MultiShape

*Διαθέσιμη θεραπεία στο Met Cosmetic Λευκάδας

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας – MultiShape

Η κυτταρίτιδα αποτελεί για τη γυναίκα ένα μόνιμα ανοιχτό μέτωπο, αφού δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος οριστικής αντιμετώπισής της. Αντιθέτως η ήπια κατακράτηση υγρών αποτελεί φυσιολογική κατάσταση σε μία υγιή γυναίκα σε γόνιμη περίοδο με κανονικό κύκλο.

Αν μία γυναίκα δεν εμφανίζει επιδερμίδα με όψη φλοιού πορτοκαλιού σε κανένα σημείο του σώματός της όταν στέκεται όρθια, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόβλημα κυτταρίτιδας. Αν η όψη φλοιού πορτοκαλιού γίνεται μόνο προκλητά, με πίεση δηλαδή του δέρματος με τα δάχτυλα, τότε μιλάμε για τη φυσιολογική κατακράτηση υγρών που έχει κάθε γυναικείο σώμα λόγω του φυσιολογικού ορμονικού κύκλου.

Επομένως μιλάμε για κυτταρίτιδα μόνο αν η όψη φλοιού πορτοκαλιού εμφανίζεται από μόνη της όταν στεκόμαστε όρθιες.

Τι κάνει το MultiShape απέναντι στην κυτταρίτιδα;

Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα.

Το MultiShape είναι κατάλληλο για κάθε τύπο κυτταρίτιδας ή ακόμη και για προληπτική θεραπεία. Πραγματοποιεί ένα δυνατό και αποτελεσματικό μασάζ κυτταρίτιδας στην πάσχουσα περιοχή ενώ συγχρόνως βάλει το δέρμα και το υπόδερμα με πολλαπλής πόλωσης ραδιοσυχνότητες.

Με τον τρόπο αυτό αποσυμφορεί την περιοχή, “ξεπλένει” από τις τοξίνες, προκαλεί λιποδιάλυση καταστρέφοντας τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, και αυξάνει τοπικά την κυκλοφορία.

Πληροφορίες θεραπείας

Στο τέλος της εφαρμογής, το δέρμα έχει έντονη ερυθρότητα η οποία υποχωρεί σταδιακά σε λίγες ώρες, ενώ η τοπική θερμοκρασία έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ανάλογα με την ένταση της θεραπείας και το μέγεθος του προβλήματος, η εφαρμογή μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο ευχάριστη. Σε κάθε περίπτωση ο θεραπευτής φροντίζει για τη μέγιστη άνεση του επισκέπτη παραμετροποιώντας τα δεδομένα εφαρμογής του μηχανήματος.

Οφέλη θεραπείας Multishape

  • Οι συχνότητες RF 20 MHz παρέχουν βελτιστοποιημένα κλινικά αποτελέσματα μέσω ανώτερου ελέγχου θεραπείας, στόχευσης ακριβείας και ευρύτερης δερματικής διείσδυσης, καθώς και πιο ασφαλή και άνετα.

  • Η ισχύς ραδιοσυχνοτήτων στοχεύει σε διάφορες περιοχές του σώματος, από τις πιο παχιές δερματικές ζώνες έως τις πιο ευαίσθητες περιοχές, καθώς επίσης ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

  • Η ενσωματωμένη λειτουργία θεραπείας κενού λειτουργεί με την ισχύ ραδιοσυχνοτήτων για να αυξήσει τη ροή του αίματος, τη λεμφική παροχέτευση, να διεγείρει τον μεταβολισμό για να συρρικνώσει τους θαλάμους λίπους και να σπάσει τους διασταυρούμενους δεσμούς κολλαγόνου.

  • Το καινοτόμο, ενσωματωμένο σύστημα ψύξης διασφαλίζει ότι οι θεραπείες είναι ασφαλείς με ελάχιστη ενόχληση. Επιτρέπει την αποτελεσματική θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος και των ραγάδων.
Οφέλη Θεραπείας Multishape

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30-40 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2 εφαρμογές την εβδομάδα.
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται 10-20 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες
Συχνές Ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα του MultiShape είναι άμεσα ορατά λόγω της διπλής του δράσης (έντονη μάλαξη + πολλαπλής πόλωσης ραδιοσυχνότητες) και εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος. 

 

Συνήθως απαιτούνται 10-20 συνεδρίες ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Εφαρμογές 2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δούμε έντονη μείωση της κυτταρίτιδας.
Καμία τεχνολογία με κανένα μηχάνημα ή μέσο δεν μπορεί να προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα απέναντι στην κυτταρίτιδα. Εφόσον εξαφανιστεί το πρόβλημα στο τέλος των εφαρμογών θα πρέπει να διορθώσουμε λάθη και κακές συνήθειες που οδήγησαν στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Μόνο με τον τρόπο αυτό το πρόβλημα θα υποχωρήσει μόνιμα.
Περισσότερες θεραπείες για Σύσφιξη

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

met cosmetic medical awards laser αποτρίχωση F.A.Q
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Πάτρα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000
Πλαστική Χειρουργική - Δερματολογία - Αποτρίχωση Laser

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!