Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Η εξάλειψη του τοπικού πάχους, για ένα χρόνιο πρόβλημα που μας απασχολεί ιδιαίτερα, επιτυγχάνεται με την μεσοθεραπεία λιπόλυσης. Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεται επιτυχώς η μεσοθεραπεία στα σημεία όπου υπάρχει συσσωρευμένο σωματικό λίπος, γίνεται μέσω μια σειράς ενέσεων, που περιέχουν ένα ειδικό μείγμα βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ενώσεων, τα οποία τοποθετούνται κάτω από το δέρμα, στην περιοχή όπου υπάρχει περιττό λίπος. 

Η μεσοθεραπεία  λιπόλυσης, έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει το περιττό λίπος, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην εκάστοτε περιοχή.

κυτταρίτιδα - μεσοθεραπεία σώματος

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης;

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης, αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μια θεραπεία σώματος κατά την οποία τοποθετούνται με ενέσιμο τρόπο κάτω από το δέρμα ουσίες που έχουν λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες προσφέροντας σύσφιξη και πιο νεανική όψη στο δέρμα.

Οι κύριες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, η καρνιτίνη, κάποια ιχνοστοιχεία, το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες C και B και διάφορες αντιοξειδωτικές ουσίες (όλες πιστοποιημένες και απολύτως ασφαλείς για ενέσιμη χρήση).

Ωστόσο, η μεσοθεραπεία λιπόλυσης μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες, όπως είναι: η κρυολιπόλυση, τα νήματα και η λιποαναρρόφηση, για ακόμη πιο έντονα αποτελέσματα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

 • – Γλουτοί
 • – Μηροί
 • – Κοιλιά
 • – Βραχίονες
 • – Γόνατα
 • – Χέρια
μεσοθεραπεία σώματος
4 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας
01

Βελτιώνει την υφή του δέρματος

02

Το περίγραμμα ανασχηματίζεται

03

Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής

04

Βοηθά την μικροκυκλοφορία

Πληροφορίες θεραπείας

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: 15-30 λεπτά
 • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
 • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Χρειάζονται περίπου 3-5 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα περίπου 2 εβδομάδων. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τον γιατρό, αφού μελετήσει τις ανάγκες σας.
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

 

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της μεσοθεραπείας σώματος, εφαρμόζεται στο μέρος του σώματος που μας ενδιαφέρει αναισθητική κρέμα. Κατά τη θεραπεία χρησιμοποιείται μικροσκοπική βελόνα. Όμως, λόγω της μεγάλης έκτασης που πραγματοποιείται η όλη διαδικασία, αλλά και το βάθος που εισάγεται το υλικό υπάρχει ένα αίσθημα “τσιμπήματος” ή “καψίματος”. Το αίσθημα αυτό παρόλα αυτά, μετά την αναισθητική κρέμα είναι πολύ ανεκτό.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται με την μεσοθεραπεία σώματος, κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο τέλος της εφηβείας ή την αρχή της ενηλικίωσης. Τέτοια προβλήματα αποτελεί η κυτταρίτιδα ή το τοπικό πάχος. Έτσι, όσο νωρίτερα μπορεί να το προλάβει κάποιος, τόσο το καλύτερο! Μπορεί κάποιος λοιπόν, να υποβάλλεται στη θεραπεία ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο ασθενής δεν πρέπει να κάνει καυτό ντους, για διάστημα 8 ωρών μετά τη συνεδρία.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου