Μεσοθεραπεία Προσώπου Ζάκυνθος

Μεσοθεραπεία Προσώπου Ζάκυνθος

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια ευεργετική θεραπεία αντιγήρανσης που μετράει πολλά χρόνια επιτυχίας. Πρόκειται για την τεχνική με την οποία βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά ωφέλιμα εκχυλίσματα, εγχέονται ενέσιμα στο δέρμα. 

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου, καθώς επιλύει μια μεγάλη γκάμα δερματικών προβλημάτων. Μερικά από αυτά είναι οι λεπτές ρυτίδες έκφρασης, η χαλάρωση του δέρματος και η πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τον ήλιο. 

Με τη Μεσοθεραπεία το πρόσωπο ανανεώνεται, ενυδατώνεται βαθιά και άμεσα και αποκτά υγιή όψη και λάμψη. Η Μεσοθεραπεία ανανεώνει και ενυδατώνει το δέρμα από μέσα, έτσι τα αποτελέσματά που προσφέρει δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία ακριβή κρέμα και άλλη μη επεμβατική φροντίδα. 

Για Μεσοθεραπεία προσώπου στη Ζάκυνθο, το Met Cosmetic διαθέτει την πιο έμπειρη ιατρική ομάδα με βαθιά γνώση κι εμπειρία στην εφαρμογή της τεχνικής και είναι έτοιμη να σας προτείνει εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του προσώπου σας.

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

μεσοθεραπεία προσώπου

Πως λειτουργεί η μεσοθεραπεία προσώπου;

Το πιστοποιημένο υλικό που χρησιμοποιούμε στη Μεσοθεραπεία περιέχει θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος, όπως υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες, κολλαγόνο και ελαστίνη.

Αυτά τα συστατικά έχουν αντιοξειδωτική δράση και είναι υπεύθυνα για τη δομή, την ελαστικότητα και τον βαθμό ενυδάτωσης του δέρματος. Η έγχυσή τους λειτουργεί ως αναζωογονητικό συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα σας!

Ποια  είναι τα συστατικά για την εφαρμογή της μεσοθεραπείας;

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιούμε συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. Το υαλουρονικό οξύ, απαραίτητο για την ενυδάτωση, έχει την ικανότητα να απορροφά έως χίλιες φορές το βάρος του σε νερό. Έτσι δίνει στο πρόσωπο άμεσα λαμπερή όψη και χυμώδη, σφριγηλή αίσθηση.

Επιπλέον οι βιταμίνες, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, προστατεύουν τις ίνες του κολλαγόνου,  αναστέλλουν την περαιτέρω φθορά τους, καθώς  και της ελαστίνης και συμβάλλουν στην αντιστροφή της διαδικασίας (κολλαγονογένεση). 

Τέλος τα πεπτίδια αποτελούν ισχυρούς συσφικτικούς παράγοντες που ισχυροποιούν τους δεσμούς των ινών της επιδερμίδας.

Ποια είναι τα συστατικά της Μεσοθεραπείας

4 αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας Προσώπου είναι :

Αυτή η ενέσιμη θεραπεία ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, της χαλάρωσης, αλλά και της φωτογήρανσης από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

01

Βαθιά ενυδάτωση

02

Μείωση των λεπτών ρυτίδων

03

Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων στα μάτια

04

Βελτίωση της φωτεινότητας και της υγιούς όψης στο δέρμα

Πληροφορίες θεραπείας

  • Σύντομη θεραπεία διάρκειας 20 έως 40 λεπτά.
  • Ανώδυνη εφαρμογή με χρήση πολύ λεπτής βελόνας.
  • Άμεσα αποτελέσματα - ορατά μετά από 3-4 ημέρες από τη θεραπεία.
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: 1 φορά το μήνα.
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Μεσοθεραπεία Προσώπου Ζάκυνθος Κόστος (Τιμές & Προσφορές)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μεσοθεραπεία Προσώπου Ζάκυνθος

Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα διαρκούν από 2 έως 4 μήνες.

Το δέρμα μετά τη θεραπεία απορροφά σταδιακά το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά υλικό και αναζωογονείται άμεσα.

Για να συνεχιστεί  η θρέψη του δέρματος και να διατηρηθεί το ορατό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητες οι επαναλήψεις της θεραπείας στη συχνότητα που συστήνει ο γιατρός.

Πρόκειται για μια σχεδόν ανώδυνη θεραπεία. Πριν την εφαρμογή της μεσοθεραπείας προσώπου γίνεται χρήση αναισθητικής κρέμας κι έτσι ο πόνος μειώνεται στο ελάχιστο. 

Μπορεί να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός που όμως υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις δημιουργούνται μικρές παροδικές εκχυμώσεις στις περιοχές της έγχυσης.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί τη βάση για όλες τις άλλες θεραπείες που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε στο πρόσωπο σας. Συνήθως πραγματοποιούνται 3 μεσοθεραπείες με διάστημα αναμονής ενός μήνα στην κάθε μία, προκειμένου να δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο δράσης στο υλικό και να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Περισσότερες θεραπείες αισθητικής ιατρικής προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες τα video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Μεσοθεραπεία Προσώπου Ζάκυνθος