Βασίλειος Τσάκαλης

Βασίλειος Τσάκαλης

O Βασίλειος Τσάκαλης είναι Xειρουργός Αισθητικής και Κοσμητικής Ιατρικής.

Ειδικεύεται στη λείανση ρυτίδων, στις εφαρμογές Υαλουρονικού Οξέoς και Λέιζερ και συνεργάζεται με το Met Cosmetic από το 2019. Εξειδικεύτηκε και πιστοποιήθηκε διεθνώς από το London Medical Aesthetics Academy του οποίου και διατελεί ενεργό μέλος του.

Ειναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY. 

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Βάρνας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Η Ελπίς”, εν συνεχεία αποσπάστηκε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” και μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του εργάστηκε στην Γενική Κλινική “Αγία Ειρήνη”.

Συνεργάστηκε με το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής “Αναγέννηση”. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής όπως: πλαστική – ανόρθωση – αυξητική μαστού, γυναικομαστία, ρινοπλαστική, διαμόρφωση σχήματος προσώπου και λαιμού, λιποαναρρόφηση κ.α

Ενδιαφέρομαι να κλείσω ραντεβού