Phytopeeling

Είναι μια ισχυρή, απόλυτα φυσική και ιατρικά ανεπτυγμένη θεραπεία που κατέχει κορυφαία θέση στα βαθιά peeling απολέπισης προσώπου με βότανα, θαλάσσια φυτά, ορυκτά ένζυμα και βιταμίνες σε μορφή σκόνης.

Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα, με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μην προκαλεί καμία απολύτως παρενέργεια, ενώ είναι ικανό να αντιμετωπίσει πλήθος δερματικών προβλημάτων.

Τι είναι το phytopeeling

Η προσωπική σας ανανέωση!

Το GREEN PEEL® είναι η αυθεντική μέθοδος που ανέπτυξε η Dr.med. Christine Schrammek-Drusio – ιατρικά εμπνευσμένη, δερματολογικά αποτελεσματική – με 3 νέες φόρμουλες θεραπειών για εφαρμογές σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος, σε κάθε ηλικία.

Το GREEN PEEL® είναι μία βιολογική μέθοδος απολέπισης, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία για πάνω από 60 χρόνια. Συμβαδίζοντας αρμονικά με τη Μητέρα Φύση, η διαδικασία γήρανσης του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθεί, η όψη του προσώπου να γίνει πιο φρέσκια, η ανάπλαση του δέρματος να ενεργοποιείται και η ανανέωση των κυττάρων να γίνεται σε μία καθαρά φυσική βάση.

Ακόμα και το δέρμα των νεαρών ενηλίκων χρειάζεται ειδική φροντίδα για αναζωογόνηση κατά περιόδους. Μία σωστή φροντίδα δέρματος με θεραπεία προσαρμοσμένη ακριβώς στις προσωπικές ανάγκες του δέρματος σας, σας κάνει να αισθάνεστε τόσο όμορφα όσο όταν κάνετε μία ισορροπημένη διατροφή και μία προσεγμένη φυσική άσκηση.

Υγιές δέρμα σε αρμονία με τη φύση

Το δέρμα είναι πολύπλοκο και ευτυχώς οι δυνατότητες του GREEN PEEL® καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες του. Η Dr.med. Christine Schrammek-Drusio βελτίωσε για άλλη μία φορά τη μέθοδο του GREEN PEEL®. Το αποτέλεσμα είναι η εξέλιξη θεραπειών που προσαρμόζονται προσωπικά στα περιστατικά τα οποία καλείται η αισθητικός να προσφέρει καθοριστική λύση, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τις βλάβες που έχουν προκύψει.

Η ποικιλία στον συνδυασμό των πρώτων υλών του φυτικού μείγματος και η ποσότητα των βοτάνων (σύμφωνα με την ακριβή διάγνωση τύπου και προβλημάτων του δέρματος), καθιστά πλέον εφικτή την δημιουργία ενός προσωποποιημένου  προγράμματος θεραπείας.

Μία φυσική φόρμουλα με βάση τα βότανα, που σέβεται τις αρχές λειτουργίας του δέρματος και ακολουθεί τους κανόνες αναδόμησης του. Το νέο κολλαγόνο είναι αυτό που ευθύνεται για την απαλή υφή, την ελαστικότητα και την ομορφιά που ακτινοβολεί το νεανικό δέρμα.

Υγιές δέρμα

3 Στάδια θεραπείας Green Peel

Phytopeeling Fresh up κάντε το δέρμα να λάμψει

Fresh Up

Κάντε το δέρμα σας να λάμψει!

Η γρήγορη επαναρύθμιση του δέρματός σας όταν θέλετε μία φωτεινή, σφριγηλή υφή. Είναι επίσης το ιδανικό προληπτικό μέτρο για να καταπολεμήσετε την πρόωρη γήρανση, την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, όταν αυτό δεν έχει γίνει ακόμη ορατό. Εντατική ανάπλαση του δέρματος χωρίς ξεφλούδισμα.
Phytopeeling Energy Ενεργοποιήστε το δέρμα σας

Energy

Ενεργοποιείστε το δέρμα σας!

Δημιουργεί στο δέρμα μία μετρίου βάθους απολέπιση, ένα ουσιαστικό βοήθημα ενέργειας που είναι άμεσα ορατό. Είναι μία πολύ καλά δημιουργημένη εντατική θεραπεία για δέρματα που χρειάζονται ανάπλαση. Η ενεργοποίηση της αιματικής κυκλοφορίας και του μεταβολισμού έχει σαν αποτέλεσμα την φυσική βελτίωση του δέρματος.
Phytopeeling Classic Ανανεώστε το δέρμα σας

Classic

Ανανεώστε το δέρμα σας! 

Προσφέρει τη λύση για μεγάλο αριθμό προβλημάτων του δέρματος, στο πρόσωπο και το σώμα, για παράδειγμα διασταλμένοι πόροι, λιπαρά ή ακνεϊκά δέρματα, γήρανση, δέρματα με ανάγκη για ανάπλαση, άτονα με κακή αιμάτωση, φωτογήρανση, χλόασμα, λεκέδες από τον ήλιο, ουλές, χαλαρά και άτονα δέρματα.

Μέθοδος τόνωσης του δέρματος αποδεδειγμένη στο χρόνο

Πολλοί άνθρωποι με ορατά δερματικά προβλήματα, επιθυμούν ένα δέρμα ανανεωμένο, αλλά χωρίς να έρθουν σε επαφή με επιβλαβή χημικά και αισθητικές εγχειρήσεις.

Παρόλα αυτά, δεν μπορούν όλα τα δερματικά προβλήματα να θεραπευτούν με επιτυχία μέσα σε μία ή δύο εφαρμογές. Κάθε πρόβλημα και κάθε τύπος δέρματος, αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Ανάλογα με τον επιθυμητό στόχο και σύμφωνα με το πρόβλημα, διαμορφώνεται και η θεραπεία. Η μέθοδος μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς εφαρμόζεται το Phytopeeling

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία Green-Peel

Η αισθητικός εφαρμόζει το ειδικό green-peel μείγμα στο πρόσωπο με μάλαξη, χωρίς γάντια, κάτι που αποδεικνύει έτσι την ασφάλεια του προϊόντος. Η μορφή της μάλαξης και ο χρόνος της τριβής εξαρτάται από τη διάγνωση που θα κάνει η αισθητικός σε σχέση με τον τύπο  δέρματος, το πρόβλημα και την περιοχή.

• Την πρώτη μέρα, ίσως νιώσετε μικρά τσιμπήματα στο πρόσωπο από τυχόν φυτοκρυστάλλους.
• Τη δεύτερη μέρα, οποιοδήποτε κοκκίνισμα εξαφανίζεται.
• Την τρίτη μέρα ξεκινά το στάδιο της απολέπισης, με το δέρμα να έχει την ανάγκη από ειδική περιποίηση.
• Την τέταρτη μέρα, η διαδικασία της απολέπισης κάνει την εμφάνισή της και την πέμπτη το πρόσωπο έχει απολεπιστεί πλήρως

Αποτέλεσμα: το δέρμα λάμπει και σφύζει από υγεία!

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 90 - 120 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Ανάλογα τον τύπο του δέρματος
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
Περισσότερες θεραπείες προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης, θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Πάτρα

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου