Αφαίρεση Κονδυλωμάτων

Τα κονδυλώματα αποτελούν το συχνότερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Ωστόσο, με την έγκαιρη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία αφαίρεσης, μπορείτε να νιώθετε και πάλι ασφαλείς.

Η αφαίρεση κονδυλωμάτων είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος και αναίμακτη υπό την προϋπόθεση ότι εκτελείται από έμπειρο δερματολόγο.

Τι είναι τα κονδυλώματα;

Η προέλευσή τους οφείλεται στον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV. Προσβάλλουν εξίσου και τα δύο φύλα ενώ εκτιμάται ότι περίπου το 80-90% των σεξουαλικά ενεργών ατόμων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό.  Έχουν αναγνωριστεί 150 διαφορετικοί τύποι του ιού. Από αυτούς, περίπου οι 40 προσβάλλουν την πρωκτογεννητική περιοχή. Τα στελέχη του HPV που ευθύνονται συνηθέστερα για τα δερματικά κονδυλώματα είναι οι τύποι HPV 6 και 11, οι οποίοι έχουν χαμηλή ιογόνο δράση και θεωρούνται ότι έχουν χαμηλή πιθανότητα καρκινογένεσης.

Αφαίρεση Κονδυλωμάτων

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την καταπολέμηση των κονδυλωμάτων είναι η χρήση Laser CO2. Αυτή η προσέγγιση είναι πολύ πιο γρήγορη από το να βασίζεστε σε κρέμες που μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να παράγουν αποτελέσματα.

 Επιπλέον, το λέιζερ CO2 όχι μόνο αντιμετωπίζει τα επιφανειακά συμπτώματα αλλά και αντιμετωπίζει τη ρίζα του προβλήματος. Στοχεύοντας συγκεκριμένα στα υπάρχοντα κονδυλώματα, αυτή η θεραπεία με λέιζερ αφήνει το περιβάλλον υγιές δέρμα άθικτο. 

Η θεραπεία των κονδυλωμάτων με λέιζερ είναι μια αναίμακτη και ανώδυνη διαδικασία, χωρίς μόνιμα σημάδια ή ουλές και συχνά επιλύει το πρόβλημα σε μία μόνο συνεδρία. Επιπλέον, κλινικές μελέτες έχουν δείξει μειωμένο κίνδυνο υποτροπής μετά από εφαρμογή λέιζερ, καθιστώντας το μια εξαιρετικά αποτελεσματική μακροπρόθεσμη λύση αντιμετώπισης κονδυλωμάτων

afairesi-kondilomaton - Αφαίρεση Κονδυλωμάτων
COTRA PLUS – CO2 Fractional

Θεραπεία με Laser CO2

Η θεραπεία με το laser CO2 αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των οξυτενών κονδυλωμάτων. Οι βλάβες εξαχνώνονται πλήρως, προστατεύοντας τους παρακείμενους ιστούς ενώ επιτυγχάνεται ταχύτερη επούλωση.

Η θεραπεία δεν καταλείπει ουλές ή σημάδια ενώ ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Είναι αναίμακτη και δεν πονάει καθώς στην εφαρμοσθείσα περιοχή γίνεται τοπική αναισθητική. Για την αφαίρεσή τους απαιτείται μία μόλις συνεδρία και αφορά όλες τις εμφανείς βλάβες.

COTRA PLUS – CO2 Fractional

Ο όρος Laser σημαίνει ενίσχυση του φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας.

Τα Laser CO2 αποτελούν τα πλέον παραδοσιακά Laser στην χειρουργική και αισθητική δερματολογία. Αντικαθιστούν τις διαθερμίες και χρησιμοποιούνται γενικότερα για καυτηριασμούς, εξαχνώσεις και τομές.

Η τεχνολογία των CO2 έχει αναβαθμιστεί την τελευταία δεκαετία. Tα COTRA PLUS CO2, επειδή λειτουργούν με πολύ μικρούς χρόνους (της τάξης των μsec), δεν επιτρέπουν να γίνει μεγάλη θερμική καταστροφή και κατ’ επέκταση καρβούνιασμα των ιστών – στόχων. Το γεγονός αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα την ταχύτατη επούλωση των τραυμάτων, χωρίς παρενέργειες και σημάδια.

afairesi-kondilomaton - Αφαίρεση Κονδυλωμάτων
αφαίρεση κονδυλωμάτων κονδυλώματα κονδυλώματα πάτρα

Ποια τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με Laser CO2;

Πρόκειται για μία σύγχρονη και καινοτόμο θεραπεία, η οποία στις μέρες μας υπερτερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους θεραπείας. Εμφανίζει τα παρακάτω σημαντικά πλεονεκτήματα:

• Δρα επιλεκτικά και δεν καταστρέφει τους υγιείς ιστούς του δέρματος χωρίς να αφήσει ουλές
• Αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία
• Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται μία μόνο συνεδρία εφαρμογής
• Εξοικονομεί χρόνο σε σχέση με την εφαρμογή διάφορων κρεμών του εμπορίου αλλά και σε σχέση με άλλες θεραπείες
• Αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του
• Παρουσιάζει υψηλά ποσοστά επιτυχούς εφαρμογής και χαμηλά ποσοστά υποτροπών.
• Μειώνει τον μετεγχειρητικό πόνο• Δεν απαιτείται αναισθησίαv• Έχει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για αποθεραπεία/αποκατάσταση

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία παθήσεων όπως θηλώματα, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, μυρμηκιές, κονδυλώματα, εφηλίδες, ηλιακές φακές, ξανθελάσματα, συριγγώματα, σμηγματογόνες υπερπλασίες, αγγειοϊνώματα , νευροινώματα , χηλοειδή και πολλές άλλες παθήσεις. Απαιραίτητη προϋπόθεση είναι η σαφής διάγνωση της δερματικής βλάβης.

κονδυλώματα κονδυλώματα πάτρα Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία αφαίρεσης κονδυλωμάτων

Πως εφαρμόζεται

Το Laser CO2 εφαρμόζεται στο δέρμα αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία. Μετά την τοπική καταστροφή της βλάβης, στη θέση της παραμένει κρούστα, η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες.

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη μέχρι να ολοκληρωθεί η επούλωση. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο ακόμη και για βλάβες μεγάλου μεγέθους ή σε δύσκολες περιοχές όπως το πρόσωπο και τα βλέφαρα.

Η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική και αναίμακτη υπό την προϋπόθεση ότι εκτελείται από έμπειρο δερματολόγο με ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες και μικρό χρόνο αποθεραπείας ανάλογα με την δερματική βλάβη.

Τεχνολογία

Με την τεχνική αυτή και χρησιμοποιώντας την fractional κεφαλή του laser, η φωτεινή ακτίνα διαχωρίζεται σε μικρότερες μεταβαλλόμενες δέσμες που προκαλούν θερμική βλάβη με την δημιουργία μικροσκοπικών ζωνών “μικροθερμικές θεραπευτικές ζώνες”, ενώ το περιβάλλον παραμένει ανέπαφο.

Το κύτταρα του υγιούς δέρματος γύρω από την περιοχή εφαρμογής του fractional laser αποτελούν τη δεξαμενή για την ταχεία επούλωση του δέρματος. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα του μικρότερου χρόνου αποθεραπείας και με λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η θεραπεία με το laser CO2 αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των οξυτενών κονδυλωμάτων.

κονδυλώματα κονδυλώματα πάτρα Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία αφαίρεσης κονδυλωμάτων

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 1 εφαρμογή
  • Αριθμός συνεδριών που απαιτούνται: 1 με επανεξέταση
  • Τεχνολογία: Laser
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μόνιμο
Δες τα video και μάθε περισσότερα

Αφαίρεση Κονδυλωμάτων

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι ιοί HPV χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους υψηλής επικινδυνότητας και τους χαμηλής. Έτσι υπάρχουν αντίστοιχα και ήπιας βαρύτητας επιπλοκές κονδυλωμάτων αλλά και μεγάλης βαρύτητας.
Στα ήπιας βαρύτητας κατατάσσονται οι τραυματισμοί του δέρματος, η αιμοραγία, οι φλεγμονές και κάποιες φορές προβλήματα στην ούρηση. 
Αντίστοιχα στα μεγάλης βαρύτητας κατατάσσονται οι προκαρκινικές βλάβες καθώς και τα κακοήθη νεοπλάσματα της περιοχής εκδήλωσης των συμπτωμάτων. 

Τα κονδυλώματα εμφανίζονται λίγες εβδομάδες έως 3 μήνες μετά την επαφή, καμία φορά και χρόνια μετά. Είναι επίσης πιθανόν κάποιος να μολυνθεί από τον ιό, αλλά να μην εμφανίσει ποτέ κονδυλώματα. Τα κονδυλώματα συνήθως εμφανίζονται σε περιόδους που το ανοσοποιητικό εξασθενεί και δεν μπορεί να καταστείλει τον ιό.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου