RF Ραδιοσυχνότητες Προσώπου

Τι είναι οι Ραδιοσυχνότητες RF

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν την ασφαλέστερη μέθοδο σύσφιξης της επιδερμίδας και αύξηση του μεταβολισμού των ινοβλαστών.

Η εφαρμογή RF επιφέρει την τοπική θέρμανση των ιστών και οδηγεί στην αποδόμηση του λίπους σε γλυκερίνη και λιπαρά οξέα. Η θέρμανση αυτή ωστόσο, οδηγεί στη συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου που συγκρατούν τα συσσωματώματα λίπους και η παραγωγή νέου κολλαγόνου έχει ώς αποτέλεσμα ενα σφιχτό και λείο δέρμα, χωρίς ουλές και σημάδια.

Διαθέτει αποκλειστικό πρωτόκολλο θεραπείας, μέσω του οποίου εκπέμπονται στοχευμένα εναλλασσόμενα κύματα υπερήχων, εγκάρσια και συμπίεσης με μεγάλη ομοιογένεια στην περιοχή θεραπείας (σώμα και πρόσωπο). Έτσι διασπάται η ακεραιότητα της κυτταρικής μεμβράνης χωρίς την οποιαδήποτε φθορά στην επιφάνεια της επιδερμίδας ή στους παρακείμενους ιστούς.

Accent Elite Pro

Σύστημα Accent Elite Pro για σύσφιξη επιδερμίδας

Το σύστημα Accent Elite PRO της εταιρείας Alma Lasers είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά, που δύναται να συνδυάσει τους 2 τύπους Ραδιοσυχνοτήτων: Μονοπολική και Διπολική (Dual RF). Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται ελεγχόμενη θέρμανση του ιστού σε 2 επίπεδα (ανάλογα με το στόχο της θεραπείας).

Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Η διπολική ραδιοσυχνότητα διεισδύει από 2 έως 6 mm, προσφέροντας επιφανειακές δομικές αλλαγές. Αντίθετα, η μονοπολική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα διείσδυσης έως και 20 mm, επιδρώντας στη λιπώδη μάζα και το επιφανειακό παγιδευμένο λίπος (S.T.F – κυτταρίτιδα).

Διεγείροντας θερμικά αυτά τα επίπεδα του ιστού, βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία, η ινώδης κατάσταση του ιστού και μειώνεται αισθητά η όψη της “φλούδας του πορτοκαλιού”.

Στοχευμένη θεραπεία θερμότητας

Το σύστημα Accent χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων για να αυξήσει τη θερμότητα του στρώματος της δερμίδας, που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα.

Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το νέο κολλαγόνο είναι αυτό που ευθύνεται για την απαλή υφή, την ελαστική ποιότητα και την ομορφιά που ακτινοβολεί το νεανικό δέρμα.

Ανώδυνη σύσφιξη σώματος χωρίς αποθεραπεία
Τι αλλαγές φέρνει το Accent Elite Pro της Alma Lasers

Το Accent Elite PRO φέρνει δραματικές αλλαγές στον ιστό χωρίς την ανάγκη επεμβατικής θεραπείας ή τοπικών αναισθητικών. Και οι 2 κεφαλές του συστήματος (Μονοπολική – Διπολική RF) προστατεύουν τον ιστό με απευθείας και εξ’ επαφής ψυκτικό μηχανισμό για μεγαλύτερη επιδερμική προστασία και άνεση στη θεραπεία.

Επίσης, το Accent Elite PRO βασιζόμενο στην ενέργεια της Μονοπολικής ραδιοσυχνότητας λειτουργεί και με την καινοτόμο τεχνολογία της Κλασματικής Micro-Plasma RF (PIXEL RF). Η τεχνολογία PIXEL RF δημιουργεί μικροσκοπικές ζώνες θεραπείας που αποτελούνται είτε από εξάχνωση ελεγχόμενου βάθους με ελάχιστη θερμική βλάβη είτε μεγαλύτερη θερμική βλάβη εντός του δέρματος για να προκαλέσει ουσιαστική ανάπλαση μακριά και πάνω από το επίπεδο που βρίσκεται ο ανεπηρέαστος και υγιής περιβάλλων δερματικός ιστός.

Το σύστημα Accent είναι απολύτως ασφαλές, εγκεκριμένο από το FDA και χρησιμοποιείται καθημερινά κατά τρόπο ακίνδυνο και επιτυχή σε χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο. Ο δε κίνδυνος παρενεργειών είναι εξαιρετικά χαμηλός.

Accent Prime Rf Ραδιοσυχνότητες

Accent Prime

Το σύστημα Accent Prime της εταιρείας Alma Lasers δύναται να συνδυάσει 2 τύπους Ραδιοσυχνοτήτων (Μονοπολική και Διπολική – Dual RF) με την ενέργεια ζεστού και ψυχρού υπερήχου για τη λύση-καταστροφή των λιποκυττάρων. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται ελεγχόμενη θέρμανση του ιστού σε 2 επίπεδα (ανάλογα με το επίπεδο του στόχου της θεραπείας).

Η διπολική ραδιοσυχνότητα διεισδύει από 2 έως 6 mm, προσφέροντας επιφανειακές δομικές αλλαγές. Αντίθετα, η μονοπολική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα διείσδυσης έως και 20 mm, επιδρώντας στη λιπώδη μάζα και το επιφανειακό παγιδευμένο λίπος (S.T.F – κυτταρίτιδα).

Διεγείροντας θερμικά αυτά τα επίπεδα του ιστού, βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία, η ινώδης κατάσταση του ιστού και μειώνεται αισθητά η όψη της “φλούδας του πορτοκαλιού”.

Αποκτήστε πιο σφριγηλό & λείο δέρμα

Το Accent Prime σας βοηθάει να βελτιώσετε τις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση που παρουσιάζεται στο πρόσωπο, το λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.

Οι περισσότεροι βρίσκουν το Accent πολύ άνετο στην αίσθηση και παρότι η ανεκτικότητα στον πόνο είναι υποκειμενική, πολλοί περιγράφουν συχνά αυτή την αίσθηση σαν αυτή του “ζεστού μασάζ”.

υπέρηχος προσώπου. Αποκτήστε πιο σφριγηλό & λείο δέρμα
Τι αλλαγές φέρνει το Accent Prime της Alma Lasers

Το Accent Prime επιφέρει δραματικές αλλαγές στον ιστό χωρίς την ανάγκη επεμβατικής θεραπείας ή τοπικών αναισθητικών. Και οι 2 κεφαλές του συστήματος Μονοπολική (Unipolar RF) και Διπολική (Bipolar RF) προστατεύουν τον ιστό με απευθείας και εξ’ επαφής ψυκτικό μηχανισμό για μεγαλύτερη επιδερμική προστασία και άνεση στη θεραπεία.

Οι κεφαλές της Accent

Οι νέες πρωτοποριακές κεφαλές για το σώμα χρησιμοποιούνται ως μία μη επεμβατική λύση για την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αντίστοιχα.
Accent prime head A

Uniface

UniFace κεφαλή μονοπολικής ραδιοσυχνότητας RF υψηλής ισχύος και παράλληλη εφαρμογή μασάζ για θεραπεία του διπλοσάγονου και σμίλευση περιγράμματος προσώπου.

Mini Speed

Mini Speed

Η κεφαλή MiniSpeed χρησιμοποιεί τη νέα προηγμένη τεχνολογία υπερήχων του Accent Prime για μείωση του λίπους στο πρόσωπο και σε μορφολογικά μικρότερες περιοχές του σώματος.  

Bipolar

Bipolar

Bipolar κεφαλή διπολικής ραδιοσυχνότητας για πιο επιφανειακή δράση σε περιπτώσεις επιδερμικής χαλάρωσης με ενσωματωμένο θερμόμετρο.

4 σημαντικά αποτελέσματα της θεραπείας "RF Ραδιοσυχνότητες"

01

Σύσφιγξη και βελτίωση της ελαστικότητας το δέρματος

02

Βελτίωση της μικροαγγειακής κυκλοφορίας

03

Βελτίωση της υφής του δέρματος

04

Εστιασμένη Θεραπεία σε πολλαπλά βάθη για βέλτιστα αποτελέσματα.

Αποτέλεσμα 60 Ημερών
rf ραδιοσυχνότητες πριν δείγμα Α

Πριν την θεραπεία

rf ραδιοσυχνότητες μετά δείγμα Α

Μετά από 60 Ημέρες

Αποτέλεσμα 83 Ημερών
rf ραδιοσυχνότητες πριν δείγμα Β

Πριν την θεραπεία

rf ραδιοσυχνότητες μετά δείγμα Β

Μετά από 83 Ημέρες

Αποτέλεσμα 60 Ημερών
rf ραδιοσυχνότητες μετά δείγμα Γ

Πριν την θεραπεία

Μετά από 60 Ημέρες

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30-40 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Κάθε 15 ημέρες
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 4 - 9
  • Τεχνολογία: Accent Prime, Accent Elite Pro
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες
Περισσότερες θεραπείες προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου