SliMet EMS

Το SliMet EMS είναι μια συσκευή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μεγάλης ισχύος ΗΙ-ΕΜΤ (High Energy Focused Electromagnetic Wave).

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τις κεφαλές του SliMet® προκαλούν 100% σύσπαση των μυών στην περιοχή που εφαρμόζονται, καθιστώντας την συνεδρία αποτελεσματικότερη από την ενεργητική γυμναστική, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως οι γλουτοί, οι κοιλιακοί κ.α. όπου είναι δύσκολη η απομόνωση των μυών.

SliMet - Μυϊκή ενδυνάμωση - Καύση Λίπους

Τι επιτυγχάνει το SliMet

Η συνεδρία με το SliMet® προκαλεί 20 με 30 χιλιάδες συσπάσεις που ισοδυναμούν με περίπου 5,5 ώρες ενεργητικής γυμναστικής προκαλώντας πλήρη αιμάτωση των μυϊκών ομάδων, επιτυγχάνοντας μυϊκή ενδυνάμωση και ταυτόχρονα καύση του λίπους στα σημεία εφαρμογής.

Το SliMet® είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα για άντρες και γυναίκες που εκπέμπει υψηλής ενέργειας εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μειώνουν το λίπος και ταυτόχρονα αυξάνουν την μυϊκή μάζα.

Τι συμβαίνει κατά τη θεραπεία με SliMet

Οι συσπάσεις αυτές είναι πιο δυνατές σε σύγκριση με τη φυσική άσκηση και ενεργοποιούν τον μυ στο 100%. Κατά την θεραπεία, η μυϊκή ομάδα στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο για την απαίτηση μεγάλων ποσοτήτων ενέργειας που θα χρειαστεί στο σύνολο της θεραπείας. Η διαδικασία αυτή διεγείρει τον μεταβολισμό και την λιπόλυση, σε στοχευμένες και στις παρακείμενες περιοχές.

Αποτελεί τη μόνη παγκοσμίως τεχνολογία για αύξηση μυϊκής μάζας και μείωση λίπους, καθώς άλλες συσκευές στοχεύουν συγκεκριμένα το δέρμα για σύσφιξη ή τον λιπώδη ιστό για λιπόλυση.

Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται σε γυναίκες και άντρες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Εμπιστεύσου τους ειδικούς ιατρούς

Είναι ανώδυνο και πόσο διαρκεί;

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τις κεφαλές του SliMet® προκαλούν 100% σύσπαση των μυών στην περιοχή που εφαρμόζονται, καθιστώντας την συνεδρία αποτελεσματικότερη από την ενεργητική γυμναστική, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως οι γλουτοί, οι κοιλιακοί κ.α. όπου είναι δύσκολη η απομόνωση των μυών.

Κατά την εφαρμογή, δημιουργείται η αίσθηση ενός έντονου μασάζ και δεν είναι καθόλου επώδυνη.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Γλουτούς
Με το μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδους ιστού, με συνέπεια την αύξηση του μυϊκού όγκου στοχευμένα στην περιοχή των γλουτών χωρίς να αυξάνουμε τον όγκο των μηρών (κάτι που συμβαίνει όταν γυμναζόμαστε εντατικά κάνοντας καθίσματα ή πρέσα.

Κοιλιακούς
Γράμμωση κοιλιακών. Επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των κοιλιακών μυών και την αύξηση του μεταβολισμού στην υπό θεραπεία περιοχή με αποτελέσματα:

• Τοπική καύση λίπους

• Επίπεδη και γραμμωμένη κοιλία

Βραχίονες (μπράτσα)
Με τον μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδες ιστού έτσι επιτυγχάνουμε την σύσφιξη των βραχιόνων που τόσο δύσκολα καταφέρνουμε να γυμνάσουμε με τις απλές ασκήσεις.

Προσαγωγούς
Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία εκγύμνασης και σύσφιξης. Με το SliMet® καταφέρνουμε να χτίσουμε το μυϊκό σύστημα στους προσαγωγούς με ταυτόχρονη μείωση του τοπικού λίπους στους υποκείμενους ιστούς.

Μηρούς
Μια από τις πιο δυνατές μυϊκές ομάδες που πολλές γυναίκες παραπονιούνται για τη συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας. Με το SliMet® επιτυγχάνουμε τη στοχευμένη εκγύμναση των μυϊκών ομάδων με ταυτόχρονη αύξηση του μεταβολισμού τοπικά και κατά συνέπεια καύση του λίπους.

6 αποτελέσματα της θεραπείας

01

Το επίμονο λίπος απομακρύνεται

02

Το περίγραμμα ανασχηματίζεται

03

Πρόληψη από τη γήρανση και τη διατήρηση της φυσικής νεότητας

04

Μείωση του χρόνιου πόνου στους μύες και τις αρθρώσεις

05

Επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος

06

Μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης για την ανακούφιση των αγγείων πίεσης

Αποτέλεσμα 4 Συνεδριών
SliMet before

Πριν την θεραπεία

SliMet After

Μετά από 4 Συνεδρίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Slimet

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2-3 εφαρμογές την εβδομάδα.
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 12 - 24 θεραπείες
  • Τεχνολογία: Slimet
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου