Miha Bodytec EMS

Το Miha Bodytec είναι η κορυφαία προπονητική μονάδα στον χώρο της ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS) που γυμνάζει ταυτόχρονα όλες τις μυικές ομάδες μέσα σε 20 λεπτά.

 • Προπονεί και ενδυναμώνει τους μύες του ανθρώπινου σώματος μέσω της Ηλεκτρομυοδιέγερσης (ΕΜS).
 • Μέσω των διαφορετικών συχνοτήτων που παράγει και των αντίστοιχων προγραμμάτων που διαθέτει, δύναται να εκγυμνάσει τους μύες.
 • Αποτελεί εναλλακτική τεχνική προπόνησης των μυών του ανθρώπινου σώματος.

Προφέρει:

> Εξοικονόμηση χρόνου

Ιδανικός Τρόπος Εκγύμνασης για εκείνους που ο ελεύθερος τους χρόνος μέσα στην εβδομάδα είναι περιορισμένος αφού η διάρκεια της προπόνησης είναι μόνο 20 λεπτά, μια φορά την εβδομάδα και αντιστοιχεί σε 180 λεπτά συμβατικής άσκησης.

> Γρήγορα αποτελέσματα για απώλεια λίπους, σύσφιξη και μυική ενδυνάμωση

Βελτίωση της σύσφιξης και της μυϊκής δύναμης σε όλο το σώμα μέσω του ηλεκτρικού ερεθίσματος που ενεργοποιεί τις μυϊκές ίνες σε ποσοστό 95%, σε αντίθεση με τον συμβατικό τρόπο εκγύμνασης όπου το ποσοστό ενεργοποίησης των μυών φτάνει το 55%.

> Θεραπευτική Γυμναστική

Μηδενικός κίνδυνος τραυματισμού καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης ενεργοποιούνται ταυτόχρονα οι πρωταγωνιστές και οι ανταγωνιστές μύες, ενώ δουλεύει χωρίς την ύπαρξη πραγματικού βάρους δίχως επιβάρυνση του σώματος αποφεύγονατας μυοσκελετικές κακώσεις

Ιδανικό άσκηση για:

 • πολυάσχολους επαγγελματίες που δεν έχουν καθόλου χρόνο

 • άτομα που επιθυμούν να αθληθούν

 • άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και ευεξία

 • αθλητές υψηλών επιδόσεων και επιθυμούν να αυξήσουν τις αγωνιστικές τους επιδόσεις

 • υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος σε συνδυασμό με τη μείωση του ποσοστού λίπους

 • άτομα με προβλήματα στην πλάτη, στη μέση και στις ορθώσεις

Εμπιστεύσου τους ειδικούς ιατρούς

Πλεονεκτήματα

 • Σχηματισμός και γράμμωση των μυών
  Οι μυϊκές ομάδες διεγείρονται σε ποσοστό ακόμη και 95% σε σχέση με αυτό που μπορεί να πετύχετε από μόνοι σας με την συμβατική γυμναστική. Ανάλογα με την ένταση και το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε μπορείτε να πετύχετε καλύτερη γράμμωση χτίζοντας μυς κάνοντας τους παράλληλα πιο αποδοτικούς!
 • Μείωση λίπους
  Η προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση αποτελεί την καλύτερη λύση για την απομάκρυνση του λίπους. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές, όπως η μέση, οι γοφοί ή οι μηροί!
 • Μείωση του πόνου
  Οι μυοσκελετικοί πόνοι αποτελούν την πιο συχνή πάθηση σε έναν μέσο άνθρωπο. Μία από τις βασικές αιτίες είναι η μυϊκή ανισορροπία στον κορμό συνέπεια της κακής στάσης και του καθιστικού τρόπου ζωής. Με την ηλεκτρική διέγερση ενδυναμώνουν τα βαθύτερα στρώματα της ομάδας των μυών του κορμού, η οποία βοηθάει στην εξάλειψη του πόνου της πλάτης καθώς αυτοί οι βαθύτεροι μύες είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν με συμβατικές προπονητικές μεθόδους.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Miha Bodytec EMS

 • Μέσος χρόνος: 20 λεπτά
 • Προτεινόμενη συχνότητα: Προτείνονται 1-2 φορές / εβδομάδα.
 • Τεχνολογία: Miha Bodytec - Made in Germany
 • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
 • Διαθέσιμο: Ζάκυνθος
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα laser μας είναι 4ης γενιάς και δρουν επιλεκτικά στο θύλακα της τρίχας χωρίς καμία παρενέργεια και με απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα και τον ίδιο τον οργανισμό μας.

Το Miha Bodytec στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα βαθιά στους μύες, προκαλώντας σύσπαση, και έτσι γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα χωρίς κανένα κίνδυνο τραυματισμού.

Σύμφωνα με τη γενική φυσική κατάσταση, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής, μετά από 4-5 συνεδρίες τα αποτελέσματα σταδιακά αρχίζουν να φαίνονται. Μετά από 1 μήνα: εσείς παρατηρείτε τη διαφορά. Μετά από 2 μήνες: οι φίλοι σας παρατηρούν τη διαφορά. Μετά από 3 μήνες όλοι παρατηρούν τη διαφορά.

Το Miha Bodytec είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε από 18 ετών.

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου