Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Η Ιατρική μας ομάδα

Η βραβευμένη ιατρική ομάδα και το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, αφουγκράζονται τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και ακολουθούν  όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Στα Met Cosmetic αναβαθμίζουμε καθημερινά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θεραπείες.

Στέφανος Μεταξάς

Πρόεδρος και επιστημονικά υπεύθυνος

Ο Στέφανος Μεταξάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Αισθητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Καμερίνο.  Έχει εργαστεί επί συναπτά έτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Αντρέας” και Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας στο τμήμα Παθολογίας.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων με επίκεντρο την Αισθητική Ιατρική. Είναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY.

Είναι Πρόεδρος και επιστημονικά υπεύθυνος του Ομίλου IASSIS, ο οποίος περιλαμβάνει τα: Πολυϊατρεία MET COSMETIC, Ιατρεία IASSIS MEDICAL, Ιατρεία IASSIST και την Κλινική Ημερήσιας Νοσηλείας “Γαληνός”.

Θεοφάνης Σπηλιόπουλος

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Θεοφάνης Σπηλιόπουλος είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, τ. Διευθυντής ΕΣΥ της Δερματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών.

Από το Νοέμβριο 2022 συνεργάζεται με το Πολυιατρείο Met Cosmetic Πάτρας.

Θεοφάνης Σπηλιόπουλος
Παναγιώτης Ντότσικας

Παναγιώτης Ντότσικας

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Παναγιώτης Ντότσικας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, Κάτοχος του τίτλου Ειδικότητος Πλαστικής Χειρουργικής.
Έχει υπηρετήσει για 10 συναπτά έτη στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών, έχει συνεργαστεί για 2 έτη με το ΙΚΑ Αιγίου και από το 2000 είναι Ιδιώτης Πλαστικός Χειρουργός.

Dr Στέργιος Μπαρίκας MD, MSc, PhD(c)

Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Ω.Ρ.Λ.

O Στέργιος Μπαρίκας είναι Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Ω.Ρ.Λ. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Υποψήφιος Διδάκτορας Πλαστικής Χειρουργικής στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Η Ιατρική μας ομάδα
Βασίλειος Τσάκαλης

Βασίλειος Τσάκαλης

Xειρουργός Αισθητικής και Κοσμητικής Ιατρικής

Ειδικεύεται στη λείανση ρυτίδων, στις εφαρμογές Υαλουρονικού Οξέως και Λέιζερ και συνεργάζεται με το Met Cosmetic από το 2019.
Εξειδικεύτηκε και πιστοποιήθηκε διεθνώς από το London Medical Aesthetics Academy του οποίου και διατελεί ενεργό μέλος του.

Φώτιος Βασιλείου

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Φώτιος Βασιλείου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση Γενικής Χειρουργικής στην Α’ Χειρουργική Κλινική στο Γ.Ν Ρόδου (2011-2013).
Υπηρέτησε το αγροτικό του στην υπηρεσία υπαίθρου στο ΚΥ Φαρκαδόνας και στο περιφερειακό ιατρείο Κλοκοτού. Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Γ.Ν.Α ΚΑΤ (2016-2020) και εργάστηκε εκεί ως Ειδικός Πλαστικός Χειρουργός για 2 συναπτά έτη.
Φώτιος Βασιλείου
Ιωάννης Τσιουράκης

Ιωάννης Τσιουράκης

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Ιωάννης Τσιουράκης είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Τέως ιατρός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν επιστημονικός συνεργάτης σε αυτό. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Παρακολουθεί, τακτικά, δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Met Cosmetic
4.7
Με βάση 65 κριτικές
powered by Google
...ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ,ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ,ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΨΟΓΟΙ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ...
Eleftheria GiannouEleftheria Giannou
15:07 12 Jul 23
Koralia mantaKoralia manta
15:02 12 Jul 23
Filippa MFilippa M
10:42 26 Jun 23
Ο χωρος ειναι καθαρος, ευχαριστος και ανετος.Η μουσικη ειναι ιδανικη για χαλαρωση.Τα κοριτσια εΙναι περιποιητικα και πολυ ευγενικα.
js_loader
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

MET 01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

credit cards

Πάτρα

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου