αυτόλογη μεσοθεραπεία

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Τι είναι;

Η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία αποτελεί μια νέα, επαναστατική θεραπεία, η οποία χρησιμοποιεί ως υλικό κύτταρα και συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία από πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, κύτταρα που έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες. Αυτοί με τη σειρά τους οδηγούν την αποτελεσματική και ταχύτατη αναγέννηση των ιστών. Ο στόχος δεν είναι το άμεσο γέμισμα των ρυτίδων αλλά η διέγερση των ινοβλαστών οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και άλλων παραγόντων (ελαστίνη, γλυκοπρωτείνες κτλ ) που ευθύνονται για την αναγέννηση και ενυδάτωση του δέρματος.

Ποια τα αποτελέσματα;

Εφαρμόζοντας αυτή τη θεραπεία διορθώνουμε τις λεπτές και βαθιές ρυτίδες αλλά και τις ρυτίδες έκφρασης, τόσο σε πρόσωπο, όσο σε λαιμό, ντεκολτέ και χέρια, ενυδατώνουμε το δέρμα, βελτιώνουμε τις ουλές της ακμής και προλαμβάνουμε την γήρανση του δέρματος. Αυτή η θεραπεία επίσης αποτελεί μια θεραπευτική επιλογή στην ανδρογενετική αλωπεκία ανδρών και γυναικών με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Αρχικά λαμβάνουμε μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή από το οποίο λαμβάνουμε το πλάσμα με φυγοκέντριση, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες.  Συνήθως χρειάζονται τρεις συνεδρίες, με ένα μεσοδιάστημα του ενός μηνός μεταξύ τους και μετά το αποτέλεσμα διατηρείται με μια συνεδρία ανά έξι μήνες.

Γράφει η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Dr Άρια Στραβοδήμου MD, MSc, PhD,

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Πολυϊατρείου MET COSMETIC.

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου