Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μια ευεργετική θεραπεία αντιγήρανσης που μετράει πολλά χρόνια επιτυχίας. Πρόκειται για την τεχνική με την οποία βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά ωφέλιμα εκχυλίσματα, εγχέονται ενέσιμα στο δέρμα. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου, καθώς επιλύει μια μεγάλη γκάμα δερματικών προβλημάτων. Μερικά από αυτά είναι οι λεπτές ρυτίδες έκφρασης, η χαλάρωση του δέρματος και η πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τον ήλιο.
Με τη Μεσοθεραπεία το πρόσωπο ανανεώνεται, ενυδατώνεται βαθιά και άμεσα και αποκτά υγιή όψη και λάμψη. Η Μεσοθεραπεία ανανεώνει και ενυδατώνει το δέρμα από μέσα, έτσι τα αποτελέσματά που προσφέρει δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία ακριβή κρέμα και άλλη μη επεμβατική φροντίδα.
Η ιατρική μας ομάδα έχει βαθιά γνώση κι εμπειρία στην εφαρμογή της τεχνικής και είναι έτοιμη να σας προτείνει εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του προσώπου σας.
μεσοθεραπεία προσώπου

Πως λειτουργεί η μεσοθεραπεία;

Το πιστοποιημένο υλικό που χρησιμοποιούμε στη Μεσοθεραπεία περιέχει θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος, όπως υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες, κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτά τα συστατικά είναι υπεύθυνα για τη δομή, την ελαστικότητα και τον βαθμό ενυδάτωσης του δέρματος. Η έγχυσή τους λειτουργεί ως αναζωογονητικό συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα σας!

Ποια είναι τα συστατικά για την εφαρμογή της μεσοθεραπείας;

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. Το υαλουρονικό οξύ, απαραίτητο για την ενυδάτωση, έχει την ικανότητα να απορροφά έως χίλιες φορές το βάρος του σε νερό.  Έτσι δίνει στο πρόσωπο άμεσα λαμπερή όψη και χυμώδη, σφριγηλή αίσθηση.
Επιπλέον οι βιταμίνες, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αναστέλλουν την περαιτέρω καττων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και συμβάλλουν στην αντιστροφή της διαδικασίας (κολλαγονογένεση). Τέλος τα πεπτίδια αποτελούν ισχυρούς συσφικτικούς παράγοντες που ισχυροποιούν τους δεσμούς των ινών του δέρματος.

Ποια είναι τα συστατικά της Μεσοθεραπείας
4 αποτελέσματα της θεραπείας

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, της χαλάρωσης, αλλά και της φωτογήρανσης από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
01

Βαθιά ενυδάτωση

02

Μείωση των λεπτών ρυτίδων

03

Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων στα μάτια

04

Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα

Πληροφορίες θεραπείας

  • Ανώδυνη εφαρμογή με χρήση πολύ λεπτής βελόνας.
  • Συχνότητα: 1 φορά το μήνα
  • Άμεσα αποτελέσματα - ορατά μετά από 3-4 ημέρες από τη θεραπεία.
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: 1 φορά το μήνα
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Μεσοθεραπεία Προσώπου Cytocare

79,00

H τιμή περιλαμβάνει 1 συνεδρία σε Πρόσωπο και γίνεται με το υλικό Cytocare

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα διαρκούν από 2 έως 4 μήνες.

Το δέρμα μετά τη θεραπεία απορροφά σταδιακά το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά υλικό και αναζωογονείται άμεσα.

Για να συνεχιστεί  η θρέψη του δέρματος και να διατηρηθεί το ορατό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητες οι επαναλήψεις της θεραπείας στη συχνότητα που συστήνει ο γιατρός.

Πρόκειται για μια σχεδόν ανώδυνη θεραπεία. Πριν την εφαρμογή της  γίνεται χρήση αναισθητικής κρέμας κι έτσι ο πόνος μειώνεται στο ελάχιστο. 

Μπορεί να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός που όμως υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις δημιουργούνται μικρές παροδικές εκχυμώσεις στις περιοχές της έγχυσης.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί τη βάση για όλες τις άλλες θεραπείες που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε στο πρόσωπο σας. Συνήθως πραγματοποιούνται 3 μεσοθεραπείες με διάστημα αναμονής ενός μήνα στην κάθε μία, προκειμένου να δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο δράσης στο υλικό και να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας - Κλείστε ραντεβού!

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα επικοινωνήσει το συντομότερο, για να λύσει κάθε απορία σου ή να προγραμματίσετε ραντεβού.