μαύρισμα αποτρίχωση laser

Και το μαυρισμένο δέρμα έχει δικαίωμα στη Laser Αποτρίχωση!

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί αποτρίχωση σε μαυρισμένα δέρματα. Αγχώνονται, δυσανασχετούν και θεωρούν πως το μαυρισμένο δέρμα τους, καθιστά αδύνατη την αποτρίχωση τους. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, εφόσον υπάρχει λύση και αυτή ονομάζεται ‘’Soprano’’.  

Το Soprano, εκτός του ότι έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA),  απορροφά την ενέργεια από το χρωμοφόρο της μελανίνης του δέρματος μας. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους του δέρματος, ακόμα και στις πιο μαυρισμένες επιδερμίδες. Αποτελεί την μόνη μέθοδο, η οποία εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου και στην πιο έντονη ηλιοφάνεια. Απαλλάσσει από την τριχοφυΐα, αφήνει το δέρμα μαυρισμένο και λύνει όλες σας τις απορίες. 

Μετά από κάθε εφαρμογή, απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας, προς αποφυγή τυχόν εγκαυμάτων λόγω έκθεσης του ηλίου. Ηλιοθεραπεία, συνίσταται καλύτερα στο πέρας μιας εβδομάδας από την συνεδρία σας! 

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σας σταματήσει από την ηλιοθεραπεία σας μέχρι και την περιποίησή σας! Είμαστε δίπλα σας, να παρέχουμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα το καλύτερο για εσάς, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, καθώς διαθέτουμε εκτός από τα κορυφαία μηχανήματα laser Alexandrite, candela gentle lase pro, arion II και το Soprano ice diode laser! Λύσεις υπάρχουν και τα αποτελέσματα φαίνονται!

Μάθε περισσότερα για τα Met Advanced Lasers

Δες τις προσφορές Laser Αποτρίχωσης

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου