Σχετικά με εμάς

Met Cosmetic. Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία για τα 3 τελευταία χρόνια

Το Μet Cosmetic, μέλος του Iassis Medical Group of Companies, αποτελεί την πιο σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στους τομείς της Αισθητικής Ιατρικής, της Πλαστικής Χειρουργικής , της Δερματολογίας και της Αποτρίχωσης Λέιζερ. Μένοντας πιστό στις αξίες του και έχοντας πάντα στο κέντρο τον Άνθρωπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η βραβευμένη ιατρική ομάδα και το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, αφουγκραζόμενοι τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και ακολουθώντας πάντα όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, αναβαθμίζουν συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θεραπείες. Οι πλήρως καταρτισμένοι ιατροί, ∆ερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί, καθώς και οι ∆ιπλωματούχοι Αισθητικοί, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, παρέχουν αξιοπιστία, σιγουριά και υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών.

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Ομίλου αποτελεί σταθερή αξία, που τιμά από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, ενώ η γνώση και η κατάρτιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού πιστοποιεί τον σεβασμό του προς τους ασθενείς του.

Η Αθήνα, η Γλυφάδα, η Πάτρα,  η Ζάκυνθος, η Πρέβεζα, η Λευκάδα και σύντομα ο Πύργος αποτελούν τις βάσεις του Met Cosmetic, με υπερσύγχρονους, πλήρως εξοπλισμένους, άνετους και φιλικούς χώρους που παρέχουν ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα σε υπηρεσίες και θεραπείες των χώρων της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εκλεπτυσμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, απόλυτα εξατομικευμένες για τις δικές τους διαφορετικές ανάγκες.

Η διαφοροποίηση μας στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, είναι η ανθρωποκεντρική μας αντίληψη και η αρχή να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Οι εξειδικευμένοι ιατροί, Δερματολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, καθώς και οι Διπλωματούχοι Αισθητικοί, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτει, παρέχουν αξιοπιστία, σιγουριά και υπηρεσίες υγείας, υψηλών προδιαγραφών.

Medical Beauty Awards

To ΜΕΤ COSMETIC διαθέτει υπερσύγχρονα πολυϊατρεία αισθητικής, παρέχοντάς τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Αισθητικής Ιατρικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών. 

Το όραμά μας είναι φιλόδοξο, αλλά τα θεμέλια μας είναι γερά καθώς η δημιουργία του MET COSMETIC είναι καινοτόμα και αποτελεί κομμάτι χρόνιας εμπειρίας.

Η εμπειρία μας στο χώρο υγείας για 10 συναπτά έτη και η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, είναι η εγγύηση που μας δίνει το έναυσμα να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να εμπλουτίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας.