Θεραπεία 3D Lipo Cavitation

Η μέθοδος 3D Lipo Cavitation είναι μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους λιπογλυπτικής με στόχο την ανώδυνη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση. Βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων.

Το αποτέλεσμα του cavitation είναι τριπλό: μειώνει την κυτταρίτιδα, εξαφανίζει το τοπικό πάχος, επιτυγχάνει την αποτελεσματική σύσφιξη του δέρματος.

Επιπλέον, εάν το Cavitation συνδυαστεί με άλλες μεθόδους λιποδιάλυσης, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και γίνονται εμφανή ακόμη γρηγορότερα!

Θεραπεία 3D Lipo Cavitation screen

Πώς λειτουργεί η θεραπεία 3D Lipo Cavitation

Η θεραπεία 3D Lipo Cavitation είναι μια φυσική διαδικασία που βασίζεται σε υπερήχους χαμηλής συχνότητας. Μία ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή εφαρμόζεται στην περιοχή-στόχο του σώματος από έναν πλήρως εκπαιδευμένο θεραπευτή.

Η κεφαλή μεταδίδει ισχυρά κύματα υπερήχων χαμηλού επιπέδου, τα οποία δημιουργούν μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα. Αυτές οι μικροφυσαλίδες συνενώνονται και εκρήγνυνται, διαλύοντας τα λιποκύτταρα και στην ουσία ρευστοποιώντας τα. Όλα αυτά χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλον αγγειακός, νευρικός ή μυϊκός ιστός.

Το ρευστοποιημένο λίπος απελευθερώνεται στον διάμεσο χώρο μεταξύ των κυττάρων κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία σπηλαίωσης, όπου μεταβολίζεται σε γλυκερόλη και λιπαρά οξέα. Η γλυκερόλη που είναι υδατοδιαλυτή, απορροφάται από το κυκλοφορικό σύστημα και χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας.

Τα αδιάλυτα λιπαρά οξέα μεταφέρονται μέσω του ήπατος και των νεφρών και υποβάλλονται σε επεξεργασία – σαν τα λιπαρά οξέα από τρόφιμα. Ο οργανισμός απαλλάσσεται στη συνέχεια από το ρευστοποιημένα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού και ουροποιητικού συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απώλεια λίπους.

Αυτή η καινοτόμος τεχνική για τη δραστική απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής, αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς επέμβαση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση.

Διαδικασία

Πριν τη θεραπεία δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι η κατανάλωση αρκετού νερού πριν την εφαρμογή, ώστε μετά μέσω της διούρησης να «καθαρίσει» ευκολότερα ο οργανισμός.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τη χρήση μια ειδικής κεφαλής (είναι αυτή που εκπέμπει τους υπερήχους), η οποία έρχεται σε επαφή με το δέρμα στην περιοχή του σώματος από όπου πρέπει να χαθεί το συσσωρευμένο λίπος και να μειωθεί η κυτταρίτιδα.

Ο ασθενής το μόνο που αντιλαμβάνεται είναι ένας μόνιμος χαμηλός ήχος. Κανένας πόνος, καμία άλλη ενόχληση.

Θεραπεία 3D Lipo Cavitation Πώς Λειτουργεί
Πού εφαρμόζεται η θεραπεία Cavitation

Κάθε περιοχή του σώματος, όπου έχει συσσωρευτεί λίπος, είναι κατάλληλη να δεχτεί τη θεραπεία 3D Lipo Cavitation. Συχνότερες περιοχές στόχοι είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, το εσωτερικό μέρος των γονάτων και τα μπράτσα. Οι άντρες επιλέγουν τη θεραπεία επιπλέον και για  το στήθος (γυναικομαστία).

4 αποτελέσματα της θεραπείας

01

Μόνιμη αφαίρεση λιποκυττάρων από κάθε περιοχή του σώματος

02

Σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας και της υφής του δέρματος

03

Σμίλευση του περιγράμματος του σώματος

04

Σύσφιγξη του δέρματος

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: εώς 30 λεπτά
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 6-10 (ανάλογα με το πρόβλημα)
  • Τεχνολογία: Weelko
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μετά από κάθε συνεδρία 3D Lipo Cavitation ο οργανισμός χρειάζεται 3-4 ημέρες για να αποβάλλει το ρευστοποιημένο λίπος. Επομένως 1 συνεδρία την εβδομάδα θεωρείται καλή συχνότητας επανάληψης. 

Κάθε ενήλικας που θέλει να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος χωρίς να μπει στο χειρουργείο, μπορεί να επιλέξει τη θεραπεία 3D Lipo Cavitation. Πριν τη συνεδρία θα κληθείτε να δώσετε πληροφορίες για το ιατρικό ιστορικό σας. Τα άτομα που παρουσιάζουν καρδιακές ή αγγειακές παθήσεις ή φέρουν βηματοδότη πρέπει να αποφεύγουν τη θεραπεία. Το ίδιο ισχύει για τις εγκύους ή τις γυναίκες που θηλάζουν. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Το μόνο που θα παρατηρείτε μετά από μια συνεδρία cavitation είναι μια παροδική ερυθρότητα στο δέρμα, στην περιοχή του σώματος που υποβλήθηκε στη θεραπεία. Κάποιοι ασθενείς αναφέρουν ότι μετά το τέλος κάθε συνεδρίας αισθάνονται πιο έντονο το αίσθημα της δίψας.  

Η θεραπεία 3D Lipo Cavitation δεν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απώλεια σωματκού βάρους, αλλά για την εξαφάνιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Είναι μέθοδος λυπογλυπτικής και προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από την άσκηση στη μείωση πόντων, αλλά δεν υποκαθιστά την απώλεια κιλών που προσφέρει η δίαιτα.  Ποσότητες λευκών υδατανθράκων, αλκοόλ, και ζάχαρης  είναι προτιμότερο να καταναλωθούν μετά από 12 ώρες.

Για πάντα! Το cavitation δε μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων, αλλά τα διαλύει, δηλαδή μειώνει τον αριθμό τους. Αυτό σημαίνει ότι για όσο διάστημα ο ασθενής διατηρεί σταθερό το βάρος του, το τοπικό λίπος στις περιοχές που δέχτηκαν τη θεραπεία, δε θα συσσωρευτεί ξανά. Ακόμα όμως κι αν αυξηθεί το βάρος του ασθενούς, τότε το πιθανότερο είναι η συσσώρευση του λίπους να γίνει σε άλλες περιοχές του σώματος.  

Η τεχνολογία Cavitation μπορεί να εφαρμοστεί εξαιρετικά σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία σώματος, ραδιοσυχνότητες και κρυολιπόλυση.

Περισσότερες θεραπείες για την Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, της Σύσφιξης του Δέρματος και της Μείωσης Τοπικού Πάχους

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου