Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2022

Σύσφιγξη & Αντιγήρανση Profhilo

Το πρώτο μη μόνιμο filler με insta αποτέλεσμα!

Τα fillers είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς μεθόδους σύσφιξης και αντιγήρανσης. Με τη χρήση τους σε στοχευμένα σημεία στο πρόσωπο, «γεμίζουμε» με υαλουρανικό οξύ τις επιθυμητές περιοχές, ώστε να μειώνουμε τις ρυτίδες και να προσδίδουμε την επιθυμητή συμμετρία στα χαρακτηριστικά του προσώπου.  Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας fillers, μπορούμε όχι μόνο να επαναφέρουμε τη νεανική όψη σε ένα ώριμο πρόσωπο, αλλά και να το διαμορφώσουμε με μη επεμβατικό τρόπο. 

Το μειονέκτημα των περισσότερων fillers είναι πως η τοποθέτησή τους είναι μόνιμη, καθώς το υλικό που χρησιμοποιείται δεν απορροφάται από τους ιστούς και με την πάροδο του χρόνου μεταναστεύει σε άλλες περιοχές του προσώπου. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλη διάρκεια και μπορεί να είναι εντυπωσιακό, όμως η διατήρησή του απαιτεί την αφαίρεσή του με την αντίστροφη μέθοδο και την επανατοποθέτησή του.

Σύσφιξη και Αντιγήρανση Profhilo, εφαρμογή

Τί είναι η θεραπεία Profhilo®;

H θεραπεία Profhilo αποτελει μία από τις πιο πρόσφατες και επαναστατικές καινοτομίες στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από περιπτώσεις με ορατά σημάδια γήρανσης και ουλές ακμής έως και νεαρές ηλικίες που επιθυμούν μία φυσική ενίσχυση των χαρακτηριστικών του προσώπου. 

Πώς λειτουργεί το Profhilo;

Με τη χρήση μίας σταθεροποιημένης μορφής υαλουρανικού οξέως διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος, ενισχύοντας τη φυσική ανανέωσή του. Με την έγχυση του Profhilo στην επιδερμίδα ενεργοποιούνται τέσσερις διαφορετικοί τύποι ελαστίνης που βελτιώνουν την υγεία και εμφάνιση των ιστών. Έτσι η επιδερμίδα επανακτά την ελαστικότητα και τη λάμψη της, ενώ οι ρυτίδες «γεμίζουν» και λειαίνονται. 

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας Profhilo;

Η θεραπεία Profhilo συνίσταται στις περιοχές που εμφανίζουν την εντονότερη χαλάρωση όπως είναι τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος και το ντεκολτέ. Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη. Ένα διακριτικό τσίμπημα διάρκειας έως 20 δευτερολέπτων αρκεί για να αποκτήσετε εντυπωσιακό αποτέλεσμα για περίπου έναν ολόκληρο χρόνο.

profhilo διαδικασία εφαρμογής

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους ιατρούς

6 αποτελέσματα της θεραπείας Profhilo®

01

Σφριγηλότητα και ελαστικότητα

02

Λείανση των σημαδιών γήρανσης

03

Ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας

04

Κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση

05

Αποκατάσταση ουλών ακμής και εγκαυμάτων

06

Αναπλήρωση όγκου

Πληροφορίες θεραπείας

  • Σύντομη θεραπεία διάρκειας έως 20 λεπτά
  • Ανώδυνη εφαρμογή με χρήση πολύ λεπτής βελόνας και τοπικής αναισθητικής κρέμας
  • Άμεσα αποτελέσματα με εκτιμώμενη διάρκεια ενός έτους
  • Προτεινόμενη συχνότητα: 2 δόσεις εντός 40 ημέρων
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo® απαιτούνται συνηθέστερα 2 συνεδρίες.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 8η εβδομάδα και περιλαμβάνουν τη σύσφιξη της επιδερμίδας, τη λείανση των ρυτίδων και την αποκατάσταση του όγκου στο δέρμα. Τα αποτελέσματα διαρκούν εώς και 1 έτος.

Όχι, δεν υπάρχουν παρενέργειες στη συγκεκριμένη θεραπεία. Ενδέχεται να παρατηρηθεί ένα ελαφρύ οίδημα στις περιοχές της έγχυσης, το οποίο όμως υποχωρεί εντός 24 ωρών.

To Profhilo® είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και πραγματοποιείται συνήθως σε άτομα άνω των 30, είτε ως πρόληψη είτε ως θεραπεία.

Υαλουρονικό Θεραπεία Ομορφιάς, υαλουρονικο οξύ
profhilo πριν μετά
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Μάθε περισσότερα για την Αντιγήρανση Profhilo!

Δερματολόγοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες είναι εδώ για να λύσουν κάθε απορία ή να προγραμματίσουν τα ραντεβού σου!