Θεραπεία CO2 Laser

Σε τι βοηθά το CO2 Laser;

Το Laser CO2,είναι μια μέθοδος θεραπείας λέιζερ, όπου αντιμετωπίζει με εξαιρετικά αποτελέσματα τα περισσότερα σημάδια που μας ταλαιπωρούν. Αυτά μπορεί να είναι: διάφορες δερματικές βλάβες, κονδυλώματα ή θηλώματα και ελιές διαφόρων ειδών. Εξαλείφει ακόμα και σημάδια από παλιότερες επεμβάσεις που έχει υποστεί το δέρμα μας. 

Πώς λειτουργεί αυτό του είδους CO2 Laser;

Το συγκεκριμένο laser, αναπλάθει το δέρμα και το αναζωογονεί. Αυτό το επιτυγχάνει με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα laser, στον ιατρικό τομέα. Μια έντονη δέσμη φωτός,είναι αυτή που προκαλεί έντονη θερμότητα. Στη συνέχεια εξατμίζει το νερό μέσα στα κύτταρα του δέρματος. Σε κάθε εφαρμογή, το σημείο που θα υποστεί το laser, υπόκειται σε τοπική αναισθησία, ώσπου να αφαιρεθεί τελείως η βλάβη που υπάρχει. Σε περίπτωση που χρειαστεί η βλάβη να ελεγχθεί εκτενέστερα και να σταλεί για βιοψία, αφαιρείται μόνο ένα τμήμα της για να αποσταλεί στον εξειδικευμένο ιατρό.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι  πως μετά από κάθε θεραπεια, το σημείο δεν γεμίζει με σημάδια και ουλές. Καυτηριάζονται έτσι, διάφορες βλάβες και αφαιρούνται σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, ακόμα και μυρμηγκιές.

Φαίνεται διαφορά από την πρώτη συνεδρία;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Μετά από την εφαρμογή ενδείκνυται ο ασθενής να παρουσιάσει κάποια ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί τις επόμενες ημέρες. Είναι βέβαια σημαντικό, να τηρηθούν πιστά οι οδηγίες που θα δωθούν από τον ιατρό, καθώς επίσης απαραίτητη κρίνεται η χρήση αντηλιακής προστασίας για αποφυγή τυχόν εγκαυμάτων.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; 

Συνήθως, χρειάζονται 2-3 συνεδρίες CO2 Laser. Ο ιατρός είναι εκείνος που θα κρίνει τον τελικό αριθμό απαιτούμενων θεραπειών. 

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου