Ρινοχειλικές ρυτίδες: Πώς αντιμετωπίζονται;

Ρινοχειλικές είναι οι λεπτές κάθετες ρυτίδες που σχηματίζονται στην περιοχή ανάμεσα στη μύτη και τα χείλια. Αναφέρονται και ως «ρυτίδες καπνιστού», αφού εμφανίζονται συχνότερα σε καπνιστές εξαιτίας του συχνού σουφρώματος των χειλιών γύρω από το τσιγάρο.  Ενώ αυτές οι ρυτίδες αποτελούν αναπόφευκτο μέρος της διαδικασίας γήρανσης, υπάρχουν τρόποι να μειώσετε την εμφάνισή τους.

1. Η χρήση κρέμας ρετινόλης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των ρινοχειλικών πτυχών. Αυτός ο τύπος κρέμας διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο βοηθά να γεμίσουν οι ρυτίδες και να τις κάνουν λιγότερο αισθητές.

2. Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση δερματικών fillers. Αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη για όσους θέλουν να μειώσουν τις ρυτίδες γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα δερματικά fillers υαλουρονικού εγχέονται απευθείας στις ρυτίδες, γεμίζοντας τις και καθιστώντας τις λιγότερο ορατές.

3. Τέλος, η ανάπλαση του δέρματος με Fractional Laser μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των ρινοχειλικών ρυτίδων. Βοηθά στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και στη σύσφιγξη του δέρματος, συμβάλλοντας στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Ανεξάρτητα από την επιλογή θεραπείας που θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να θυμάστε να φοράτε αντηλιακό και να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας καθημερινά. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του δέρματός σας και θα κρατήσει μακριά τις ρυτίδες.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!
MET 01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

credit cards

Πάτρα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

Καλάθι αγορών

Κλείσιμο

Συνδεθείτε

Κλείσιμο