Θεραπεία Χρυσού - Gold Flash Therapy

Χαρίστε τη λάμψη του χρυσού στο πρόσωπο σας με την θεραπεία χρυσού Gold Flash Therapy. Η απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία για γέμισμα ρυτίδων, λάμψη και flash lifting!

Τι προσφέρει η θεραπεία χρυσού

Τι προσφέρει η θεραπεία με χρυσό;

Δώστε την ευκαιρία στην επιδερμίδα σας να ανακτήσει τη χαμένη της ελαστικότητα και νεανική όψη, χάρη στη δύναμη του χρυσού και απολαύστε άμεσα ενυδάτωση και εντυπωσιακή λάμψη.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού μετάλλου έχουν πολλαπλά οφέλη για το δέρμα, συνδυάζοντας εξαιρετικά αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά, κυτταρική ανανέωση και έντονη αντιγηραντική δράση. Τα χρυσά σωματίδια αντανακλούν το φως με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση λάμψη και φωτεινότητα σε όλους τους τύπους δέρματος.

Πως εφαρμόζεται η θεραπεία χρυσού

Ο χρυσός βοηθά στη διέγερση της κυτταρικής ανάπτυξης των βασικών στρωμάτων του δέρματος. Τα κύτταρα αυτά αναγεννώνται και συμβάλλουν στη σύσφιξη του προσώπου.

Η θεραπεία, εκτός από χρυσό, περιέχει υαλουρονικό που ενυδατώνει την επιδερμίδα, πολυσακχαρίτες και πολυπεπτίδια που προάγουν τη φυσική σύνθεση συνδετικού ιστού συμβάλλοντας στην δερματική αναδόμηση και ανανέωση, argan oil που συμβάλλει στην σύσφιξη και αύξηση της ελαστικότητας.

Ο συνδυασμός των παραπάνω δραστικών συστατικών βοηθά στην ενυδάτωση, σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας, αυξάνει την ελαστικότητά της δίνοντας φωτεινότητα και λάμψη. Οι λεπτές γραμμές και οι πόροι μειώνονται, η επιδερμίδα καταπραΰνεται και προστατεύεται από τις καθημερινές επιθέσεις του περιβάλλοντος.

4 σημαντικά αποτελέσματα της θεραπείας χρυσού

01

Ανάπλαση του δέρματος

02

Διέγερση παραγωγής κολλαγόνου.

03

Ενίσχυση δομής κυτταρικών μεμβρανών

04

Το δέρμα επανακτά την ελαστικότητά του

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 40-50 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 1 φορά / μήνα
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
Περισσότερες θεραπείες προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!