIS DENDIS
09:20 14 Jan 23
Εκανα πρόσφατα αποτρίχωση.Εχω μεινει απόλυτα ευχαριστημένος.Η συνεργασία μας ήταν άψογη.Το προσωπικό ήταν αρκετά ευγενικό .Το προτείνω ανεπιφύλακτα
Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών.Υπευθυνότητα, γνώση και σοβαρότητα.
Ζωή ΚαββαδάΖωή Καββαδά
10:36 13 Jan 23
Εκπληκτικό ιατρείο.Είναι σύγχρονο και πολύ καθαρό!Ο καλύτερος καθαρισμός προσώπου εβερ🥰
Dimitra TetradiDimitra Tetradi
15:04 18 Dec 22
Άριστες υπηρεσίες, φοβερά μηχανήματα, άψογο προσωπικό,κ πολύ καλές τιμές!!
Evangelia GralistaEvangelia Gralista
13:09 15 Dec 22
Καθαρός χώρος & ευγενικό προσωπικό. Απόλυτα ευχαριστημένη από τις θεραπείες που έκανα!
IOANNIS PLARINOSIOANNIS PLARINOS
13:06 15 Dec 22
Καταπληκτικό μέρος, άψογοι επαγγελματίες , απάντησαν σε όλες τις απορίες μου!!!
Nick KosmatosNick Kosmatos
19:20 23 Jun 22
Επαγγελματίες με ιατρικές υπηρεσίες, φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό, μοντέρνος και καθαρός χώρος με σύγχρονα μηχανήματα.
Despina NiforaDespina Nifora
16:33 27 Sep 21
Όλες οι χειριστριες των μηχανημάτων αποτρίχωσης λέιζερ είναι επαγγελματίες και πολύ ευχάριστες. Προσαρμόζουν τις εντάσεις των μηχανημάτων ανάλογα με τον φωτοτυπο του δέρματος σου και σε χτυπάνε πάντα με την κατάλληλη ένταση. Έχοντας επισκεφθεί και άλλους χώρους αισθητικής ιατρικής, θεωρώ πως στην αποτρίχωση λέιζερ είναι οι καλύτεροι στην Πάτρα!
js_loader
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

MET 01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

credit cards

Πάτρα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000