Νέα

fractional laser

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Τι είναι;

Η μεσοθεραπεία είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής ενέσιμη θεραπεία που αφορά την έγχυση ουσιών στο μεσόδερμα, δηλαδή στους ιστούς που βρίσκονται κάτωθεν της επιδερμίδας. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’60 από τον Γάλλο θεραπευτή Dr. Michel Pistor ενώ από το 1987 χρησιμοποιείται στην ιατρική και ως επί το πλείστον στην αισθητική δερματολογία με κύριο στόχο την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. 

Τι μας προσφέρει;

Στις ημέρες μας η μεσοθεραπεία συνεχώς κερδίζει έδαφος καθώς πέρα από την πρόληψη της γήρανσης χρησιμοποιείται για την μείωση των λεπτών ρυτίδων και των ουλών της ακμής καθώς και για την ενυδάτωση. Ειδικά για όσους επιζητούν ένα εντυπωσιακό, άμεσα ορατό αποτέλεσμα λάμψης και αναζωογόνησης, η μεσοθεραπεία αποτελεί τη θεραπεία εκλογής.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Από την πρώτη κιόλας θεραπεία παρατηρείται βελτίωση της υφής του δέρματος, για τη διατήρηση όμως του αποτελέσματος απαιτούνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες των 3-4 συνεδριών με μεσοδιαστήματα των 20-30 ημερών και μετά ανά 2-3 μήνες. Ωστόσο ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας το πρωτόκολλο εξατομικεύεται.

Αποθεραπεία

Η θεραπεία είναι καλά ανεκτή, καθώς λαμβάνουμε όλα τα μέτρα ελαχιστοποίησης της ενόχλησης ενώ ήπιος ερεθισμός του δέρματος παραμένει για ένα 24ωρο συνήθως. Δεν υπάρχουν επιπλοκές παρά μόνο ίσως λίγες μικρές μελανιές από τους νυγμούς της βελόνας οι οποίες υποχωρούν τις επόμενες ημέρες.

Τι περιέχει;

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Τα χρησιμοποιούμενα διαλύματα έχουν έγκριση για ενέσιμη χορήγηση και είναι κατά κανόνα ασφαλή. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται, καθώς ελάχιστα έχουν επίσημη έγκριση και πιστοποίηση για τη χρήση που προορίζονται. Στο Ιατρείο μας, επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τα ασφαλέστερα και πιο αποτελεσματικά υλικά μεσοθεραπείας, ώστε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Γράφει η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Dr Άρια Στραβοδήμου MD, MSc, PhD,

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Πολυϊατρείου MET COSMETIC.

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου