Νέα

womans hand small

To Πάσχα τελείωσε… μαζί και οι ατασθαλίες

Οι διακοπές τέλειωσαν και η καθημερινότητα επέστρεψε! Δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις που πέρασε το Πάσχα και έγιναν κάποιες ατασθαλίες ενώ έρχεται καλοκαίρι. Το θέμα είναι τώρα, για να ισορροπηθεί όλη η διατροφική αυτή αλλαγή μας, να στοχεύσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει.

Το περιττό βάρος και η κυτταρίτιδα για να μπορέσουν να μας απαλλάξουν από οτιδήποτε μας απασχολεί, θα ήταν ιδανικό να συνδυαστούν με θεραπείες, ώστε να μας δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις και είναι εμφανή σε όλους τους τύπους δέρματος. Δημιουργείται από την συσσώρευση τοπικού και περιττού λίπους στον υποδόριο ιστό, καθώς και από την κατακράτηση των υγρών.

Συνδυάζοντας τις κατάλληλες θεραπείες, όπως για παράδειγμα η εφαρμογή του Lpg Endermologie σε συνδυασμό με την εφαρμογή Mεσοθεραπειών Κυτταρίτιδας & Λιπόλυσης, επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και καταπολεμάμε την κυτταρίτιδα με το τοπικό λίπος, ώστε να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος μας. 

Παρέχοντας τις απαραίτητες θεραπείες με τον σωστό τρόπο και την εκάστοτε εφαρμογή, τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι πιο άμεσα και εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ο σωστός συνδυασμός είναι και ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης.

Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι αρνητικά και να νιώθεις τύψεις. Να θυμάσαι, πως όλα λύνονται όταν υπάρχει θέληση και σωστός τρόπος. Είμαστε εδώ, να προσφέρουμε το καλύτερο για σένα! 

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου