Καθαρισμός Προσώπου Πάτρα

Ανάκτησε τη φρεσκάδα του δέρματός σου

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου Πάτρα

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η πιο αποτελεσματική ιατρική μέθοδος καθαρισμού και αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου για ένα δέρμα καθαρό και ανανεωμένο και μια επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη. Κανείς δεν πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτά όταν μπορεί να έχει το ιδανικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα του με ένα βαθύ καθαρισμό πρόσωπο

Καθαρισμός Προσώπου στη Πάτρα

Ενυδάτωση Προσώπου βαθύς καθαρισμός προσώπου

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί μια από τις πιο συχνές και βασικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και αποδεικνύεται ζωτικής σημασίας για την υγιή όψη της επιδερμίδας. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αναλαμβάνει να απομακρύνει από το δέρμα του προσώπου τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα που προκαλούν αφυδάτωση, λιπαρότητα και ανεπιθύμητη γυαλάδα.  

Ο μη καθημερινός καθαρισμός του προσώπου μας, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το μακιγιάζ κάνουν ένα δέρμα κουρασμένο, θαμπό ή “βαρύ”, αντανακλώντας μια ταλαιπωρημένη εικόνα που αλλοιώνει τη φυσική ομορφιά μας.

Πριν την εφαρμογή του καθαρισμού προσώπου

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, εξειδικευμένος συνεργάτης εξετάζει τον/την ασθενή, ακολουθώντας αυστηρά το πρωτόκολλο που έχει οριστεί από τον δερματολόγο της ομάδας μας. Με αυτό τον τρόπο, γίνεται ασφαλής διάγνωση του προβλήματος και χρησιμοποιείται η κατάλληλη μέθοδος για κάθε δέρμα.
Ενυδάτωση Προσώπου cosmetics
καθαρισμός προσώπου Πώς γίνεται ο καθαρισμός προσώπου

Πώς γίνεται ο καθαρισμός προσώπου

Μετά την εξέταση, η αισθητικός αναλαμβάνει τη θεραπεία. Η διαδικασία του καθαρισμού διαρκεί περίπου 1,5 ώρα στο σύνολό της, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το πόσο έντονα είναι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί σε αυτό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βήματα της θεραπείας

Ποια είναι τα οφέλη;

Εκτός από τη βελτίωση της υγιεινής, ο βαθύς καθαρισμός προσώπου συνδέεται με μία σειρά από οφέλη, όπως:

• Απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων
• Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
• Λείανση της επιδερμίδας
• Βελτίωση της απορροφητικότητας του δέρματος
• Ενυδάτωση και λάμψη στο πρόσωπο
καθαρισμός προσώπου Ποια είναι τα οφέλη του καθαρισμού προσώπου

Καθαρισμός Προσώπου Πάτρα

Βήματα θεραπείας

καθαρισμός προσώπουΓια 20′ χρησιμοποιούμε την ειδική συσκευή βαπέρ. Το βαπέρ χρησιμοποιεί καθαρό, απιονισμένο νερό, χωρίς άλατα για να παράξει τον ατμό ενώ ταυτόχρονα προσελκύει και το όζον. Η θερμότητα του ατμού προκαλεί την διαστολή των πόρων της επιδερμίδας και καθώς ο ιδρώτας αποβάλλει τις τοξίνες, έχουμε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.  Ο ατμός περνάει από μια UV λάμπα που τον ιονίζει, πράγμα που συμβάλλει στην αντισηψία και στην προστασία των πόρων από μικρόβια και βακτήρια

καθαρισμός προσώπουΣε αυτό το στάδιο, απομακρύνουμε από την επιδερμίδα τα άσπρα και τα μαύρα στίγματα (φαγέσωρες), την κεχριά, τις κύστες, το σμήγμα, τη σκόνη και τους ρύπους με ιδιαίτερη προσοχή και πάντα σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής.

καθαρισμός προσώπουΑκολουθούν τα υψίσυχνα, που με τη χρήσης ρεύματος υψηλής συχνότητας καυτηριάζουν ήπια το δέρμα και τους πόρους, ώστε να περιορίσουμε την πιθανότητα επιμόλυνσης και ερεθισμού.

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε ενυδατική μάσκα (ανάλογα με τον εκάστοτε τύπο δέρματος, με σκοπό τη μείωση των ερεθισμών και της ερυθρότητας).

Στο τελικό στάδιο εφαρμόζουμε ενυδατική καταπραϋντική κρέμα & αντηλιακή προστασία.

Το δέρμα μας πλέον είναι ικανό να αναπνεύσει και να λειτουργήσει σωστά, καθώς πλέον επιτρέπουμε στο δέρμα να έχει τη μέγιστη δράση των προϊόντων περιποίησης.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Θα παρατηρήσετε έναν ελαφρύ ερεθισμό για τις επόμενες ώρες.

Δερματολογικός Καθαρισμός προσώπου

Ο Δερματολογικός Καθαρισμός προσώπου είναι μια διαδικασία δύο σταδίων που συνδυάζει Βαθύ Καθαρισμό με ατμό και Δερμοαπόξεση.

 

Ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό βοηθά στη διάνοιξη των πόρων και στην απομάκρυνση του σμήγματος, της λιπαρότητας και άλλων ρύπων από το δέρμα.

 

Η δερμοαπόξεση είναι μια μηχανική απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και διεγείρει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων αποκαλύπτοντας μια πιο φωτεινή και λεία επιδερμίδα.

 

Μαζί, αυτές οι θεραπείες μας δίνουν μια καθαρή, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Δες τις Προσφορές για Καθαρισμό Προσώπου στη Πάτρα

Αποτελέσματα Θεραπείας Καθαρισμού Προσώπου: Πριν & Μετά

καθαρισμός προσώπου
καθαρισμός προσώπου
Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την θεραπεία

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 90 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 1 φορά ανά τρίμηνο, ανάλογα τον τύπο του δέρματος
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 3 μήνες
Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Καθαρισμός Προσώπου Πάτρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καθαρισμός Προσώπου Πάτρα

Όταν γίνεται από δερματολόγο και εξειδικευμένο προσωπικό, τότε τηρούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το αποτέλεσμα είναι το ιδανικό.Αν υπάρξει κοκκίνισμα, φεύγει μέσα σε λίγες ώρες.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής. Είναι η θεραπεία προσώπου που μπορούμε να τη συνδυάσουμε πριν, μετά ή και κατά τη διάρκεια της τοπικής ή συστηματικής αγωγής.

Με τη θεραπεία αυτή μπορούμε να επέμβουμε δραστικά στο δέρμα και να το αποσυμφορήσουμε από το υπερβολικό σμήγμα ώστε να μη δημιουργούνται περεταίρω φλεγμονές στην επιδερμίδα. Επίσης κάθε βλάβη στην επιδερμίδα την αντιμετωπίζουμε προσεκτικά και πάντα εξειδικευμένα. Άρα, ο βαθύς καθαρισμός όχι μόνο δεν επιδεινώνει την κατάσταση της ακμής αλλά αντιμετωπίζει και προλαμβάνει την εξέλιξη της.

Φυσικά. Τους καλοκαιρινούς μήνες και λόγω της υψηλής, το δέρμα μας συγκεντρώνει πιο γρήγορα σμήγμα.
 
Αφού γίνει η θεραπεία τους καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα, κατά τις 3 πρώτες ημέρες.

Η διάρκεια εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος. Σε γενικές γραμμές, το κανονικό δέρμα έχει ανάγκη για βαθύ καθαρισμό 1 φορά τον χρόνο, το μικτό δέρμα 2-3 φορές τον χρόνο, το λιπαρό δέρμα κάθε 2 μήνες και το ακνεϊκό δέρμα με φαγεσωρική ακμή κάθε 1-1,5 μήνα – μέχρι να αποκατασταθεί η ακμή.

Τις πρώτες ώρες μετά τον καθαρισμό, συστήνουμε να αποφύγεις την έκθεση στον ήλιο. Επίσης, για 48 ώρες θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα του προσώπου, μέχρι να κλείσουν και πάλι οι πόροι του δέρματος (για παράδειγμα χρησιμοποιούμε καθαρή μαξιλαροθήκη, πλένουμε τα χέρια μας πριν αγγίξουμε το πρόσωπό, καθαρίζουμε τα εργαλεία μακιγιάζ κτλ). Απόφυγε επίσης την έντονη εφίδρωση που μπορεί να προκαλέσει έξτρα ερεθισμό και για τις πρώτες 24 ώρες δεν χρησιμοποιούμε μέικ-απ. Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου πρέπει να γίνεται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό. 

Περισσότερες θεραπείες προσώπου

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!