βαθύς καθαρισμός προσώπου

Τι να κάνω πριν από μια ενέσιμη θεραπεία

Το νούμερο ένα για την σωστή φροντίδα και περιποίηση του προσώπου είναι ο σωστός καθαρισμός. Ο καθαρισμός του προσώπου αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθονται νέα, γρηγορότερα. 

Καθώς μεγαλώνουμε όπως είναι φυσικό και με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα μας γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο, χάνει την ελαστικότητα του και εμφανίζεται η χαλάρωση. Για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της γήρανσης καθώς και για την αντιμετώπιση των ρυτίδων που μας ταλαιπωρούν, η λύση βρίσκεται στις κατάλληλες για κάθε ανάγκη του προσώπου, ενέσιμες θεραπείες. 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό και σύμφωνα πάντα με το ιατρικό πρωτόκολλο που ακολουθούμε, είναι στη διάθεσή σου να καλύψει κάθε σου ανάγκη.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, όπως και η θεραπεία της δερμοαπόξεσης, βοηθούν το πρόσωπο να λάμψει, να δείχνει ξεκούραστο και αδιαμφισβήτητα πιο φρέσκο και ανανεωμένο. Ανοίγουν οι πόροι, το πρόσωπο καθαρίζει σε βάθος από την υπερβολική έκκριση του σμήγματος και τους ρύπους, καθώς βελτιώνεται η οξυγόνωση των ιστών και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό! Οι θεραπείες αυτές, είναι απαραίτητο να προηγούνται των ενέσιμων θεραπειών, αφού διευκολύνουν την διείσδυση των προϊόντων στο πρόσωπο και έτσι γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική κάθε θεραπεία που ακολουθείται.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!
MET 01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

credit cards

Πάτρα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

Καλάθι αγορών

Κλείσιμο

Συνδεθείτε

Κλείσιμο