Πολιτική Ακύρωσης & Επιστροφής Χρημάτων

 

Η ακύρωση online παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας met-cosmetic.gr και του subdomain της ιστοσελίδας shop.met-cosmetic.gr δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η online παραγγελία  εντός 14 ημέρων από την λήψη επιβεβαίωσης παραγγελίας  από το met-cosmetic.gr & shop.met-cosmetic.gr ,   στέλνοντας με email συμπληρωμένο το έντυπο υπαναχώρησης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ , αλλιώς επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο ιατρείο στο οποίο έγινε η κράτηση κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί εντός των χρονικών ορίων που αναφέρονται  ως άνω , η MET COSMETIC(IASSIS COSMETIC ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) θα επιστρέψει τα χρήματα σας εντός 10 ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξετε ή με αντιλογισμό στην κάρτα σας μέσω της υπηρεσίας viva.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610 224700 ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές  σας.