Νέα

Πρωτοβουλία του Met Cosmetic για τη στήριξη των πληγέντων από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία

Η ιατρική εταιρεία Met Cosmetic (IASSIS COSMETIC Ε.Ε), με αίσθημα ευθύνης, μετά τους ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βορειοδυτική Συρία στις 6 Φεβρουαρίου, συνέδραμε στο έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, που ήδη υποστηρίζουν τον πληθυσμό της βορειοδυτικής Συρίας και έχουν κινητοποιήσει τις ομάδες τους μαζί με τοπικούς εταίρους για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες στην περιοχή.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα άμεσα υποστήριξαν 23 δομές υγείας στις επαρχίες Idlib και Aleppo, δωρίζοντας ιατρικά κιτ έκτακτης ανάγκης και υποστηρίζοντας τις δομές αυτές με ιατρικό προσωπικό για την ενίσχυση των ομάδων τους. Επιπλέον, έχουν δωρίσει κουβέρτες και απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης στους εκτοπισμένους πληθυσμούς στη βορειοδυτική Συρία. Το επίπεδο των ζημιών στην περιοχή είναι τεράστιο, καθώς έχουν καταστραφεί εκατοντάδες σπίτια, αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους άστεγους. Τις τελευταίες τρεις ημέρες χιονίζει και ο κόσμος παραμένει έξω με τον φόβο νέων μετασεισμών που συνεχίστηκαν όλη την ημέρα.

Σας καλούμε όλους να κάνετε το ίδιο και να ενισχύσετε το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που καθημερινά βοηθούν, όπου υπάρχει ανάγκη. Βοηθήστε τους να είναι σταθερά στην πρώτη γραμμή. 

Κάντε τη δωρεά σας εδώ: https://msf.gr/epeigon

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου