Αντιμετώπιση Υπεριδρωσίας

Πόσο ενοχλητική είναι η υπερβολική εφίδρωση; Όσοι ιδρώνουν πολύ και εύκολα, μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό το φαινόμενο καταλήγει να είναι δυσλειτουργικό για την καθημερινότητά τους, γεγονός που επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή τους.
Τι είναι η υπεριδρωσίας

Τι είναι η υπεριδρωσία;

Υπεριδρωσία είναι η υπερβολική παραγωγή ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες του οργανισμού. Σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι γενικευμένη και να προσβάλλει όλο το σώμα στις περισσότερες περιπτώσεις όμως είναι εστιακή και εντοπίζεται κυρίως: στις μασχάλες, τις παλάμες και τα πέλματα.

Η υπεριδρωσία αποτελεί ένα παθολογικό φαινόμενο το οποίο δεν είναι πολύ σπάνιο μιας και μπορεί να αφορά το 1 με 3% του πληθυσμού και εκδηλώνεται με την ίδια συχνότητα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Μια παθολογική κατάσταση κατά την οποία οι εκκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες παράγουν υπερβολική ποσότητα ιδρώτα σε σχέση με εκείνη που χρειάζεται το σώμα για τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας του.

Οι δύο κατηγορίες

1. Πρωτοπαθής υπεριδρωσία: Εμφανίζεται πρώτη φορά στην εφηβική ηλικία και οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες. Εντοπίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος (εστιακή υπεριδρωσία) και συνήθως επιδεινώνεται κάτω από έντονες ψυχοσυναισθηματικές καταστάσεις άγχους και φόβου.

2. Δευτεροπαθής υπεριδρωσία: Είναι απόρροια νόσου και εμφανίζεται με τη γενικευμένη μορφή της κατά κύριο λόγο στην ενήλικη ζωή του ατόμου.

Το φαινόμενο της υπερβολικής εφίδρωσης ταλαιπωρεί έναν στους είκοσι ανθρώπους παγκοσμίως. Πέρα από τη σωματική ενόχληση, προκαλεί άβολες κοινωνικές καταστάσεις και αμηχανία, κυρίως λόγω των λεκέδων που αφήνει στα ρούχα ο ιδρώτας, αλλά ακόμη και της δυσοσμίας που τη συνοδεύει κάποιες φορές.

Η λύση για την καταπολέμηση της υπερβολικής εφίδρωσης

Η λύση για την καταπολέμηση της υπερβολικής εφίδρωσης

Υλικά με εξαιρετικά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων, χρησιμοποιούνται και για την καταπολέμηση της υπερβολικής εφίδρωσης. Με μια πολύ λεπτή βελόνα,  εγχύονται σταγόνες στο δέρμα κάθε πάσχουσας περιοχής. 

Η διαδικασία δεν περιορίζει τη φυσιολογική παραγωγή, αλλά μόνο την υπερβολική. Η εφίδρωση της μασχάλης μειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ημέρες και το πλήρες αποτέλεσμα έρχεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Η εφίδρωση τη νύχτα μπορεί επίσης να μειωθεί σημαντικά. Μπορεί να υπάρξει και ταυτόχρονη εξαφάνιση της δυσοσμίας που συνδέεται με τη μείωση της εφίδρωσης.


Οι περισσότεροι ασθενείς απολαμβάνουν τα οφέλη της ξηρότητας με μια εφαρμογή, για έξι έως δέκα μήνες. Μετά από αυτό, η εφαρμογή πρέπει να επαναληφθεί.

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 10 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2 / έτος
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6-9 μήνες

Αντιμετώπιση Υπεριδρωσίας: Δείτε τιμή

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, δρα άμεσα και δεν έχει παρενέργειες. Το αποτελέσματά της είναι ορατό σε λίγες μόλις ημέρες, ενώ εντός δύο εβδομάδων η επίδρασή της είναι πλήρης.

Μετά τη θεραπεία αποφεύγουμε το τρίψιμο της υπό θεραπεία περιοχής.

Επίσης αποφεύγουμε την αύξηση της θερμοκρασίας στην περιοχή γι’ αυτό η έντονη σωματική δραστηριότητα καθώς και η κατανάλωση αλκοόλ απογορεύονται για τρία 24ωρα μετά τη θεραπεία της υπεριδρωσίας.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου