ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassage βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ένας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, παρέχει πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.

Η θεραπεία που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική, δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος που στοχεύουμε. Η LPG είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A) για την κυτταρίτιδα και τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος .

ΣΤΟΧΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

• ανακατανομή του λίπους
• σμίκρυνση λιποκυττάρων
• λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
• μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)
• λείανση κυτταρίτιδας
• σύσφιξη σώματος

ΠΟΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ENDERMOLOGIE

H δράση της είναι διπλή α)Mηχανοποίηση και β)Κινητοποίηση με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Μέσω της τεχνολογίας IMR (IndependentMotorizedRollers) – κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας. Δεκάδες κλινικές έρευνες, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν αποδείξει πως η ανεξάρτητη φορά και η ταχύτητα των κυλίνδρων είναι αυτή η οποία επιτυγχάνει να μηχανοποιήσει και να κινητοποιήσει το συνδετικό ιστό σε επιφανειακό επίπεδο , εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή, το Επιφανειακό Παγιδευμένο Λίπος. Η αρνητική εισρόφηση (σε πολλαπλά επίπεδα, με βάση την ποιότητα του ιστού) φέρνει απλά τον ιστό μεταξύ των 2 κυλίνδρων. Η αποσυμπίεση της περιοχής, η ομαλοποίηση της φλούδας του πορτοκαλιού, η ελαστικοποίηση των διαφραγμάτων και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας οφείλεται στον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο κίνησης των κυλίνδρων.

Η Endermologie περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας (Keymodule) με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος με απόλυτο φυσικό τρόπο, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων. Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, το Keymolude υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο.

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ

Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται , έπειτα, στις προβληματικές περιοχές. Κάθε θεραπεία Endermologie διαρκεί περίπου 35 -40 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Χρειάζονται τουλάχιστον 12-16 συνεδρίες σε διάστημα περίπου 2 μηνών, αλλά μπορούμε να έχουμε εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες 5-6 κιόλας συνεδρίες. Μ ε την πρόοδο, όμως, της θεραπείας τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται, έως ότου φτάσουμε στο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.

ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ

Ασφαλώς. Ακόμα και αν οι άνδρες δεν είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη κυτταρίτιδας, μπορεί να έχουν χαλαρό δέρμα, ή παγιδευμένο λίπος κάτω από το δέρμα, που μπορεί να βελτιωθεί με τις θεραπείες. Η κλινική εμπειρία έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα για τις προβληματικές περιοχές, όπως η «λαβές αγάπης» και χαλαρός θωρακικός ιστός. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τονωτικό-συσφιγκτικό του δέρματος, γι ‘αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία του δέρματος μετά την απώλεια βάρους που οδήγησε σε χαλαρότητα.

Δείτε τώρα τιμές για τις Θεραπείες Σώματος