αυτόλογη μεσοθεραπεία

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Τι είναι;

Η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία αποτελεί μια νέα, επαναστατική θεραπεία, η οποία χρησιμοποιεί ως υλικό κύτταρα και συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία από πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, κύτταρα που έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες. Αυτοί με τη σειρά τους οδηγούν την αποτελεσματική και ταχύτατη αναγέννηση των ιστών. Ο στόχος δεν είναι το άμεσο γέμισμα των ρυτίδων αλλά η διέγερση των ινοβλαστών οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και άλλων παραγόντων (ελαστίνη, γλυκοπρωτείνες κτλ ) που ευθύνονται για την αναγέννηση και ενυδάτωση του δέρματος.

Ποια τα αποτελέσματα;

Εφαρμόζοντας αυτή τη θεραπεία διορθώνουμε τις λεπτές και βαθιές ρυτίδες αλλά και τις ρυτίδες έκφρασης, τόσο σε πρόσωπο, όσο σε λαιμό, ντεκολτέ και χέρια, ενυδατώνουμε το δέρμα, βελτιώνουμε τις ουλές της ακμής και προλαμβάνουμε την γήρανση του δέρματος. Αυτή η θεραπεία επίσης αποτελεί μια θεραπευτική επιλογή στην ανδρογενετική αλωπεκία ανδρών και γυναικών με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Αρχικά λαμβάνουμε μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή από το οποίο λαμβάνουμε το πλάσμα με φυγοκέντριση, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες.  Συνήθως χρειάζονται τρεις συνεδρίες, με ένα μεσοδιάστημα του ενός μηνός μεταξύ τους και μετά το αποτέλεσμα διατηρείται με μια συνεδρία ανά έξι μήνες.

Γράφει η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Dr Άρια Στραβοδήμου MD, MSc, PhD,

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Πολυϊατρείου MET COSMETIC.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

MET 01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

credit cards

Πάτρα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000
Sign in

No account yet?