CelluErase

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας – CelluErase

Μία από τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.

Το δυνατό όπλο για πολεμήσετε την εχθρό σας στην ομορφιά του δέρματος. Η κυτταρίτιδα ή τοπική λιποδυστροφία, όπως είναι η επιστημονική της ονομασία, αποτελεί μια παθολογική κατάσταση του δέρματος και του υποδορίου ιστού. Την χαρακτηρίζει η κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής μικροκυκλοφορίας. Ως αποτέλεσμα έχει το τοπικό οίδημα. Παρουσιάζεται κυρίως στις περιοχές με περισσότερο λίπος, όπως οι γλουτοί και οι μηροί. 

Παράλληλα, παρατηρείται ρίκνωση των διαφραγμάτων του συνδετικού ιστού που συνδέουν το δέρμα με την περιτονία των μυών, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ανομοιόμορφων εντυπωμάτων.

Η κυτταρίτιδα αφορά περίπου 9 στις 10 γυναίκες μετά την εφηβεία, ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος. και παρουσιάζεται με την χαρακτηριστική όψη του “φλοιού πορτοκαλιού”.  Mπορεί να είναι μια ενοχλητική πραγματικότητα για πολλές γυναίκες, αλλά στο Met Cosmetic υπάρχουν τρόποι να την αντιμετωπίσουμε μαζί αποτελεσματικά.

Θεραπεία Celluerase κατά της κυτταρίτιδας

Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase

Η θεραπεία κυτταρίτιδας με Celluerase είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία. Xρησιμοποιείται μια ειδική μικρή “λεπίδα” με σκοπό να απελευθερώσουμε τα ρικνωτικά διαφραγμάτια του συνδετικού ιστού που προκαλούν τα εντυπώματα. Το αποτέλεσμα είναι να ομαλοποιηθεί η εμφάνιση του δέρματος.

Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη και διαρκεί 30-60 λεπτά ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Τα βήματα της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας

 1. Με την βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπό γωνία, γίνεται η επιλογή των προβληματικών περιοχών.
 2. Στη συνέχεια, γίνεται η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων).
 3. Ακολουθεί η τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη και ενδεχομένως πρόσμιξη ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μικροαιμορραγίας στην περιοχή.
 4. Με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, γίνεται διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των κλώνων του συνδετικού ιστού, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους ιστούς.

Με αυτή την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του. Επίσης, η θεραπεία βελτιστοποιεί  την μικροκυκλοφορία.

Θεραπεία Celluerase βήματα εφαρμογής
4 πλεονεκτήματα της θεραπείας

01

Μόνιμα αποτελέσματα

02

Απαλλαγή από εντυπώματα ("λακούβες") κυτταρίτιδας

03

Μία συνεδρία είναι αρκετή

04

Εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρό

Πληροφορίες θεραπείας Celluerase

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: Εώς 30-60 λεπτά
 • Αριθμός Συνεδριών: Συνήθως απαιτείται 1 συνεδρία
 • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
 • Διάρκεια αποθεραπείας: 15-20 μέρες
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μόνιμο
Συχνές Ερωτήσεις

 • Οι γενετικοί παράγοντες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ευαισθησία του ατόμου στην κυτταρίτιδα. Αν έχετε οικογενειακό ιστορικό με κυτταρίτιδα, είναι πιθανό να το αντιμετωπίσετε και εσείς.
 • Μια ανεπαρκής διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλάτι και ζάχαρη μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Η κατανάλωση υγιεινών τροφίμων, όπως φρούτα, λαχανικά και πλήρεις πηγές πρωτεΐνης, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κυτταριτιδικού ιστού.

Το δέρμα γίνεται πιο ομοιόμορφο και λείο στην περιοχή καθώς αποκαθίσταται σταδιακά τα φυσιολογικά ινώδη διαφράγματα. Το αποτέλεσμα γίνεται εμφανές μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες.

Η εφαρμογή ολοκληρώνεται σε μια συνεδρία, η οποία διαρκεί 30-60 λεπτά, ανάλογα με την ένταση & την έκταση του προβλήματος. Εφόσον, απαιτείται, μπορεί να γίνει μια συμπληρωματική θεραπεία. 

Η θεραπεία πραγματοποιείται όλο το χρόνο, χωρίς περιορισμούς αλλά αποφεύγουμε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή έκθεση σε τεχνητά μέσα μαυρίσματος (solarium)

 

Η θεραπεία CelluErase δεν εφαρμόζεται
– σε δέρματα που πάσχουν από έκζεμα, ψωρίαση, έρπη.
– σε άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

 
Περισσότερες θεραπείες για την Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου