Αποτρίχωση Apilus

Σε αρκετές περιπτώσεις ο συνδυασμός δύο μεθόδων αποτρίχωσης είναι αυτός που θα σας χαρίσει τα μέγιστα αποτελέσματα στο μικρότερο χρόνο. Η επιλογή της ιδανικής για κάθε περίπτωση θεραπείας γίνεται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά της τριχοφυΐας (χρώμα, είδος τρίχας, φωτότυπος κ.λπ.).

Τι είναι η αποτρίχωση apilus ;

Η ηλεκτρική αποτρίχωση  είναι μια κλασσική δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης. Eφαρμόζεται με επιτυχία για πάνω από έναν αιώνα. Ακόμη και σήμερα αποτελεί μια μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση. Είναι ιδανική για  για λευκές τρίχες και μικρές περιοχές του προσώπου.

Πως δρα και τι επιτυγχάνει η ηλεκτρική αποτρίχωση;

Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Τα κύτταρα αυτά είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη της.  Η τεχνική γίνεται με μια πολύ λεπτή αποστειρωμένη βελόνα στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος σε αυτόν.

Η σύγχρονη τεχνολογία θέλοντας να εξελίξει τη θεραπεία και να την κάνει περισσότερο αποτελεσματική, γρήγορη και ανώδυνη, δημιούργησε τη μέθοδο Apilus. H Apilus είναι μία συσκευή ηλεκτρικής αποτρίχωσης που συνδυάζει την κλασική μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης με την καινοτομία.

Απευθύνεται σε όλα τα δέρματα;

Ναι! Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!