Βραβευμένη θεραπεία

Met Cosmetic Awards

Medical Awards 2022

Κρυολιπόλυση Clatuu

Κάνουμε γυμναστική με δίαιτα αλλά το περιττό λίπος δεν λέει να μας εγκαταλείψει; Η λύση βρίσκεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, που απαλλάσσει άμεσα από το τοπικό λίπος.

Κρυολιπόλυση Clatuu

Τι είναι και τι προσφέρει η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση κερδίζει διαρκώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής απο τη στιγμή ακόμα που πρωτοεμφανίστηκε, με ευρεία χρήση παγκοσμίως.

Αποτελεί μια μέθοδο εξαιρετικά απλή που αφαιρεί το τοπικό λίπος μη χειρουργικά (χωρίς νυστέρι), ενέσεις ή αναισθησία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας.

Το σύστημα Clatuu

Το νέο σύστημα CLATUU είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλή.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πώς, όμως, το CLATUU αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση).

Εν συνεχεία, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

Σύστημα Clatuu
Κεφαλές Θεραπείας

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1). 

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε  ότι  η  γύρω   περιοχή  παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Κρυολιπόλυση Clatuu phase 1

1η Φάση

Εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας και μείωση της αιματικής ροής εξαιτίας της υποπίεσης.

Κρυολιπόλυση Clatuu phase 2

2η Φάση

Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω ιστοί.

Κρυολιπόλυση Clatuu phase 3

3η Φάση

Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας της απόπτωσης (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών).

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας Clatuu

• Απαιτείται ακινησία για μία ώρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Προτείνεται να επισκεφτείτε το μπάνιο πριν την έναρξη της θεραπείας.

• Όταν εφαρμοστούν οι κεφαλές αναρρόφησης, θα αισθανθείτε έντονο τράβηγμα, μούδιασμα, πόνο ή κράμπες στην υπό θεραπεία περιοχή. Τα συμπτώματα αυτά θα υποχωρήσουν μετά τα πρώτα 5 -10 λεπτά της θεραπείας.

• Η ψύξη στην υπό θεραπεία περιοχή προκαλεί πόνο κατά την έναρξη (5 περίπου λεπτά) αλλά και δρα αναλγητικά για το υπόλοιπο της θεραπείας.

• Μετά το πέρας της θεραπείας (1 ώρα) η περιοχή θεραπείας είναι σκληρή, έντονα ερυθρή ή ακόμα και μελανιασμένη, οιδηματώδης και ευαίσθητη. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν ακόμα και μερικές ώρες μετά την αφαίρεση της κεφαλής.

• Αμέσως μετά τη θεραπεία, απαιτείται μασάζ στη παγωμένη περιοχή του λίπους, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυτό βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας. Αυτό μπορεί να έχει περίεργη αίσθηση άβολη ή ακόμη να είναι επίπονο.

Τι να περιμένετε μετά την θεραπεία:

• Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές από την 3 ή εβδομάδα μετά τη θεραπεία CLATUU, αλλά τα βέλτιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μετά απο 3 μήνες.

• Ο οργανισμός συνεχίζει να αποβάλλει τα λιποκύτταρα έως και 4 μήνες μετά τη διαδικασία.

• Μετά από 8 εβδομάδες είστε σε θέση να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε επιπλέον θεραπείες για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

• Απαιτείται άφθονη ενυδάτωση, σωστή διατροφή και άσκηση για τις εβδομάδες που ακολουθούν τη θεραπεία CLATUU, για να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

4 αποτελέσματα της θεραπείας

01

Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος χωρίς χρήση αναισθησίας

02

Προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων

03

Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 9 ˚C)

04

Ισχυρή υποπίεση (έως 50 kilopascal)

Πρόοδος 3 μηνών

Πριν & Μετά

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 60 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: 1 φορά
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 1 θεραπεία / σημείο
  • Τεχνολογία: Clatuu
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μόνιμο
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου