ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΤΟΥ MET COSMETIC STUDENT!

ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ; ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

έλα με το …”πάσο” σου!

Έλα με το φοιτητικό σου πάσο και εξοικονόμησε απίστευτες εκπτώσεις: -20% στην αποτρίχωση Laser με τεχνολογία Αλεξανδρίτη & -10% σε υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε μέλος του MET STUDENT CLUB!

Αποτρίχωση  Laser -20%

Στα ιατρεία μας χρησιμοποιούμε  αποκλειστικά  ιατρικά laser τελευταίας τεχνολογίας  με FDA: Candela GentleLase Pro-U, Alexandrite Arion II, Soprano Ice Diode. Τα laser Αλεξανδρίτη μας δίνουν την δυνατότητα να καταπολεμήσουμε οριστικά το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. 

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένο πρωτόκολλο δράσης για να έχουμε γρήγορη και οριστική εξάλειψη ακόμη και της έντονης τριχοφυΐας.

Αισθητική Προσώπου -10%

Με την υποστήριξη εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού δυναμικού, το Met Cosmetic σου προσφέρει υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής υψηλού επιπέδου. Μπορείς, λοιπόν να προσφέρεις στον εαυτό σου την επιλογή μιας αποτελεσματικής λύσης για να βελτιώσεις την εικόνα σου. Η καλή και σωστή ενημέρωση, είναι το κλειδί της επιτυχίας στη ζωή. Μη διστάσεις λοιπόν και ρώτα άφοβα. Προγραμμάτισε μία δωρεάν επίσκεψη για ιατρικές συμβουλές και κλινική εκτίμηση.