Βραβευμένη θεραπεία

Medical Beauty Award

Medical Awards 2022

Σύσφιξη και Αντιγήρανση

Τα fillers είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς μεθόδους σύσφιξης και αντιγήρανσης. Με τη χρήση τους σε στοχευμένα σημεία, «γεμίζουμε» με υαλουρονικό οξύ τις επιθυμητές περιοχές, ώστε να μειώνουμε τις ρυτίδες και να προσδίδουμε την επιθυμητή συμμετρία στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας fillers, μπορούμε όχι μόνο να επαναφέρουμε τη νεανική όψη σε ένα ώριμο πρόσωπο, αλλά και να τα διαμορφώσουμε με μη επεμβατικό τρόπο.

Όσον αφορά στην εφαρμογή fillers στο σώμα, η δράση του βοηθά στη σύσφιξη περιοχών που πάσχουν από χαλάρωση, όπως μπορεί να είναι τα χέρια και το εσωτερικό των μηρών.

Medical Beauty Award

Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2022

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

Skin boosters με υαλουρονικό –
Οι ΤΟΠ επιλογές!

Το μειονέκτημα των περισσότερων fillers είναι πως η τοποθέτησή τους είναι μόνιμη, καθώς το υλικό που χρησιμοποιείται δεν απορροφάται από τους ιστούς και με την πάροδο του χρόνου μεταναστεύει σε άλλες περιοχές του προσώπου ή του σώματος. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλη διάρκεια και μπορεί να είναι εντυπωσιακό, όμως η διατήρησή του απαιτεί την αφαίρεσή του με την αντίστροφη μέθοδο και την επανατοποθέτησή του.

Στα ιατρεία μας έρχονται να συντομεύσουν οι θεραπείες Profhilo, Ejal40 & Karisma με μη μόνιμα fillers υαλουρονικού οξέος, που εγγυώνται το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μάλιστα με μεγάλη διάρκεια.

Ακόμη, ανακαλύψτε το νέο καινοτόμο υβριδικό προϊόν που υποδέχεται το μέλλον της αισθητικής ιατρικής! Μια καινοτόμα θεραπεία που αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας για το δέρμα σας και δεν είναι άλλη από το HArmonyCa της βραβευμένης εταιρείας Allergan.

Τί είναι η θεραπεία Profhilo ®;

H θεραπεία Profhilo αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες και επαναστατικές καινοτομίες στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από περιπτώσεις με ορατά σημάδια γήρανσης ή χαλάρωσης και ουλές ακμής ή εγκαυμάτων έως και νεαρές ηλικίες που επιθυμούν μία φυσική ενίσχυση των χαρακτηριστικών του προσώπου και του σώματος.

Πώς λειτουργεί το Profhilo ®

Με τη χρήση μίας σταθεροποιημένης μορφής υαλουρονικού οξέος, η θεραπεία Profhilo διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος, ενισχύοντας τη φυσική ανανέωσή του. Με την έγχυση του Profhilo στην επιδερμίδα ενεργοποιούνται τέσσερις διαφορετικοί τύποι ελαστίνης που βελτιώνουν την υγεία και εμφάνιση των ιστών. Έτσι η επιδερμίδα επανακτά την ελαστικότητα και τη λάμψη της, ενώ οι ρυτίδες «γεμίζουν» και λειαίνονται.

Τι είναι η θεραπεία Profhilo

Τι είναι η θεραπεία Ejal40;

Είναι η τελευταία γενιά υαλουρονικού οξέως με μεσαίο μοριακό βάρος, που είναι σε θέση να αναδομήσει και να ενισχύσει την εξωκυτταρική μήτρα που αναζωογονεί το δέρμα που είναι είτε αφυδατωμένο είτε έχει βλάβες από τη γήρανση και τον ήλιο. 

Ποιο το αποτέλεσμα;

Είναι θεραπεία κατάλληλη για τη χαλάρωση του δέρματος, των ρυτίδων, του μειωμένου τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος. Προσφέρει πάχυνση της κεράτινης στιβάδας και την αλλοίωση των ελαστικών ινών του δέρματος -ρυτίδες-. Εκτός όμως από αντιγήρανση είναι επίσης αποτελεσματικό για περιπτώσεις ουλών στο δέρμα, όπως για παράδειγμα ουλές από τραύμα, ουλές ακμής, ουλές ανεμοβλογιάς κλπ.

Τί είναι η θεραπεία Karisma;

To filler KARISMA, αντιπροσωπεύει ένα ενέσιμο, βιοαπορροφήσιμο διάλυμα που αποκαθιστά φυσικά τη δομή του δέρματος σε συνθήκες προ γήρανσης, προσφέροντας ένα εγγυημένο αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. 

Πώς λειτουργεί το Karisma;

Αποτελεί μια κατάλληλη επιλογή για τη μέτρια διόρθωση των ατελειών του δέρματος του προσώπου λόγω της γήρανσης και/ή της απώλειας όγκου. Αυτό το ενέσιμο διάλυμα είναι ιδανικό για ασθενείς που επιθυμούν να μειώσουν τις ατέλειες του προσώπου ή των χειλιών, να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου ή να αντιμετωπίσουν προβλήματα στον υποδόριο ιστό. Επιπλέον, το KARISMA παρέχει τη δυνατότητα να γεμίζει μετατραυματικές και/ή μικρές χειρουργικές ουλές, όπως ουλές ακμής.

Κοίταξε το μέλλον με τη νέα υβριδική θεραπεία!

Τι είναι η θεραπεία HArmonyCa;

Το Harmonyca, αναπτυγμένο από την κορυφαία εταιρεία Allergan, παρέχει μια εξελιγμένη λύση που ξεπερνά τις προσδοκίες. Με τον συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και υδροξυαπατίτη ασβεστίου σχεδιάστηκε ειδικά για να βελτιώσει την επιδερμική ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Αποτελεί ένα υβριδικό προϊόν, καθώς συνδυάζει διαφορετικές συστάσεις για να προσφέρει την ιδανική θεραπεία για τις ανάγκες του δέρματος μας.

Ποιο το αποτέλεσμα;

Βελτιώνει την αρχιτεκτονική δομή του δέρματος προσφέροντας άμεση ανόρθωση με το υαλουρονικό οξύ και παρατεταμένο lifting effect με νέα παραγωγή κολλαγόνου που σχετίζεται με το υδροξυαπατίτη ασβεστίου 

Οι ρυτίδες και οι γραμμές μειώνονται, ενώ το δέρμα μας αποκτά νεανική λάμψη και φρεσκάδα. Επιπλέον, η θεραπεία προσφέρει ενυδάτωση του δέρματος, καθιστώντας το πιο απαλό και λαμπερό.

6 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

01

Σφριγηλότητα και ελαστικότητα

02

Λείανση των σημαδιών γήρανσης

03

Ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας

04

Κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση

05

Αποκατάσταση ουλών ακμής και εγκαυμάτων

06

Αναπλήρωση όγκου

Πληροφορίες θεραπείας

  • Σύντομη θεραπεία διάρκειας έως 20 λεπτά
  • Ανώδυνη εφαρμογή με χρήση πολύ λεπτής βελόνας και τοπικής αναισθητικής κρέμας
  • Άμεσα αποτελέσματα με εκτιμώμενη διάρκεια ενός έτους
  • Προτεινόμενη συχνότητα: 2 δόσεις εντός 40 ημέρων
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Σύσφιξη - Αντιγήρανση: Δείτε τιμή

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας  απαιτούνται συνηθέστερα 2 συνεδρίες.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 8η εβδομάδα και περιλαμβάνουν τη σύσφιξη της επιδερμίδας, τη λείανση των ρυτίδων και την αποκατάσταση του όγκου στο δέρμα. Τα αποτελέσματα διαρκούν εώς και 1 έτος.

Όχι, δεν υπάρχουν παρενέργειες στη συγκεκριμένη θεραπεία. Ενδέχεται να παρατηρηθεί ένα ελαφρύ οίδημα στις περιοχές της έγχυσης, το οποίο όμως υποχωρεί εντός 24 ωρών.

Είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και γίνεται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30, είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία των σημαδιών γήρανσης & χαλάρωσης του δέρματος.

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Περισσότερες θεραπείες αισθητικής ιατρικής προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου