Νέα

womansummer

Ας “θωρακίσουμε” το πρόσωπο μας πριν το καλοκαίρι…

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η έκθεσή μας στον ήλιο θα γίνεται ολοένα και πιο αναπόφευκτη, θα πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και το δέρμα μας και να ‘’προλάβουμε’’ να προετοιμαστούμε μέχρι την άφιξή του.

Η περιποίηση του δέρματος  μας, δεν περιορίζεται ανάλογα με την εκάστοτε εποχή, αλλά είναι σίγουρα κριτικής σημασίας το καλοκαίρι.  Είναι μια υπόθεση που μας απασχολεί κάθε ώρα, κάθε λεπτό . Όλοι είμαστε όμορφοι αλλά θέλουμε να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφοι, ακόμα και τις φορές που ίσως να μην το πιστεύουμε τόσο. 

Η διάθεσή μας, μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Χαρίζοντας στον εαυτό μας, ένα από τα πιο απλά πράγματα, την φροντίδα αυτού, αυτομάτως η διάθεση φτάνει στα ύψη. Να μην ξεχνάτε πως τα απλά, είναι τα πιο όμορφα! 

Οι καταλληλότερες θεραπείες για να προετοιμάσουμε το πρόσωπο μας πριν την έκθεση μας στον ήλιο είναι η δερμοαπόξεση, ο βαθύς καθαρισμός προσώπου και η ενυδάτωση.

Στον χώρο μας, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, με τα απαραίτητα μηχανήματα και τις κατάλληλες θεραπείες, η περιποίηση του δέρματος σας, αποτελεί την βασική προτεραιότητά μας. Ειδικά τα πιο μαυρισμένα δέρματα, χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση και περιποίηση. Όλοι οι τύποι δέρματος, αντιμετωπίζονται με τον κατάλληλο τρόπο.

Αφεθείτε λοιπόν, απολαύστε τις στιγμές του καλοκαιριού χωρίς άγχος και φόβο και προσφέρετε στον εαυτό σας, αυτά τα  ‘’μικρά’’ που θα τον χαροποιήσουν. Εμείς είμαστε εδώ, να χαρούμε με την χαρά σας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου