Ανόρθωση Γλουτών

Η σχέση που αναπτύσσουμε με το σώμα μας από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο, είναι μοναδική. Όταν μάλιστα, αυτή είναι ισορροπημένη, τότε αποκτούμε αυτοπεποίθηση για να χτίζουμε υγιείς σχέσεις και όλη την προσοχή και ενέργεια που χρειαζόμαστε, για να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις.

Η επιστήμη της ιατρικής και συγκεκριμένα της αισθητικής δερματολογίας συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση της εικόνας μας και κατ’ επέκταση, της σχέσης με το σώμα μας.

ανόρθωση γλουτών

Τι είναι τα fillers

Είναι εφικτή η αποτελεσματική βελτίωση του περιγράμματος του σώματος με έναν μη επεμβατικό τρόπο, χωρίς χειρουργείο; Με την κορυφαία λύση των fillers, ΝΑΙ! Ειδικός ιατρός τοποθετεί εμφυτεύματα (Fillers) μέσω μιας εύκολης και αναίμακτης διαδικασίας που αναδιαμορφώνει τις καμπύλες με φυσικό τρόπο και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα fillers είναι προϊόντα με βάση το υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό που παράγει το σώμα μας. Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στο δέρμα μας σε ποσοστό 54-58%, δεσμεύει το νερό, δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα, ενώ είναι απαραίτητο ώστε αυτό το τελευταίο να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων η φυσική παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ στο σώμα μειώνεται. Αυτό το κενό μπορεί να καλύψει το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος. Πρόκειται για τη μοναδική ασφαλή λύση στη μη χειρουργική διαμόρφωση σωματικών δυσμορφιών και τελειοποίηση των σωματικών αναλογιών. Το filler υαλουρονικού οξέος είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος, ενώ το εμφύτευμα είναι βιοδιασπώμενο και μη μόνιμο.

Που εφαρμόζονται τα fillers

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα σημεία του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση, βελτίωση και αρμονική αποκατάσταση ελλειμμάτων. Γι’ αυτό ενδείκνυται στην αποκατάσταση και τοπική αύξηση του σωματικού όγκου, στην βελτίωση σωματικών επιφανειών, όπως των γλουτών, μηρών, γαμπών και διάφορων άλλων σημείων.

Επιπλέον χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση του δέρματος από χειρουργικές ουλές ή αποτυχημένες λιποαναρροφήσεις. Τέλος μια νέα εφαρμογή είναι στη λιπογλυπτική για την αναδιαμόρφωση του σώματος, χωρίς τον κόπο που απαιτεί η σκληρή γυμναστική και τον κίνδυνο τραυματισμών.

Που εφαρμόζονται τα Fillers για τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος

Στo Met Cosmetic διαθέτουμε τα πιο ποιοτικά και εξελιγμένα fillers

Ο αριθμός των δερματικών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολύ μεγάλος. Τα εμφυτεύματα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους στα υλικά που περιέχουν, στη διάρκεια του αποτελέσματος (μη μόνιμα, ημιμόνιμα, μόνιμα), στο βάθος έγχυσής τους (χόριο, υποδόριος ιστός, υπερπεριοστικά) όπως και στον βαθμό ασφάλειας που παρέχουν.

fillers
fillers

Πληροφορίες θεραπείας

  • Σύντομη διαδικασία με διάρκεια που καθορίζεται από τις ανάγκες της θεραπείας
  • Ανώδυνη εφαρμογή θεραπείας
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: μία εφαρμογή ανά 2 έτη
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια αποτελέσματος ολοκληρωμένης θεραπείας: 24-36 μήνες
Περισσότερες θεραπείες για Σύσφιξη

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα για το υαλουρονικό οξύ

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!