Ανόρθωση Γλουτών

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε χτίζουμε μια μοναδική σχέση με το σώμα μας που ευδοκιμεί όταν νιώθουμε όμορφα ζώντας μέσα σε αυτό, συνδυάζοντας σωστή τροφή, προσοχή και φροντίδα. Η επιστήμη του σήμερα, μας βοηθά να βελτιώσουμε κάθε τί που επιθυμούμε. Ο στόχος μιας αισθητικής προσέγγισης είναι να ενισχύσει και να αναδιαμορφώσει τις καμπύλες μας φυσικά, αλλά ταυτοχρόνως και ορατά.

Για όλους όσους θέλουν να αποφύγουν ένα χειρουργείο και να δοκιμάσουν έναν μη επεμβατικό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο βελτίωσης του περιγράμματος, την ιδανική λύση αποτελούν τα fillers. O ιατρός τοποθετεί εμφυτεύματα (Fillers), μέσω μιας εύκολης και αναίμακτης διαδικασίας,  που προσφέρει άμεσα ορατά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τι είναι τα fillers

Τα fillers είναι προϊόντα, τα οποία βασίζονται στο  υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό του σώματός μας. Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ως στοιχείο στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας σε ποσοστό 54-58%, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα, ενώ είναι απαραίτητο προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται.

Αυτό το κενό καλύπτει το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως, αποτελώντας την μοναδική ασφαλή λύση στη μη χειρουργική διαμόρφωση σωματικών δυσμορφιών και τελειοποίηση των σωματικών αναλογιών. Το filler υαλουρονικού οξέως είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος. Το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως είναι βιοδιασπώμενο.

Που εφαρμόζονται;

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος μπορούν να  χρησιμοποιηθούν σε διάφορα σημεία του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση, βελτίωση και αρμονική αποκατάσταση ελλειμμάτων. Έτσι λοιπόν, τα fillers έχουν ένδειξη στην αποκατάσταση και αύξηση ελλειμμάτων του σωματικού όγκου και στην βελτίωση σωματικών επιφανειών όπως σε γλουτούς, μηρούς, γάμπες αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη του κορμού. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διόρθωση των σωματικών ατελειών μετά από χειρουργικές ουλές ή αποτυχημένες λιποαναρροφήσεις. Τέλος, μια νέα εφαρμογή είναι η δημιουργία της εμφάνισης γυμνασμένου σώματος.

Στo Met Cosmetic θα βρεις τα καλύτερα υλικά

Ο αριθμός των δερματικών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολύ μεγάλος. Τα εμφυτεύματα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους στο υλικό που περιέχουν, στη διάρκεια του αποτελέσματος (μη μόνιμα, ημιμόνιμα, μόνιμα), στο βάθος ένεσής τους (χόριο, υποδόριος ιστός, υπερπεριοστικά) και στον βαθμό ασφάλειας που παρέχουν.

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: Κυμαινόμενος
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Ανά 2 έτη
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 24-36 μήνες
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα για το υαλουρονικό οξύ

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!