Ενυδάτωση Προσώπου

Ονειρεύεσαι λαμπερή και λεία επιδερμίδα που ακτινοβολεί; Η ενυδάτωση προσώπου είναι εδώ για να σου χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φρεσκάδα του προσώπου σου ακόμα και μετά από μια κουραστική ημέρα! 

Τι είναι η ενυδάτωση προσώπου

Η ενυδάτωση προσώπου είναι μια θεραπεία που αποκαθιστά το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα, μέσα από μια άμεση ή έμμεση παρεμβατική διαδικασία.

Συνδυάζει μία έκρηξη ενυδάτωσης, βαθιάς θρέψης και καθαριστικής δράσης, που έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής του δέρματος, την τόνωση του κυτταρικού μεταβολισμού και τη βαθιά οξυγόνωση του οργανισμού.

Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Γιατί η ενυδάτωση είναι σημαντική για την επιδερμίδα

H επιδερμίδα αποτελείται από πολλές στιβάδες και είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού μας. Η βαθύτερη και κυριότερη στιβάδα της είναι η λεγόμενη “βασική” στιβάδα, η οποία ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος. Η κεράτινη στιβάδα είναι ουσιαστικά το εξωτερικό τμήμα της βασικής στιβάδας, το οποίο έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα και αποτελείται κυρίως από νεκρά κύτταρα.

Η κεράτινη στιβάδα περιβάλλεται από έναν υδρολιπιδικό μανδύα. Ο υδρολιπιδικός μανδύας που αγκαλιάζει την κεράτινη στιβάδα, αποτελεί το τμήμα προστασίας της υγρασίας του δέρματος. Αποτελείται από σμήγμα, νερό, λιπίδια και ιδρωτοποιούς αδένες και η κύρια ιδιότητά του είναι η προστασία από εξωτερικούς μικροοργανισμούς.

Η διατάραξη της ισορροπίας των λιπιδίων και του νερού της επιδερμίδας, επηρεάζει σημαντικά τη συνοχή του υδρολιπιδικού μανδύα. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να χάνει το ρόλο του φυσικού φραγμού. Γίνεται πιο ευάλωτο και διαπερατό σε αλλεργιογόνα και επιβαρυντικούς παράγοντες.

Στα ιατρεία μας θα βρεις την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα σου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ενυδάτωση Προσώπου

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 40-50 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 1 φορά / μήνα
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 1 Μήνας
Περισσότερες θεραπείες προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Στείλτε μας τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!